İlgisizlik mi sevgisizlik mi?

Kız arkadaşım aşırı ilgisiz. Bense çok romantik ve duygusal bir erkeğim ona hiçbir konuda yalan söylemedim ve dürüst oldum. Bu ise onun çok hoşuna gidiyordu açıkça da söylüyordu fakat kendisi hiç romantik biri değil...

İlgiyi sevmezmiş ve kendisi de ilgi göstermeyi sevmezmiş özgürmüş... Bu özgürlük o kadar geniş bir özgürlük ki birden benle konuşurken konuşmayı bırakıp mesajlarıma cevap vermeyip saatler sonra hiçbirşey yokmuş gibi konuşmasına kadar gitti...

İşin varsa neden haber vermiyorsun diyorum sanki çok şey istiyorum. En azından meraktan kafayı yemezdim. Onu 2 kere nazikçe bu konuda uyardım en sonunda tartışmaya başladık. Ben özgür biriyim beni bu şekilde kabul et dedi.

İlgisizliği asla ama asla kabul edemem sevgini bana hissettiremezsen bu ilişki nasıl yürüyecek dedim. Bunun kişiliği olduğunu söylüyor, fakat soruyorum size aşk gerektiğinde bazı özgürlüklerimizden kısıp sevdiğimiz insanla birşeyleri paylaşmak değil midir?

Anlayışsız bir erkekte değilim işin varsa haber ver sonra konuşuruz diyorum ama bunu yapmakta bile zorlanıyor. Bu konuda ne yapacağım bilemiyorum ama kızlar kaçan kovalanır mantığını bırakın sevgilinize işkence çektirmekten başka hiçbirşey yapmıyorsunuz sevene yapılmaz bu...
İlgisizlik mi sevgisizlik mi?