Arkadaşlar ınsgramdan tanıştığınız kişiye karşı görüşleriniz?

Merhaba Arkadaşlar.34 yaşında bir bayanım. Insgramdan biri bana yazdı. Ben üzerinde fazla durmadım. Buluşalım dedi. Atlattım. Neden derseniz sana sarılabilir miyim yazdı. Çok fazla ısrar etmeye başladı. Ben ikincisinde kabul ettim. Bizim orada yürüyüş yolu var. Yani yürüyüş parkı orada buluştuk akşam gece 10 gibi hemen beni görer görmez sarılayım dedi. Ben kendimi çektim. Zorla sarıldı. Çok tatlısın dedi bana. Sanki 40 yıllık tanıdığım gibisin dedi. Seni nasıl kaçırmışlar bu güzelliği dedi. Ben kaçırmasam ki diye bana soruyor arkadaşlar o senin fikrin dedim. Sonra bir yere oturduk. Beni tuttu kendine zorla bağrına bastı bırakmıyor arkadaşlar. Kendimi zor aldım kendimden. Ellerimi tuttu arkadaşlar bırakmıyor. Ellerimi öpüyor. Bir ara ortamıza kedi girdi. Kediye sen nerden çıktın diye küfretti. Kedi tırmıklarını açtı hırkama yapıştı. Ben kediyi severken o beni böyle sevmiyorsun dedi. Yılışıksın dedim. Arkadaşlar heralde beni kedi kurtardı. Sonra kalktık yürümeye başladık. Bu sefer bana sen çok duygusalsın dram filmlerini izlersin dedi bana. Sende üç kağıtçılık var diyor bana bir de. Heralde kendinde gördüklerini bana söylüyor arkadaşlar. Bu kişi sosyal medyadaki kadınları kandırıyor mu sizce? Bana neden evlenmedin? Neden sevgilin yok diyor?
Arkadaşlar ınsgramdan tanıştığınız kişiye karşı görüşleriniz?