Beyler ve bayanlar çok acil bir sorum var ben bu çocukla nasıl aynı ortamda olurum ya da konuşurum?

Selamlaarrr ben bir çocuktan hoşlanıyorum bu arada detay vermem gerekirse çocuk 12. sınıf ben bu çocuğu dönem başından beri görüyorum ve çok tatlı geliyor gözüme instasını tam bulmuştum ki istek atmayı bekliyordum gaza geldim tam istek atacaktım ama çocuk instasını kapatmış o yüzden oradan da ilerleyemiyorum ne yazık ki şimdi eğer derseniz ki bacım git ortak bi nokta bul ve konuş çocuk doğru düzgün dışarı bile çıkmıyo çıksa bile arkadaşları var bende gidip konuşmaya cesaret edemiyorum maalesef o kadar özgüvenim yok neyse hiç mi bir şey olmuyo derseniz aslında evet olmuyo hzkjfgkfjhfuıhs ama çocukla hep göz göze geliyoruz ama tesadüfen mi yoksa bilerek mi bakışıyoruz bilmiyorum ben bilerek bakıyorum ama o? neyse beyler ve bayanlar burada sizlerden yardım istiyorum nası bu beyefendiyle konuşabilirim ya da konuşmalı mıyım her türlü taktiklerinize açığım şimdiden çok teşekkürler efenimm:)

Beyler ve bayanlar çok acil bir sorum var ben bu çocukla nasıl aynı ortamda olurum ya da konuşurum?