• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler 30 yaş üstü bekar kadınlardan nefret mi ediyorlar?

Sosyetic_SheqiiL u
Sosyetic_SheqiiL Takip Et
FenomenMaster Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1414
Yapay Zekaya Sor

ՏҽӀɑʍՏ

Hele hâlâ çocuk ruhluysa 😏

Albaaa 🫠
Albaaa 🫠

#sosyetic

buna denk geldim uuuiii..

Erkekler 30 yaş üstü bekar kadınlardan nefret mi ediyorlar?
Çocuk Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
28 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Fikretin_İsyanı
    Fikretin_İsyanı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Hayır Sosi. Erkekler, hiçbir yaş grubu kadından nefret etmez.

Ama 30 yaşına kadar erkek zıpır misali nerede akşam orada sabah olup mahallenin eşeği, köyün köpeğiyle bile sevişip, hiçbir eğitim ve kariyer planı olmadığı halde 30 yaşına kadar alemci, bekâr, ayyaş gibi yaşayıp 30 yaşından sonra bütün erkekler aynısınız diye ağlayıp zırlayan, sağa sola havlayan alfa dullardan nefret ediyoruz.

Bir taraftan da 30'lu yaşlarda istemem yan cebimde dur modunda etrafında uydu erkek olan çoğunluğu devlet memuru ya da beyaz yakalı özel sektör çalışanı olan enayi sümsük betaların birisini kapatıp evlenmek derdinde olan kadınlardan nefret ediyoruz.

Çünkü onların derdi evlenip yuva kurmak, mutlu olmak değil. Bunu arzu etselerdi en geç 25 yaşlarındayken hem nicelik hem nitelik olarak kendilerine uygun çok erkek vardı etraflarında.

Onların derdi sünepe pısırık ama görece paralı bir adamla birkaç yıl evli kalmak... Sonra da ondan çocuk yapıp bir bahaneyle boşanmak. Hem nafaka alıp hem de adamın mirasçısı olacak bir çocuk dünyaya getirmek. Adamla boşandıktan sonra da çocuğun velayetini babaya verip kazandığı nafakayı da jigololara yedirecek. Realite bu...

İşte erkekler böyle kadınlardan nefret ediyor. Çünkü bu kadınlar, gençken n. taşalarla yatıp evlenirken bakire kız isteyen erkek kadar omurgasız. Gökkuşağının altından geçse birbirlerine dönüşecek tipler.

Yoksa benim ablam 39 yaşında,174 boyunda, güzelliğiyle, fiziğiyle herkesin beğenisini kazanan bir kadın... 15 yaşında bir kızı var. Ablam 23 yaşında evlendi. 33 yaşında ayrıldı. Şu anda kendi çalışıp kendi parasını kazanıyor. Zengin erkek peşinde koşmuyor. Sadece son 1 yılda da biri emlakçı, diğeri oto galerici 4 erkekten evlilik teklifi aldı. Hepsine red cevabı verdi. Çünkü ablam, ciğeri beş para etmez adamların tipine, boyuna, parasına düşecek kadar omurgasız bir kadın olmadı hiçbir zaman. Onunla gurur duyuyorum. Ablamın duruşuna sahip bir kadının yaşı kaç olursa olsun her erkek ona sevgiyle, saygıyla, gıptayla bakar. Kimse 30 yaşının üstünde diye ondan nefret etmez.

#FİKRETDOĞAN

1
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Bir kere boşanmış kadını hiçbir kuvvet ikinci evliliğe ikna edemez, çok zor zaten. Hele ki, kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsa. Ekonomik özgürlük çok önemli. Şimdi o 4 erkeğe sorsak, onlar da nefret ediyordur çünkü reddedildiler 😅

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Hayır Sosi tam tersi... O adamlar şu anda ablama daha çok saygı duyuyor. Bazen dm yazışmalarında falan diyorlarmış. Maddi olarak dara düşersen her zaman yanındayız diye.

Erkeklerin nefretini uyandıran şey reddedilmek değildir. Bazı kadınların reddettikleri erkeklere karşı üst perdeden konuşup onları ayıplayarak değersizleştirmesidir.

