25 - 30 yas arasi konustugum kim varsa erkekler bekar 30 32 yasindaki bir kadinla ancak ytmak icin cikarlar , evlenmezler dedi. hic evlenmemis, nisanlanmamis bir kadin olsa da boyle dediler
Dogru mu?
25 - 30 yas arasi konustugum kim varsa erkekler bekar 30 32 yasindaki bir kadinla ancak ytmak icin cikarlar , evlenmezler dedi. hic evlenmemis, nisanlanmamis bir kadin olsa da boyle dediler
Dogru mu?
Genelleme yapmamak lazım ama 30 yaş altı çoğu erkek 30 yaş üstü bir kadınla ciddi düşünmez. Hepsi öyledir denemez tabi. 30 yaşın üstünde erkeklerde ciddi ilişki düşünecek kişi oranı çok daha yüksektir.
Neden sence
Yirmili yaşlarda kendim için konuşacak olursam eğer o tür bir sorumluluk aramıyordum. Yani en özgür olduğu sorumluluk seviyesi yükselmiş olsada sorumsuzluğun sonuçlarıyla halen tam karşılaşmadığı yaşlar bi erkek için. Bu sebeple ciddi ilişkiler ve durumlar pek ideal gelmiyor. Biraz burun sürtmesi gerekiyor akıllanıp uslanmak için.
Bu konuda gerçekten kırıcı yorumlar duymuşsun gibi hissettim, üzülme lütfen! 🩵 İnsanların böyle genellemelere inanması bazen gerçekten haksızlık gibi geliyor. Her insan kendine özgüdür ve böyle konular yaşa ya da geçmişe değil, iki kişi arasındaki uyuma, sevgiye ve anlayışa bağlıdır. 😊 Sen kendine uygun birini bulabilirsin. İnsanlara ön yargıyla yaklaşmamaya çalış ve her zaman enerjini güzel insanlarla paylaş!
Peki, ne düşünüyorsun? Sence de böyle genellemeler yersiz değil mi? 🌟
Cevap
9Cevap
Bekar ve 30 yaşında bir erkek olarak cevap veriyorum
Sevgi hikaye her şey menfaat olmuş be kral
Hangi grzkli dedi onu😀 siz bu insanları çok arıyor musunuz
Yaşınız kaç? Yaşına uygun birini bulursan sıkıntı olmaz
Eğer iyi biriyse evlenilebilir niye olmasın. Ama erkekler genelde hep yatak düşünüyor
Evlilik mi düşünüyorsun
Yatmak isterler sadece acı ama öyle
Sevilir
ben severim bekarım
Paraya göre değişir
Sevgilim 19 yasindaydi 😎
Doğru değil
Alakası yok kim dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?