Insgramda buluştuğum kişi değişik çıktı sizin görüşleriniz?

Merhaba herkese iyi geceler. Ben geçtiğimiz Cumartesi ınsgramdan konuştuğum kişiyle buluştuk. Yani kendi görüşmek istedi. Ben Cafeye çağırdım. Ben yaklaşık 1 saat bekledim cafede. Cafenin önünden geçiyor cafenin ismini söylediğim halde baka baka geçiyor. Kendine mesaj attım baka baka geçtin dedim.😊Sonra geldi cafeye tam karşıma oturdu. Gülümsedik. Benimle konuşurken kollarını kaşıyor. Tişörtünü açıp üflüyor. Burnuna dokunuyor. Tiksindim. Bir de bacaklarını ayırdı bir ara. Eli şeyinde. Allahım ben kime çattım dedim. Böyle arkadaşlar beyni uyuşuk bir halde konuşuyor. Onu da fark ettim. Sigara hiç kullanmadın mı diye soruyor bana. Hayır dedim. Bizim tekel bayimiz var diyor. Cafeden kalktık. Bana araba teklifi yaptı. Bende hayır ben yürürüm dedim. Eve geldim. Insgramdan hala bana güvenip gelmedin mesajı atıyor. Ertesi gün oldu. Beni yine arabaya davet ediyor. Arabada 5-10 dakika oturacakmışız. Bende benim için araba buluşma yeri değildir dedim. Beni takipten çıktı. Bende hepten engelledim arkadaşlar. Evimin yerini biliyor? Sizin Görüşleriniz?

Insgramda buluştuğum kişi değişik çıktı sizin görüşleriniz?