Karşı tarafın bazen ilgisi azalır, siz bu ilgisizliği hissettiniz ve bu durumda var olan aşk duygunuz körelir mi?
Yani aşkla baktığınız karşı tarafın ilgisizliği; gözünüze başka kişileri sokar mı?

Karşı tarafın bazen ilgisi azalır, siz bu ilgisizliği hissettiniz ve bu durumda var olan aşk duygunuz körelir mi?
Yani aşkla baktığınız karşı tarafın ilgisizliği; gözünüze başka kişileri sokar mı?

İlgisizlik kesinlikle aşkı körelten bir şey. Aşk, karşılıklı ilgi ve özenle beslenir. Eğer bir taraf sürekli emek verirken diğer taraf ilgisiz kalıyorsa, zamanla bu dengesizlik ilişkiyi yıpratır. Ne kadar güçlü olursa olsun, ilgi görmeyen aşk sönmeye mahkumdur. İlişkide iki tarafın da birbirine olan ilgiyi hissetmesi, büyütmesi lazım; aksi takdirde o bağ yavaş yavaş zayıflar.
Güzel bir açıklama teşekkürler :)
Rica ederim
Bana göre, ilgisizlik aşkı zamanla köreltebilir. Çünkü bir insan, karşısındakinden ilgi görmediğinde kendini değersiz hissedebilir, ilişkideki bağlar zayıflar. Aşk, iki insanın birbirine gösterdiği sevgi ve anlayışla beslenir. Eğer bu ilgi azalırsa, zamanla duygular da zayıflar. Tabii bu, herkes için aynı olmayabilir. Bazı insanlar ilgisizlik karşısında duygularını koruyabilir, ama çoğu insan için ilgi görmek, ilişkideki sıcaklığı ve sevgiyi canlı tutar. 🌱
Haklısın bro
Körelmez ama ilgiyi almak için çabalarım sudhabsb
Savaşçı kadın :D
Evet ilgi lazım
Gör yetkiyi
Ver yetkiyi gör etkiyi djfjsjs
Teşekkür ederim isooo :D
Cevap
7Cevap
Evet aşkı bitirir ilgisizlik
Bitiriyorrr
İlgi manyağı değilim çok şükür. Ama tamamen ilgisiz biri anca kendinden uzaklaştırır
🥲🥲 huyum kurusun ilgiyi severim ama aşırı değil
Normal severim yani bütün beklerim gece 10 dk konuşmak ic8n 😢😢 ama sonuç geri z e ka li biri çıktı
Köreltir. Zaten açılamıyorum ben öyle birine. Mesafesini hissettiğim an, ilgisizliğini anlarsam arkadaş kalabilirim. Bu tamamen onun kişiliği ile de alakalı kalmayabilirimde.
Aynen. Geçmişte böyle biri ile arkadaş kaldım. Kişiliği sağlam, dürüst bir kızdı.
Izaklaşırım körelir evet sürekli 7/24 ilgilensin kafasında değilim lakin ilgisizlik belirsizlik soğutur
Evet kesinlikle ilgisizlik aşkı köreltir, araya mesafe girince insan kendini duygularını hislerini sorgular araya soğukluk girer
Evet zaten ilgisizlik olunca yürümüyor hiç bir şey.
Benimle ilgilenmiycekse defolsun hayatta kabul edemem
Yok hiç bulaşmam sessizce çıkarım hayatından 🤨
Valla acıtır mı ne yapar bilemiycem 😏
Ben aniden soğuyabiliyorum insanlardan.. Hele ki kredilerini tüketirlerse..
Aşk diye bir şey yoktaa benimde ona karşı olan ilgimi köreltirrr.
İlgisizlikte evet körelir. Tabi kastım mıç mıç ilişkiler değil değer görmek ister insan
Onu birisi olursa düşüneceğim
Yaaaa niiii.. İlişkiden beklentime bağlı
şuraya çabuk cevap ver senden snra aklıma geldi bu soru ashngasdf
Konuştuğunuz kişilerin burcunu sorar mısınız? ↗
Köreltmekle kalmaz yok eder.
Oluyor oluyor 😄
İlgisiz bir ortamda beş dk dahi durmam
Kesinlikleee
İlgisizlik neye göre kime göre onu bilmek lazım
Evet ilginin köpeğiyiz
Tabii ki ilgisiz yapamam… ama dozunda olmalı…
Daha çok aşık olurums shdjkf
Tabiki köreltir
Sulanmayan çiçek ölür.. 🥀
Sebebini sorarım mantıklı cevap yoksa ayrılırım.
Ayrılırım
Ben soğurum ya
insan arkadaşına g atmaz be çok acımasızcaa sbjdndjjdj ayrılsın daha iyi
Bitirir
bitirir
Soğutur
Evet ölür o ölür
Yok yer her zaman var 😂
Neye 😂
Ama o çoktan öldü 😂
İsteyen gebərir ölme diyecek halim yok 😂
Yok be 😂