Ablam bu yaşına kadar hiçbir reddettiği erkeğe karşı bunu yapmamıştır. Ablam hiçbir zaman bir erkek yandaşı olmadığı gibi erkek antipatisi güden bir feminazi olmamıştır. Ablam bu konuda her zaman ideali yaşamıştır. Hiç kimseye kendini ezdirmediği gibi kimseye karşı da kibir göstermemiştir. Dik durmuş ama dikleşmemiştir.

Ablam üniversite okurken en dürtüsel olduğu yaşlarda bile okulun en uzun boylu, yakışıklı, iri yarı ve üstelik arabası olan hardcore alfalarını bile reddetmiştir. Aynı ablam 30'lu yaşlarda da ayakları yere basan hanımefendi duruşunu hiçbir zaman bozmamış para ve statü sahibi erkeklerin onayını almak için herhangi bir çabanın içinde olmamıştır.

Ablamın üniversite yıllarında evlilik amaçlı uzun ilişki yaşadığı erkeklerin tümü beyefendi, okula sadece okumak için gelen, orta ya da düşük gelirli aile çocukları olmuştur. Hiçbiri de 1,90 boyunda kaslı, yakışıklı, jigolo gibi adamlar değil alelade orta profilli ama şahsiyet sahibi mert adamlar olmuştur. Nitekim 23 yaşına geldiğinde kendinden 1 yaş büyük beyefendi bir matematik öğretmeni ile evlenmiştir.

Bu hayatta en büyük idolüm ablamdır. Onun duruşuna hayranım. En büyük rol modelim odur.

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

***Ablam bu yaşına kadar hiçbir reddettiği erkeğe karşı bunu yapmamıştır. Ablam hiçbir zaman bir erkek yandaşı bir pick me olmadığı gibi erkek antipatisi güden bir feminazi de olmamıştır.

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Teşekkürler @Bi'Bot

En İyi Cevaplar

• Slav_Kurt14
    Slav_Kurt14 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Sorunun kesin bir cevabı yok. Yine de;

1) Erkekten erkeğe değişir.

2) Erkeğin karşısındaki kadına göre değişir. (30 yaş üstünde öyle kadınlar var ki kendisinden 5 - 6 yaş küçük olan kadınlara taş çıkartırlar. Ayrıca bu kadınlar, insan ilişkilerinde genellikle daha tecrübeli ve karakter olarak da olgundur. Çekiciliklerini , zekalarını ve önceki ilişkilerdeki tecrübelerini kullanarak erkeği etkileme konusunda daha tehlikeli olabilirler.)

3) Erkeğin amacına göre değişir. (Çocuk ruhlu 30'lu yaşlardaki bir kadını da tercih edebilir veya ondan daha genç benzer özelliklere sahip bir kadını da. Ya da çocuksu davranmayan, daha iyi anlaşabileceğine inandığı soğukkanlı ve çekici olan kadını tercih edebilir. Ya da kariyer kariyer diye tutturur. O an yalnızca kendisine odaklanır. Aile işlerini sonraya bırakır!)

4) Kadının amacına göre değişir. (Erkeklerin çoğu ataktır, hatta bazıları bunu abazanlığa vurur. Bazı erkekler ise kadınlara ilgi gösterme konusunda motivasyon eksikliği yaşayabilir, bunun altında travmalar ve özgüvensizlik olabileceği gibi kadınları arka plana atma ve daha fazla önem verdiği şeyleri birinci sıraya koymuş olabilir. Kadın, kendine odaklanmak istiyorsa; erkeklerin o an ne düşündüğünün fazla önemi yoktur. Kadın, sosyal bir erkek istiyorsa; ya o erkek ona kendiliğinden gelecek ya da bir iki ilgi işareti yeterli olacaktır. Asosyal olanı istiyorsa bir iki ilgi işareti yeterli olmayacaktır. Ya bu ilgi işaretlerini biraz abartmalı, ya onunla sohbet başlatıp ilgisini göstermeli ya da ondan vazgeçip tercihler konusunda filmi geri sarmalıdır.)

Kısacası sorduğun sorunun net bir cevabı yok! Sadece kişiden kişiye değişen tahminler, yorumlar var.

1
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı.

Hayır, neden nefret edelim ki?

