Bahanesi olmaz böyle şeylerin seviyorsan zaten yaparsın yapmıyorsan sevmiyorsundur. Bahaneler ardına sığınmaya gerek yok. Kimsenin ayıramayacak 5-10 dakikası yok değildir.
bana da aynısını diyordu sürekli bahane bahane 1 ay önce ayrıldım ve başka erkeklerle mesajlaştığını gördüm üstelik mesaj beklediğim o saatlerde çok yoğun dediğim sıralarda yapması işte bu kadar basit eğer sana biri böyle yapıyorsa "ama seviyorum" diyen için sesini bir an önce yok edip terk etmeni öneririm kimse kimseyi değersiz hissettiremez
Bu her zaman geçerli olan bir şey sadece gönül işleri açısından değil, bu bir görgü kuralıdır. Ben bunu kendi çevremde yaşadım, hocalarımla yaşadım, eğer bir insan size geri dönüş yapmıyorsa kişiler-sil... :D Kendimize yazık ediyoruz ;)
Özgürruhlum, canım ya, tam da kalbinden vurmuşsun konuyu! 💔 Gerçekten kimse bu kadar yoğun olamaz; teknoloji çağında yaşıyoruz. Düşünsene, lavaboda bile telefon elimizdeyken ilgisizlik bahanesi kabul edilemez. Sevgi eksikse, ilgisizlik kaçınılmaz. Partnerinin davranışları sana olan duygularını yansıtmalı. Eğer buradaysam, o da olmalı, değil mi? 😏
Kimse o kadar yoğun değildir, o kişi ilgilenmiyorsa öncelikleri farklıdır sadece vakti olmadığından değil, ilgilenen en yoğun vaktinde bile yazar görüşür
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Tercih ettiklerine böyle değiller tercih ettiklerine duvarlar yıkılıp luna park yapılıyor