Sevgilimden ayrılamıyorum ne yapmalıyım?

1 sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim hayata dair neşem falan hepsi altüst oldu ona o kadar çok bağlıymışım ki onsuz olunca hep bir yanım eksik kaldı ondan sonra bir çok kişiyle çıktım, herkesde onu aradım bulamadım hepsini parmağımda oynattım bir ara unuttum sandım rüyalarıma girdi, tekrar hatırladım karsıma, çıktı bir anda her şey eskisi gibi alevlendi onu aramadığıma emindim, taki yeni, bir ilişkiye başlayıp karşı taraf bana, ciddi gözüyle bakana, kadar yapamıyorum biliyorum çünkü hareketleri falan bana çok itici geliyor kendini beğenmişleri sevmiyorum şu an ki ilişkimde bu var ukalalıkla özgüveni karıştırıyor Allah insanın başına istemediği şeyleri verirmiş ya aynen o cinsten hep ben bilirim edalarında huylu huyundan vazgeçmiyor neticede ne kadar konuşsan olmuyor ve ben çok sıkıldım her zaman aklıma hep ilk askım geliyor şu an ki, sevgilim dediğim kişi zamanında bana yardımcı oldu ama onunda sıkıntıları var yalnız bırakamıyorum kendimi ona borçlu hissediyorum yardımcı olun ne yapmalıyım
Sevgilimden ayrılamıyorum ne yapmalıyım?