Ama şu var; bir erkek hangi yaşta olursa olsun statüsü yüksekse ve sağlıklıysa 20 -25 yaş belki, 30'a kadar olan genç kadınları tercih eder, zaten statüsü yüksek olduğu için o kadınlar da onu tercih eder, dolayısla daha genç kadınlar varken 30 üzeri kadını tercih etmez.

Yani nefret değil, terchi etmeme diyelim buna.

Statüsü yüksek olmayan ortalama bir erkek 30 üzeri kadınlarla da ilgilenir, ama eğer statüsü yüksek olsun ve 30 üzeri kadınla ilgilensin diyorsan arz-talep dengesinden dolayı zor biraz.

Bunu şey gibi düşün 23 yaşında genç ve çok çekici bir kadınsın diyelim ortalama erkekler de , üst düzey erkekler de seninle ilgileniyor, hangisini seçersin?

Üst düzeyi seçersin doğal olarak, onlarla olma şansın var çünkü. Bu durumda ortalama erkeklerden nefret etmiş olmuyorsun, sadece onları tercih etmemiş oluyorsun değil mi.

30 yaş üzeri kadın için de aynı şey geçerli.

Şimdi toplumda üst düzeyde bulunan bir erkeğin 20 - 25 yaş civarı son derce çekici kadınlarla olma şansı varken daha ileri yaşlarda olan kadını tercih etmemesi son derece normal, bu onlardan nefret ettiği anlamına gelmez.

Üst düzey erkeklerden örnek verdim çünkü eminim 30 üzeri kadınlarla ilgilenen bir sürü ortalama erkek vardır ama kadınlar onlarla olmak istemiyorlardır, üst düzey erkek isteyip o üst düzey erkeğin kendisine bakmadığı için rahatsızdırlar.

Yani soru "Erkekler 30 yaş üzeri kadınlardan nefret mi ediyor?" değil;

"Üst düzey erkekler neden 30 üzeri kadınlarla ilgilenmiyor?" şeklinde sorulmalıydı.

1
    0 Yorumla
  • oɿƚꙅɘɒm
    oɿƚꙅɘɒm Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Nefret etmeye hakkı olmayan erkekler ama bunlar hangi erkekler?

Kadın bedenine muhtaç sadece tek gecelik yatak arkadaşı arayan ve FB ilişkisi arayanlar mı?

Kendi olgunlaşmamış ruhuna süt anne misali bakıcı avutucu arayanlar mı?

30 yaşı geçmiş hayatta belli şeyleri öğrenmiş ve kabullenmiş kadının ağırlığı altında ezilmekten korkanlar mı?

Ya da hala hayat dolu enerjik çocuk ruhlu bir kadınla hayatın tadını alamayacak olan kendi evine hizmetçi arayan erkekler mi?

Sizce hangisi?

1
    5 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Vay be 👌

Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Teşekkür ederim 🙏 @Sosyetic_SheqiiL

Yorumla
    • TatlıKızzzz34
      TatlıKızzzz34
      1 yıl

Sevgilim harika bir yorum ellerine sağlık.. Adam gibi adam diye boşuna demiyorum ben.. 😍👏🏻

Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Çok teşekkür ederim aşkım ♥️

Yorumla
    • TatlıKızzzz34
      TatlıKızzzz34
      1 yıl

@o-m rica ederim bitanem.. 🫠🫠

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Flört etmek ve ilişkiler her yaşta farklılık gösterebilir ama erkeklerin 30 yaş üstü bekar kadınlardan nefret ettiklerini düşünmüyorum. Herkesin zevkleri ve tercihler farklı tabii ki! Çocuk ruhlu olmak bence mükemmel bir şey; hayatı neşeli ve renkli kılıyor! 🌈 Belki de önemli olan, kişinin nasıl hissettiği ve ne istediği. Yani, yaşa takılmak yerine birinin ruhuna odaklanmak en doğru tercih olabilir! Kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, aşkın yaşı yok, ruha ve samimiyete bakar. İlişkilerini yaşarken de bunu unutma! 😉💕

3
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Olgunluk bekliyorlar bizlerden ama yok aşko anlıyor musun?

