Cocukla nasıl konuşabilirim?

Ben lisede okuyorum. Çarşamba gunu hastaneye gittiğim için serbest gitmiştim. Amacım raporumu verip eve dönmekti. Zil yaklaştığı için arkadaşımı bekledim. Arkadaşımls konuştum tenefüs bitti hemen eve gittim. Okulda durup derslere girmedim. O halimi de müdür ve öğretmenler görmesine rağmen hiçbir şekilde kızmadılar çünkü gideceğimi biliyorlardı. İşte bir tane kız beni görmüş kızı da seviyordum bu arada. İsmimi öğrenmiş müdüre şikayet etmiş. Sorun yok yanlış anlamış olabilir. Bunuda arkadaşım anlattı bugün. İşte neyse arkadaşım beni aradı senin hakkında bir şeyler konuşuldu diyip olayları anlattı. Kızların ismi defne ve ilayda benim arkadaşlarımın isimelri de eylül ve nisa. Beni arayan nisaydı. Erkek mevzusu açıldığında eski flörtümün ismi geçmiş. Nisa da eylülün kulağına ecenin eski flörtü demiş. Bunu da defne ve ilayda duymuş ve birden tuğrayı seven ece mi demişler. Arkadaşımda evet öyle bir şeyler vardı sanki falan diyip bunu onaylamış. Kız ondan sonra o geçen gün crop giymişti bende müdüre şikayet ettim diyip gülmüş ve bana kuzum gibi giyiniyo arkadaşı da ecede cok itici demiş. Benim tuğrayı sevdiğimi kimse bilmiyordu. Nisa, ecrin ve yağmur diye arkadaşım biliyordu. Defne ve ilayda nasıl öğrendi bilmiyorum. Nisa söyledi diye şüpheleniyorum. Kime güvenmeliyim? Nisa konuyu uzatmamam gerektiğini söylüyor kapatmaya çalışıyor. Yardım eder misiniz
Cocukla nasıl konuşabilirim?