Aşk İlişkileri Çocukla nasıl sohbete girebilirim? seherdumaan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bizim burada bir ardiye var tuğla falan satiyorlar inşaat eşyaları çocuk uzun süredir burada 2 3 senedir geçen hafta ilgimi çekti ve hoşlandım çocuk gumushaneli nasıl konuşabilirim zaten hiç denk gelmiyoruz hep çalışıyor ne yapabilirim? Güncellemeler+1 yıl Lan sahurcular bakın bj Güncellemeler+1 yıl Biii Çocukla nasıl sohbete girebilirim? Cevapla Fal Soruları Çocuk Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sen git işyerine bişeyler iste numaranı falan bırak gelirse haber verir misiniz diye 0 27 Yorumla seherdumaan +1 yıl Adam. babami tanıyor direk. babama söyler Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Sen gir işin içine biraz numaranı bırakınca o anlar zaten. Yaşı kaç? Senin yaş kaö Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Kaç Yorumla seherdumaan +1 yıl Babası ile. banam arkadas Yorumla seherdumaan +1 yıl Karşı komşumuz Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Direk eve git madem. Evde tek kalıyor mu arada? Yorumla seherdumaan +1 yıl Yok. be aile. Binaları varr Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Anladım sen telegramdan falan yakındaki kişilere bak belki orada denk gelirsin. Yorumla seherdumaan +1 yıl Yok knk baktım öyle hiç denk gelmedi Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Anladım. Kendin gitcen o zaman Yorumla seherdumaan +1 yıl Babası yanında nasıl gideyim ki Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Yahu kadınsın sen bi yolunu bulursun Yorumla seherdumaan +1 yıl Vallahi yok boka battım knk Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla seherdumaan +1 yıl Taktik ver sen zekisin kmk ben hissettim Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Aptalım ben kadın avcısı abaza bi malım Yorumla seherdumaan +1 yıl Olsun taktik ver ne tür kızlardan hoslanirsiniz Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl İnce belli güler yüzlü zayıf orta kilolu. Bakımlı ve seksi giyinen Yorumla seherdumaan +1 yıl Of sen * ariyon Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Ne arıyom? Yorumla seherdumaan +1 yıl Siklenecek Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Neden hoşlandığım kadını da yapamaz mıyım zaten? Yorumla seherdumaan +1 yıl Lan ne alaka kilolu olsa sevmeyecek misin Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Sevmiycem Yorumla seherdumaan +1 yıl Nie büyük konuşma Yorumla seherdumaan +1 yıl Büyük lokma ye büyük konusma Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Ok Yorumla
WinchesterD Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Dükkana git malzeme iste 0 14 Yorumla seherdumaan +1 yıl Babası babamı tanıyor oğlan da babamı taniyor evimizin caprazinda Yorumla WinchesterD +1 yıl Olsun bir sürü malzeme vardır dükkanda babanı ilgilendirmeyen küçük bir malzeme için git Yorumla seherdumaan +1 yıl Ne alayım Yorumla WinchesterD +1 yıl Perde tutacağı var mı de. Dübel iste olmadı çivi iste Yorumla seherdumaan +1 yıl Fiyatları ne kadar Yorumla WinchesterD +1 yıl 10 lira yoktur Yorumla seherdumaan +1 yıl Hadi gittim aldım sonra nasıl gorusucez Yorumla WinchesterD +1 yıl Tav ilk önce al bir tanış sonra ara sıra yine git. Sana ilgisi varsa zaten muhabbetler artacak telefon istenecektir. Olmadı instadan filan yazar Yorumla seherdumaan +1 yıl İşte o. botle değil. her an her saniye yanında babası var her an ya şaka gibi Yorumla WinchesterD +1 yıl O zaman sen bul instadan yaz ne diyeyim Yorumla seherdumaan +1 yıl Ah adını bilsem bi Yorumla WinchesterD +1 yıl Yaa siz kızlar dedektif gibisiniz nasıl bulamıyorsun Yorumla seherdumaan +1 yıl Vallahi herseyi buluyorum bi o ülkenin Yorumla seherdumaan +1 yıl Yokkk Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. İş çıkışını bekle 0 7 Yorumla seherdumaan +1 yıl Direk eve gidiyor evleri üst kat babası ile beraber calisiyor Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Göz göze gelmeye çalışacaksın Yorumla seherdumaan +1 yıl Çocuk dışarı cikmiyor babası ile çıkıyor o da işten gözü görmüyor Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Bekle bakalım belki denk getirirsin Yorumla seherdumaan +1 yıl Yok hiç çıkmıyor adını falan da bilmiyorum Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl İ zaman unutacaksın onu Yorumla seherdumaan +1 yıl Nasıl unutayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen git işyerine bişeyler iste numaranı falan bırak gelirse haber verir misiniz diye
Adam. babami tanıyor direk. babama söyler
Sen gir işin içine biraz numaranı bırakınca o anlar zaten. Yaşı kaç? Senin yaş kaö
Kaç
Babası ile. banam arkadas
Karşı komşumuz
Direk eve git madem. Evde tek kalıyor mu arada?
Yok. be aile. Binaları varr
Anladım sen telegramdan falan yakındaki kişilere bak belki orada denk gelirsin.
Yok knk baktım öyle hiç denk gelmedi
Anladım. Kendin gitcen o zaman
Babası yanında nasıl gideyim ki
Yahu kadınsın sen bi yolunu bulursun
Vallahi yok boka battım knk
Geçmiş olsun
Taktik ver sen zekisin kmk ben hissettim
Aptalım ben kadın avcısı abaza bi malım
Olsun taktik ver ne tür kızlardan hoslanirsiniz
İnce belli güler yüzlü zayıf orta kilolu. Bakımlı ve seksi giyinen
Of sen * ariyon
Ne arıyom?
Siklenecek
Neden hoşlandığım kadını da yapamaz mıyım zaten?
Lan ne alaka kilolu olsa sevmeyecek misin
Sevmiycem
Nie büyük konuşma
Büyük lokma ye büyük konusma
Ok
Dükkana git malzeme iste
Babası babamı tanıyor oğlan da babamı taniyor evimizin caprazinda
Olsun bir sürü malzeme vardır dükkanda babanı ilgilendirmeyen küçük bir malzeme için git
Ne alayım
Perde tutacağı var mı de. Dübel iste olmadı çivi iste
Fiyatları ne kadar
10 lira yoktur
Hadi gittim aldım sonra nasıl gorusucez
Tav ilk önce al bir tanış sonra ara sıra yine git. Sana ilgisi varsa zaten muhabbetler artacak telefon istenecektir. Olmadı instadan filan yazar
İşte o. botle değil. her an her saniye yanında babası var her an ya şaka gibi
O zaman sen bul instadan yaz ne diyeyim
Ah adını bilsem bi
Yaa siz kızlar dedektif gibisiniz nasıl bulamıyorsun
Vallahi herseyi buluyorum bi o ülkenin
Yokkk
İş çıkışını bekle
Direk eve gidiyor evleri üst kat babası ile beraber calisiyor
Göz göze gelmeye çalışacaksın
Çocuk dışarı cikmiyor babası ile çıkıyor o da işten gözü görmüyor
Bekle bakalım belki denk getirirsin
Yok hiç çıkmıyor adını falan da bilmiyorum