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

Hey Sosyetic_SheqiiL! 👋 Anlıyorum seni, bence de yaş konusu aşırı abartılıyor. Olgunluk tabii ki önemli ama çocuk ruhu kaybetmemek de süper bir şey! 🤷‍♀️ Ruh genç olduktan sonra yaşın pek bir önemi yok. Bazen bu tarz konular kafa karıştırıcı olsa da, kendin gibi olmaktan vazgeçme! 🌟 Güç seninle olsun! 💪🏻💖

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Olsun madem 💪

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

41

Cevap

102

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Erkeklere pek fark ettiğini sanmıyorum

2
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Yok ben nefret etmiyorum :D

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

ՏҽӀɑʍՏ hayır aksine 30 yaşın kadın severim ben olgun olduğu için. önemli olan zaten karakteri ve davranışlarıdır. çok çocuk ruhluysa da sorun olmaz. insan aşık olduğu zaman hiç bir şeyi gözü görmüyor çünkü.

1
    0 Yorumla
  • TatlıKızzzz34
    TatlıKızzzz34 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Hepsiburada benden nefret edebilirler.. 😅 Benden onlara sınırsızca izin.. 😜 Sevdiğim olsun başka bir şey istemem.. @o-m 💓 zaten benim dünyamda sevdiğimden başka kimse yok.. Onun dışında herkese gözüm kör olmuş durumda.. 😅

2
    8 Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Sen , sadece sen , iyi ki sen 🫶

Yorumla
    • TatlıKızzzz34
      TatlıKızzzz34
      1 yıl

@oɿƚꙅɘɒm canımsın. 😍

Hepsi burada ne oluyor ya.. 😅 Yine klavye azizliğine uğramışım.. 😅😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Çok alışveriş yapıyon 😂

Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Dervişin fikri neyse 😅😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

sjjddja Çok para harcıyor belli :D

Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Ona para pul servetim feda olsun

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

@oɿƚꙅɘɒm ‘dan “ocağım söndüü nasıl beladııığğr” :D

Yorumla
    • TatlıKızzzz34
      TatlıKızzzz34
      1 yıl

@Sosyetic_SheqiiL alışveriş yapmak benim işim.. 😅
      @o-m canımsın sen benim.. 😍💓

Yorumla
  • ydsstudent
    ydsstudent Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Yani 30 yaş üstü demek Pek etik değil de Bazı kadınlar hala kendini beğendiği için dokunmam uğraşmam konuşmam bile yani tamam Saygılar Der Geçerim gerek yok çünkü anlamaz seni 40 yaşını açmış bekar bir kadınsın tamam diyorsun gerek yok nasıl istiyorsa öyle yaşasın ya kırkını Açmış Yani geçen gün ben 57 yaşında bir kadın gördüm daha bakireyim diyor bana ya Tamam abla sen namuslusun dedim bilmiyorum Hani çok saçma bir kadın nefret etmiyorum Ama artık bir daha da konuşma Bu kadınla Büyük ihtimal

1
    0 Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

30 yaş üstü kadınlardan nefret etmek mi?🙄ne saçma şey... Kadınlar her yaşta güzeldir. Nefret farklı bir duygu sanmıyorum. Sadece tercih meselesi kimi erkek çıtır sever kimisi olgun sever. Aslında bizler mal değiliz. Yaşımıza göre sınıflandırılmıyoruz. Bizi seven erkek önemli gerisinin ne düşündüğü çöp benim gözümde.

2
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Uuu 👏😄

Yorumla
    • MadamLila
      MadamLila
      1 yıl

😃🥳🥳🥳🥳

Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    1 yıl

Neden nefret edeyim ki? Ne sebeple yani? 🤔🤔

1
    6 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Uyuz oluyorsunuz itiraf edin

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      1 yıl

Neyine uyuz olayım onu söylesen yorum yapıcam da..

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Nefret ediyorsunuz dimiii hashah

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      1 yıl

Sen 40 yaş üstü bekar erkeklerden nefret ediyor musun?

