Güzel ve zeki bir kadınla tanıştınız diyelim.. etkilenirmiydiniz korkarmıydınız?
Cevabın nedir?
genelde 25 yaş üstü erkekleri çeken kadındır. Neden çünkü bu gruptaki erkekler mantıklarını kullanmayı öğrenmiştir bu yüzden yaklaşmaya daha cesaretlidir.
10 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hem zeki hem güzel kadın eğer UKALA değil ise alçak gönüllü ve sevecen ise köle olunacak kadındır. Fazla söze gerek yok..
17 Yorumla
Soran+1 yılGüzel söylediniz :) peki bir kadının zeki olduğuna nasıl karar verirsiniz?
- +1 yıl
Zeki kadın çok konuşmaz, konuşulacak zamanda az ve öz konuşur. Erkeğini hiç bir zaman ters durumda bırakmaz ve evinin idaresi mükemmel olur.. Ben evlendiğimden beri maaşımı hiç cebimde tutmadım hep eşim evi idare etti beni her yerde gururlandırdı, mesleğimde benim sevilmeme vesile oldu.. işinde daime aranan kişi oldu.. Mükemmel de iki çocuk yetiştirdi, her kezin takdir ettiği.. Anlatabildim mi?
- +1 yıl
ukalalık zekilere göre bişey değildir yalnız :)
Soran+1 yılTebrik ederim eşinizi. Anlatabildiniz. :) Teşekkürler..
Soran+1 yılŞahsen ben insanları zeka konusunda ikiye ayırıyorum. Birincisi, aklı ve yüreği aydın olanların zekası. İkincisi ise bir zamanlar aklı ve yüreği aydın olanların zekası. Demek istediğim şudur, aklın saf halde aydın olduğu sürece ve bunun farkında olduğun sürece her durumda zekidir insan etrafta olan hiçbir yalana kanmaz ama o aydınlığı karartacak unsurlar çıkıp o kalbi ve aklı çalan şeytan hareket ettirince o insanın zekası hem kendine düşman oluyor hemde dışarıdaki insanlara. Umarım anlatabilmişimdir :)
Bir kadın ya zeki olmalı ya da güzel. İkisi bir arada asla olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmaz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 498 cevap paylaştı. hem güzel hem zeki ise mutlaka başka defosu vardır... defosu olmayan insan yoktur... önemli olan o defonun kalıcı bir yerde olmaması... güzellik geçici olduğu için ben defosunun güzelliğinde olmasını tercih ederim... bu nedenle hem güzel hem de zeki ise defosu nerde ona bakmam lazım...
19 Yorumla- +1 yıl
:)) böylede zeki bir adam olunca defolar sana ne der...
- +1 yıl
senin gibi biri için defoların bir önemi yok sen herşeyi halledersin_ gibi bir izlenim oluştu bende :)
- +1 yıl
:D ks de çok vakit kaybediyorum herdefasında kapatıyorum ve dediğin gibi zavallı bir karabatak olarak geri gönüyorum. nıckım aynı yalnız. sen de oldukça istikrarlısın
- +1 yıl
gitme sen o halde majezıcsiz bir ks ağrıdan duramayız :))
+1 yılneden korkiyim aksine üstüne yürür ona burdayım derdim... zeki kadın bulmak zor bu ülkede
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) üstüne yürürdüm diyorsun
- +1 yıl
e tabi düz anlama :D üstüne yürürdüm derken benim için değerli olabileceğini göstermeye çalışırdım şahsen çok fazla kız kovalamayı seven bir tip değilim. öyle birini bulursam bir şansımı denerim hayır dersede zeki olduğu faktörünü ele alır ve peşini bırakırdım çünkü zeki olan hareket etmeden önce düşünür.
+1 yılbüyük konuşmayayım ama kesinlikle etkilenirdim diye düşünüyorum :):)
Var mı öyle bir tanıdığın :):)04 Yorumla
Soran+1 yılVar ama yılan gibiler :)
- +1 yıl
hahah, olsun ya, bir şekilde dize getirirm artık :)
Soran+1 yılolay da burada, korkmanızı gerektiren onlar evcilleştirilemez. sadece öyle olduğunu zannedersiniz
- +1 yıl
şaka yapmıştım zaten, insanların değişeceğine inanmıyorum, o yüzden iyi huylu, zeki, güzel ama "yılan" gibi olmayan birini bulmam lazım :):)
Tanıştıysam neden korkayım. Eğer gerçekten zekiyse sonuna kadarda onunla olmak isterdim.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 588 cevap paylaştı. Yok öyle bayn hiç karşıma çıkmadı ya gerizekalı ya da kendini beğenmiş :)
00 Yorumla
+1 yıletkilenip etkilenmeyeceğimi bilmiyorum ama korkmayacağımı biliyorum
00 Yorumla
+1 yılGüzel zeki bir de üstüne kariyerliyse çeker beni kendine yanında biterim
00 Yorumla
+1 yılgizlimiz saklımız yok niye korkayım? seve seve etkilenirdim :)
00 YorumlaÖyle birini görmedim tanışsam herhalde aşık olurdum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolsada tanışsak merak edıyorum nasıl olurdu
hem güzel hem zekı
çok zor beeeeee
bı kadın bu ıkısını taşıyamaz00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. guzel oldugu icin etkilenirim zeki oldugu icin korkarım diyelim
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir şeylerin yolunda gitmediğini düşünürüm.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yıletkilenirim neden korkayım?
02 Yorumla
Soran+1 yılsonra olabilecek tatsızlıklardan.. dominant erkekler pek hoşlanmazlar mesela
- +1 yıl
yok yok :) böyle kadınlara hayranım
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılkorkarım uzak dursun :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden? :)
- +1 yıl
cok bilmiş olurlar bir akıllı kendılerı sanarlar.
Soran+1 yılGerçekten zeki olan kadınlar pek açık etmezler zeki olduklarını. O kadınların olduğunu sanmıyorum
+1 yılErkek versiyonu varsa süper olur. D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
etkilenirdim, titrerdim
00 Yorumlaikisini bir arada bulmak çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhlakıda varsa onu kaçırırım ;) ama nerde...
04 Yorumla
Soran+1 yılbelki burnunun dibindedir. genellikle öyle olur :)
Cevap sahibi+1 yılYoksa senmisin? Adresini ver hemen geliyorum ;)
Soran+1 yılBen bir ışık yılı uzaklığındayımdır sana :) yani o ben değilim.
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi beni üzdün. O sen olmalıydın :( Işık yılı falan fark etmezdi. Yeterki o sen olsaydın :(
Etkilenirim korkcak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılSenin burcun yükselen burcun yay mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Bence gerçekten zeki birisin. Ne iş yapıyorsun? Aşırı dominatlık peşinde olmayan , kadında gerçekten zekâ arayan erkekler sever.
- +1 yıl
Mesela bir erkek aşırı güzelliğe önem veriyorsa o erkek zeki kadın aramıyordur
severimm
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Korkulmaz oylesinden
00 Yorumla
+1 yılaynen bayan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam