Kızlar, Eski sevgilimin hareketlerinden geri dönecekmiş gibi hissediyorum?

Arkadaşlar merhabalar ikilemde kaldığım için buralara düştüm hanım ablalar yardımcı olursa çok sevinirim geçtiğimiz hafta abartılmayacak bir hata yaptığım bu hatadan mütevellit sevgilimle ayrıldık olay tazeyken kendisinden bir çok defa özür dileyip af diledim çünkü uzun yıllar peşinde koşmuştum ilk aşık olduğum insandı kendimce çok çabaladım ama ayrılmamıza mani olamadım ayrılmadan önce bana biraz zaman tanı kafamı toparlayayım dedi kendine tanıdığı zamanda benim yaptığım hatayı başkalarıyla konuşup ayrılmaya karar vermiş. ayrılığın ertesi günü sabah güzel anılardan geçirdiğimiz güzel vakitlerden bahseden beni affet temalı bir yazı yazdım o gece beni affetmek istediğini ama sabah kalktığında o mesajları görünce takıntılı olduğumu düşünerek korktu haliyle barışmaktan vazgeçti ertesi gün gece beni arayarak buluşmak isteyip istemediğimi sordu bende kabul ettim 2 gün sonra buluştuk yine konuştuk karşımda iyidi karar vermesi gerektiğini şu an bi ilişki isteyip istemediğini bilmediğini söyledi bende kendisine vakit tanıdım pazar gününe kadar karar ver pazar yine buluşur tekrar konuşuruz dedim konuyu kapattık cumartesi gecesi yazdım kararını sormak için bi ilişki istemediğini hem çalışmaya başlayacağım hemde sınavlarım var vizeleri vermem gerekiyor diyerek bunları bahane gösterip tamamen bitirdik ayrılık konuşmamız sonunda tüm sosyal medya hesaplarımdan çıkart numaramı engelle dedi bende düşman değiliz neden engelleyeyim dedim o zaman ben çıkartırım dedi 3 gün geçti hiçbir yerden çıkartmamış numaramı engellememiş attığım snaplere bakıyor geri snap atıyor çevremde ki kadınlara sorduğumda kafası karışık kendini toparlayınca yazar dediler ama beni avutmak için dediklerini düşünüyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz hanım ablalar

Kızlar, Eski sevgilimin hareketlerinden geri dönecekmiş gibi hissediyorum?