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Evet ahaha

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      1 yıl

Aşkolsun, 😒😒

Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Ben aşkı sevgiyi bilmeyen boş boş konuşan ister 30 olsun ister 40 olsun isterse 20 olsun ne istediğini bilmeyen mıç mıç mıç ne la o öyle kadın dediğin yeri gelecek çoçuk ruhlu olacak yeri geldimi de olgun ve sert olacak ama şimdi kadın erkek fark etmiyor bakıyorsun kadın erkekten daha erkek olmuş adam dediğin adam olamamış neyse biz yinede iyi niyetli olalım

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

bazı soruların cevabı, işin hangi tarafında durduğuna göre değişiyo biliyo musun?

evli biri olarak, öyle bi kadına bakış açım, hayatta bir sorumluluuktan kaçmış ve bahane üretmiş bi kadın şeklinde.

eğer, hayatımda ki diğer seçenek olsaydı, mutsuz evlilik veya bekar kalsaydım, bekar kadını haklı görürdüm.

1
    0 Yorumla
  • Justevendetta
    Justevendetta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Nefret etmezler ama çoğunun gözü genç olanlarda olur bir kadın 30 yaşına girdiğinde erkekler için o kadın yaşlı gelmeye başlıyor hani bunu şey gibi düşünebilirsiniz siz 20 yaşınızdayken size yazan 18 19 yaşında erkekleri velet görmeniz gibi erkekler ve kadınların durumları böyle zıt olabiliyor ya da karmaya benzer :)

1
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Evet ediyorlar ne istediklerini bildiklerinden artık.30+ erkeklerde gereksiz alınganlık ve sendrom var benim gördüklerimde asıl özellikle aşk hayatı başarısız olanlarda. İstisnasi çok az.

2
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Helal, içimden geçenleri dökmüşsün 😅

• Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Cidden öyleler.😅Bana mı hep denk geliyor diyordum ama çevremde de baktım artık emin oldum. Yaş telaşındalar sürekli ve gereksiz agresifler.

• Gizemli_-Adam
    Gizemli_-Adam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.

Dürüst olmak gerekirse evet. Çoğu aksi/ ters, ketum, takıntılı ve genelde yaşam enerjileri bitmiş hayata erkeklere karşı düşmanlık besleyen tosix sevimsiz tipler oluyorlar...

1
    3 Yorumla
    • Gizemli_-Adam
      Gizemli_-Adam
      1 yıl

Edit: Sözüm meclisten dışarı 🙃

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Yoo bir kadının hayatında erkek yoksa 30undan sonra çiçekler açsın, böcekler ötsün yani. 😅

Yorumla
    • Gizemli_-Adam
      Gizemli_-Adam
      1 yıl

Ferdi babadan devam 🙃🤣

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

30 yaşım erkeklerin etrafımda en çok dolaştığı yaş oldu doğrusu ama evlilik ama cinsellik için. Kim bu kadınlardan nefret ettiğini söylüyorsa o kadından yüz bulamamıştır. Çünkü 30 yaş üzeri kadınlar karaktere ve olgunluğa bakar.

2
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

😌👌

Yorumla
  • Valera_
    Valera_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 24
    1 yıl

Sanmıyorum, kadınlardan sadece tercih edilmeyen erkekler nefret eder.

1
    0 Yorumla
  • вeyeғendi
    вeyeғendi Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 36
    1 yıl

Hayır ben etmiyorum, yaşla nefretin alakası yok bana göre ki ayrıca bende nefret duygusu yok 😅

1
    0 Yorumla
  • portakallıjöle
    portakallıjöle Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

etmiyolardirda 30 yas alti daha cok ilgilerini cekiyor sanirim

nerden buluyorsun bu şarkıları😀

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Porticim öyle şarkı dinlerken eskilerden denk geldi 😂

Yorumla
    • portakallıjöle
      portakallıjöle
      1 yıl

bizimle paylasman cok guzel marliyn tesekkur ederim 😘😊

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

☺️🌺

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadınlarır 30 yaş sendromuna aşırı sinir oluyorum. 30dan sonra götü göbeği salan kelleşmeye başlayan bir cins sizi sevmese ne olur? Ay imdat!

