Aşk İlişkileri Yorumlarda sıcak sohbet ederken hiç sorunuz kalktı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Az önce kalktı soru şimdi ne olacak herkesin elinde kaldı soru Güncellemeler1 yıl Gnc Yorumlarda sıcak sohbet ederken hiç sorunuz kalktı mı? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sesli güldüm millet hazırda bekliyor 1 122 Yorumla Soran 1 yıl Olacak iş mi şimdi hazırda beklerken di mi 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şimdi yazar yine bakın Yorumla Soran 1 yıl Nereye yazacak kayboldu gitti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tüh yazık oldu Yorumla Soran 1 yıl Yarında iş var diyecek kaybolup gidecek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazık ya Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten yazık oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Gülme gıcık 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada hayırsever pembeli çok şimdi soru sormuşlardır bulursun ordan birini Yorumla Soran 1 yıl Yok aynı zevk olmaz elimdeydi okşuyordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Puf oldu gitti Yorumla Soran 1 yıl Devam ediyor isteğim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başlık aç az önceki nerdesin diye Yorumla Soran 1 yıl Kaç kişiy vardı öyle nasıl bulayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Artık şansına hangisi gelirse Yorumla Soran 1 yıl Sen gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyu yarın sabah iş var para kazanman lazım kredi kartı ekstresi almış başını gidiyor işsiz kalsan aç kalırsın aç Yorumla Soran 1 yıl Zevk alalım yarın düşünürüz bunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben değilim o kişi aramaya devam Yorumla Soran 1 yıl Sen değilsin biliyorum Yorumla Soran 1 yıl Uyudun mu Yorumla Soran 1 yıl Bulamadım Yorumla Soran 1 yıl Hemen guden yok Yorumla Soran 1 yıl Gelen giden yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şansına artık Yorumla Soran 1 yıl Haha aynı ateşim devam ediyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şap ye Yorumla Soran 1 yıl Kesmiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çare bitti 🤷🤷 Yorumla Soran 1 yıl Off ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli değil misin Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlen Yorumla Soran 1 yıl Evliler pişman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben değilim Yorumla Soran 1 yıl Şanslısın zorlati okudukça korkuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğru insana denk gelince korkacak bişey kalmıyor Yorumla Soran 1 yıl Site de evli olanlar gizli kaçamak giriyor eşlerinden bu korkutuyor beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nee Yorumla Soran 1 yıl Evli olanlar siteye eşlerinden gizli gizli giriyor diyorum doğru insanın haberi mi var Yorumla Soran 1 yıl Gittin mi Yorumla Soran 1 yıl Neredesin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sürekli bakamam buraya işim var Yorumla Soran 1 yıl Sende gizli mi giriyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşimin haberi var ondan gizli şeyler yapmam ki yanlış bişey de yapmam bilir eşim Yorumla Soran 1 yıl Güzel o zamanbir şey demiyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ne diyecek bazen buradaki yazıları okurum ona güleriz Yorumla Soran 1 yıl Hoşuna mı gidiyor sorular 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah affetsin çok dalga geçerim burdakilerle IQ'ları o kadar düşük oluyor ki bazılarının dalga geçmemek elde değil Yorumla Soran 1 yıl Haha haklısın tabi ne güzel analsiyrisun kocanla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kocam ya kocam da kocam 😀 Yorumla Soran 1 yıl Evimin direği 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baaak dikkat et diyorum benim diyorum hastasıyım diyorum kocam da kocam 😀 😀 Yorumla Soran 1 yıl Karıcığım sultanım evimin neşesi kalbimin sesi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç de dinlemem böyle şeyleri sosyal medya sağolsun maruz kalıyor insan Yorumla Soran 1 yıl Değişiklik oluyor 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Popüler kültür işte Yorumla Soran 1 yıl Bağımlı olmadıktan sonra sorun olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şükür yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok konuştum evi temizlycem ev göçmüş gidiyor Yorumla Soran 1 yıl O zaman sıkıntı yok 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yaparsın yavaş yavaş acele etme Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yavaş yavaş olmuyor Yorumla Soran 1 yıl Olur niye olmasın her gun yapınca çok dağınık değildir 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok dağınık valla anca temizlenir makina ağzına kadar dolu kirli tabak bebem uyanmadan yapmam lazım Yorumla Soran 1 yıl Uyansın ben bakarım bebeye 😂 sen yap işini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He he Yorumla Soran 1 yıl Beğenmedin mı 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bebe ağlıyor gel emdir çocuğu 😂 Yorumla Soran 1 yıl Gece ki kız yazdı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi gözün