5
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

😂😂 ay gerçekten imdat

• ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_
    ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Erkekler önce kendilerine baksınlar uyuzlar ajfj

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Tüü pisleeeer 😄

Yorumla
    • ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_
      ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_
      1 yıl

😀

Yorumla
  • bildiginbekarim
    bildiginbekarim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Ben farklı düşünürüm o yaşa kadar neden bekar kalmış demek ki o zamana karşı bakmışlar düşünmüşler etmişler ama onu ailelerine almak istememişler o zaman demek ki bu kız iyi değil diye düşünülenilir yani

1
    0 Yorumla
  • Venüstengeldimm
    Venüstengeldimm Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

30 yaş üstü kadın güzel ve zekidir beta erkekler nefret eder çünkü yönetemezler

1
    6 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Evet, katılıyorum. Asıl sorun da bu zaten, bazılarına kukla lazım

Yorumla
    • Venüstengeldimm
      Venüstengeldimm
      1 yıl

Bize de alfa erkek lazım boş ver 😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Sigma olsun ya, boş ver sen alfayı ve kendini alfa sananları

Yorumla
    • Venüstengeldimm
      Venüstengeldimm
      1 yıl

E hadi olsun😃

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Öyle deyince de çıkarıp ‘aha al sana sigma’ diyemedim ya ahaha

Yorumla
    • magik
      magik
      1 yıl

Sizin yaşlarınıza bayılıyorum 30larında bir kadın bulsam direkt tavlamaya çalışırım yaş;26

Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

yo niye etksinki. tabi eksi tarafı vardır artık olgunlasır oyasta bayanlar erkeksileşir hani o feminenlik tatlılık gider. yerine gormus gecirmiş olgun biri gelir kadınlık da gerektiğinde yapar. ama tatlılık o baska bişey.

1
    0 Yorumla
  • Adam_Eglensin
    Adam_Eglensin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52 , eic 100%
    1 yıl

Erkekleri de gruplamak lazım. Örneğin ben yaştaki erkekler için bu kategori favori. Hem bekar hem en deneyimli olduğu zamanlar hem de oturup iki kelime muhabbet edebiliriz. Nefret etmek bir yana bilakis bayılırım öyle bir kadına.

1
    0 Yorumla
  • mys_1
    mys_1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.

Çocuğa çocuk olduğu için laf anlatamadığında çocuk zaten diyip geçiştirebiliyorsun. Ama laftan anlamayan kişi çocuk ruhlu bir yetişkin olduğunda sinirleri bozuyor bu durum evet. Ama nefret ettirecek kadar değil

1
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Yok yahu neden nefret edelim ki? 3-5 tane nefret eden var diye hepimiz öyle değiliz

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Ben de onu soruyorum, neden

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      1 yıl

İllaki 3-5 tane olur. Onlar için de böyle düşünmeye gerek yok bence

Yorumla
  • ŞiRiLa
    ŞiRiLa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Kadının çocuk ruhlusunuda sevmeyende ne bileyim.😅 Allah'tan belalarını arıyorlar herhalde.

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Evet ya bela olsak melankolik, emo memo falan severler djdja faakk yu sistemmm

Yorumla
    • ŞiRiLa
      ŞiRiLa
      1 yıl

Ocaklarına kibrit suyu dökülesiceler 😬☠️

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Bombommm patlayacasıcılar 😅

Yorumla
  • azizisteknks
    azizisteknks Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 94%
    1 yıl

Erkek dediğin yıllanmış şarap içer, taze mayalı bira değil..!

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Ahah yaa :D

Yorumla
    • azizisteknks
      azizisteknks
      1 yıl

E tabii!

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Küçük kadın seven erkektir ya da olgun kadından yüz bulamamıştır , kudurmustur🤣

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

😏 mümkündür

Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

nefret niye edek canım pek bi nefret edilebilecek özelliğe benzemio

1
    5 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Pek sevmezler öyle kendi ayakları üzerinde duran bekar 30 yaş üstü kadınları 😃

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

kim bunlar derneklerimi var :D erişemeyen cinsler sevmiyordur

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

İsim veremem 😁

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

derneğe üye olacaktım tüh :(

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Hain ahaha

Yorumla
  • MasalliaPolatova
    MasalliaPolatova Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

Hayır ama genellikle seks objesi olarak görürler. Hani bir ilişki yaşayayım evleneyim falan düşünmezler. Aaaa olgun kadın dur şunu bi becereyim der. Kanına girebilirse becerir ve çeker gider

1
    0 Yorumla
  • BirKadehSihir
    BirKadehSihir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

30 yaş üstü bekar kadınların çoğunun ekonomik seviyesi yüksek oluyor. Erken yaşta evlenen kadınlara bakın çoğunlukla fakir ailelerden gelen kizlar.. tabi istisnalar da var.