aydın Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 🤗 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl buldun onu Yorumla Soran 1 yıl Soru açtım tekrar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Azme bak Yorumla Soran 1 yıl selam istiyordu yarım kalmasın istedim o da istiyordu skmlk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstiyor mu hala Yorumla Soran 1 yıl Evet istiyor merak ediyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi elinize belinize kuvvet 😀 Yorumla Soran 1 yıl Sağol offf cok iyi oldu gerçekten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana zahmet bunları da kaldır okuyan oluyor Yorumla Soran 1 yıl Kalsın okuyan olursa olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gılgamış destanı gibi uzamış sil Yorumla Soran 1 yıl Uzasın soruyu beğen istersen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşin var tutmıyım Yorumla Soran 1 yıl Şimdi yok işim 5 gibi olacak Beğen soruyu hadi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saati de belli 😀 Yorumla Soran 1 yıl Randevu yaptık gelirse 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kahkaha attım kusura bakmayın Yorumla Soran 1 yıl Haha keyfini çıkart😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağol Yorumla Soran 1 yıl Sende sağol canım 🤗 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canım? Yorumla Soran 1 yıl içimden geldi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelmesin. İyi günler Yorumla Soran 1 yıl İyi günler. Yorumla Soran 1 yıl Gelirse haber edeyim mi Yorumla Soran 1 yıl Başladık Yorumla Soran 1 yıl O iş tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi iyi Yorumla Soran 1 yıl Sen naptın 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çay içiyorum Yorumla Soran 1 yıl Bende isterim bir bardak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bitti valla demliğin dibini göründü Yorumla Soran 1 yıl Cimrisin ya 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fakiriz çünkü 🥺 Yorumla Soran 1 yıl Paşa çayı bari yapar insan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O ne Yorumla Soran 1 yıl Çayın açık hali 😂 Yorumla Soran 1 yıl Uyudun mu napıyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyumadım Yorumla Soran 1 yıl Ne yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç Yorumla Soran 1 yıl Hiç derken boş mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bildiğin hiç Yorumla Soran 1 yıl Soruyu beğenen sen misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruyu beğenmiştim ordan yazarsanız Yorumla Soran 1 yıl Yazdım Yorumla Soran 1 yıl Cevap vermedin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sesli güldüm millet hazırda bekliyor
Olacak iş mi şimdi hazırda beklerken di mi 😂
Şimdi yazar yine bakın
Nereye yazacak kayboldu gitti
Tüh yazık oldu
Yarında iş var diyecek kaybolup gidecek
Yazık ya
Gerçekten yazık oldu
😀😀
Gülme gıcık 😅
burada hayırsever pembeli çok şimdi soru sormuşlardır bulursun ordan birini
Yok aynı zevk olmaz elimdeydi okşuyordum
Puf oldu gitti
Devam ediyor isteğim
Başlık aç az önceki nerdesin diye
Kaç kişiy vardı öyle nasıl bulayım
Artık şansına hangisi gelirse
Sen gel
Yok
Niye
Uyu yarın sabah iş var para kazanman lazım kredi kartı ekstresi almış başını gidiyor işsiz kalsan aç kalırsın aç
Zevk alalım yarın düşünürüz bunu
Ben değilim o kişi aramaya devam
Sen değilsin biliyorum
Uyudun mu
Bulamadım
Hemen guden yok
Gelen giden yok
Şansına artık
Haha aynı ateşim devam ediyor
Şap ye
Kesmiyor
Çare bitti 🤷🤷
Off ya
Evli değil misin
Hayır
Evlen
Evliler pişman
Ben değilim
Şanslısın zorlati okudukça korkuyorum
Doğru insana denk gelince korkacak bişey kalmıyor
Site de evli olanlar gizli kaçamak giriyor eşlerinden bu korkutuyor beni
Nee
Evli olanlar siteye eşlerinden gizli gizli giriyor diyorum doğru insanın haberi mi var
Gittin mi
Neredesin
Sürekli bakamam buraya işim var
Sende gizli mi giriyorsun
Eşimin haberi var ondan gizli şeyler yapmam ki yanlış bişey de yapmam bilir eşim
Güzel o zaman
bir şey demiyor mu
Hayır ne diyecek bazen buradaki yazıları okurum ona güleriz
Hoşuna mı gidiyor sorular 😂
Allah affetsin çok dalga geçerim burdakilerle IQ'ları o kadar düşük oluyor ki bazılarının dalga geçmemek elde değil
Haha haklısın tabi ne güzel analsiyrisun kocanla
Kocam ya kocam da kocam 😀
Evimin direği 😂😂
Baaak dikkat et diyorum benim diyorum hastasıyım diyorum kocam da kocam 😀 😀
Karıcığım sultanım evimin neşesi kalbimin sesi 😂😂
Hiç de dinlemem böyle şeyleri sosyal medya sağolsun maruz kalıyor insan
Değişiklik oluyor 😂😂
Popüler kültür işte
Bağımlı olmadıktan sonra sorun olmaz
Şükür yok
Çok konuştum evi temizlycem ev göçmüş gidiyor
O zaman sıkıntı yok 😂
Yaparsın yavaş yavaş acele etme
Yavaş yavaş olmuyor
Olur niye olmasın her gun yapınca çok dağınık değildir 😂
Çok dağınık valla anca temizlenir makina ağzına kadar dolu kirli tabak bebem uyanmadan yapmam lazım
Uyansın ben bakarım bebeye 😂 sen yap işini
He he
Beğenmedin mı 😂
Bebe ağlıyor gel emdir çocuğu 😂
Gece ki kız yazdı
Hadi gözün aydın
Teşekkürler 🤗
Nasıl buldun onu
Soru açtım tekrar
Azme bak
selam istiyordu yarım kalmasın istedim o da istiyordu skmlk
İstiyor mu hala