1
    0 Yorumla
  • metinsahin
    metinsahin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 41
    1 yıl

AKSİNE maddi olsun manevi olsun her şeyim fazlasiyla var ama kalbim boş yani beni gerçekten seven biri olmalı, paralı asker 14 adet paralı bayan arkadaşım var Ama ben gerçekten beni sevebilen birini arıyorum, bu sol yanımdaki kolumdaki içi boş olan dövmeyide gerçek sevene ayirdim

1
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Bir kadın 30 yaşından sonra aklı başında oluyor, kendini tanıyor, ne isteyip ne istemediğini çözüyor.

Kısaca 30 dan sonra sevilir kadın dediğin.

1
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.

Yoo neden nefret edelim kadınlar bizim canımız sevdiğimiz ablamız annemiz teyzemizdir asla nefret etmeyiz sizler olmazsanız yaşayamayız sizler bizim yaşam enerjimizsiniz

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Ne halleri varsa görsünler cehenneme odun olurlar en fazla.. Ben kendimi seviyorum gerisi hurafe.. Birgün ölmezlerse kendileri de otuzlu yaşlarda sürünürler..

1
    0 Yorumla
  • Serenia
    Serenia Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Onların neyden nefret ettigi belli mi ya. Çözülemediler ki.

4
    1 Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      1 yıl

Ahahahaha

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Artik citir istiyolar , sansimiz kalmadi🥹. Ben kendimi nerelere atammm

2
    6 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Atma kız, ne diyordu şarkıda
      youtube.com/shorts/i8NZ4bw_IBM?si=80_gS-MM0b-2SoUv
      💃

Yorumla
    • phhml016
      phhml016
      1 yıl

Yo ben bayılıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

😆😆

Yorumla
    • phhml016
      phhml016
      1 yıl

30 yaş üstü kadınlara hastayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tamam

Yorumla
    • phhml016
      phhml016
      1 yıl

Ölüyorum adeta

Yorumla
  • Fesli
    Fesli Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

30 yaş üstü veya altı, kadın veya erkek, bana bir zararı dokunmayan insandan neden nefret edeyim? Nefret de kalbe yüktür.

1
    0 Yorumla
  • GirişimBilişim
    GirişimBilişim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

30 ve üstü bayanlardan bence bir erkek nefret etmez o bayan artık gerçek ilişkiye hazır kişiliği aklı oturup kalkması kalıplaşmıştır

1
    0 Yorumla
  • Ahmet_karakaya
    Ahmet_karakaya Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Gördüğümüz yerde yolumuzu değiştirmek, aynı otobüse binmemek için rotayı değiştirmek hatta coğrafi konumu denk getirmemeye çalışıyoruz

1
    0 Yorumla
  • Baleman
    Baleman Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Olgun ve tecrübeli kadın her zaman daha iyidir. Saçma sapan hareketlerle uğraşmak zorunda kalmayız.

1
    0 Yorumla
  • Işıldayanmahoçı
    Işıldayanmahoçı Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Yo nıe ki kadın yaşa göre değerlendirilmez seviyorsa bir insan yapın ne önemi var ha tabi sugar momyse orası ayrı 20 yş 45 yaş bile kurtarir

1
    0 Yorumla
  • BanBan_
    BanBan_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Geneli hep sorunlu oluyor. Ya erkek düşmanı oluyorlar ya da erkek düşkünü. Ortası yok.

2
    1 Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Mantıklı cvp

Yorumla
  • Cold_charismatic
    Cold_charismatic Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

İtici, ne istediğini bilmdeyen kadın değilse etmem.

1
    0 Yorumla
  • furypistons
    furypistons Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

Etmiyoruz valla öyle bi derdimiz yok otuzluklarla. Daha yeni bi tanesinin göz röntgeninden geçtim.

1
    0 Yorumla
  • visneliturta34
    visneliturta34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Evet aynen öyle Sadece o değil tüm insanlıktan ediyorum maalesef

1
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Etmiyoruzki sadece herseyi ezbere biliyoruz diye bize vurmalarini sevmiyoruz

1
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Nefret edilecek bir şey yok. Nefreti duyan da sorun vardır.

1
    0 Yorumla
  • Eddy_0606
    Eddy_0606 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı.

Hayır aksine eğer çocuk ruhu varsa, cilveli ve kendine bakıyorsa ben bayılıyorum

1
    0 Yorumla
  • Başak6419
    Başak6419 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Sanmıyorum 30 yaşındaki kadını kolay kandıramıyorlar belki ona uyuz oluyordurlar

1
    0 Yorumla
  • Uzaktaki_Anılar
    Uzaktaki_Anılar Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

ne alaka olgunlasşmış hatunlar niye sevilmesin

1
    0 Yorumla
  • ZorundamıyımEfsane
    ZorundamıyımEfsane Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Şimdiki erkekler büyük kadın seviyor ama takılmalık evlenmelik değil.

1
    0 Yorumla
  • Gaddarjo
    Gaddarjo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kimsenin umursadigi yok onları kendi kendilerine kurulup duruyorlar

1
    1 Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Güzel cevap 😀

Yorumla
  • Sıradışı2
    Sıradışı2 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Erkekler önce kendinden nefret etsin biiiiiii

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

😅 etsin biii

Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Aslında 30 yaş üstü olması yaşıma göre daha iyi. Hiç de nefret etmiyorum.

1
    0 Yorumla
  • RAMedusa
    RAMedusa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    1 yıl

Öyle bi lüksleri yok onların şanslarını zorlamasınlar

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Bu iyiydi 😂

Yorumla
    • RAMedusa
      RAMedusa
      1 yıl

:))

Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.

Bence evlilerden daha çok nefret ediliyor kanka😂

3
    5 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Ahaha nee 😄

Yorumla
    • avicenna90
      avicenna90
      1 yıl

Evlenen kadınlardan erkenden kocaya varanlardan varmamış olanlar daha çok iğreti olaya özgüvensiz olanlardan bahsediyorm tebi sen gibi çiçek özgür hatunlardan değil💞🥰👌

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Anladım Bebek’im ♥️

Yorumla
    • avicenna90
      avicenna90
      1 yıl

💞

Yorumla
    • icedearth45
      icedearth45
      1 yıl

istisnaları unutmuş olabilirsin :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Hayır artık çekici gelmiyorlar hepsi bu kadar.

1
    0 Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı.

etrafımda bu kriterde kadın yok olsa da nefret etmezdim kanımca

1
    0 Yorumla
  • GameOf_KS
    GameOf_KS Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.

30 yaş üstü demek olgun demek ama hala çocuk çocuk hareket ve tavırları varsa soğurum evet.

1
    0 Yorumla
  • 1barisba
    1barisba Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Böyle bir algı var mı gerçekten

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Var :D

Yorumla
    • 1barisba
      1barisba
      1 yıl

30 yaş üstü hiç bir kadına hiç bu şekilde bakmadım ve düşünmedim

Yorumla
  • Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler 30 yaş üstü bekar kadınlardan nefret mi ediyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bekar Erkekler 30 yaşında kadin sevmezler mi? 14 cevap verildi
30-37 yaşındaki kadına 35-45 yaş arası erkekler gerçekten bakmaz mı? 44 cevap verildi
Erkekler neden 30 yaş üstü kadınlarla ilişkiye sıcak bakmıyor, gerçek sebep ne sizce? 23 cevap verildi
Erkekler, 30 yaşından büyük kadınlara ilgi göstermez mi? 228 cevap verildi
35 şında bekar erkekler neden hiçbir kıza bakmıyor? 18 cevap verildi
40 yaş üstü bekar erkeklerin psikolojik sorunları oluyor, haksız mıyım? 47 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Özeleştiri yapmayı gerçekten biliyor musunuz?
  • Pideler nasıl olmuş sizce?
  • Kedilerden hangisi şimdi modunu yansıtıyor?
  • Size karşı umarsız ve fütursuzca yargılama yapıldığı anlarda nasıl hissettiniz?
  • Birinin yokluğu mu daha çok acıtır, değişmiş hâli mi?
  • Kokusu yeter dediğin yemek ne?
  • Küfür eden biriyle sevgili olur musun?
  • Siyah giyinmekten vazgeçebildin mi?
  • Köprücük kemikleri size çekici geliyor mu?
  • Hayatınızda gerçekten gökyüzündeki en parlak yıldızım dediğiniz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