Girdapdayım sevgili KS kimi seçmeliyim?

Evliyim eşimden ayrı yaşadım bı sure ve o sırada bı hataya dustum 7 aydan beri biri var hayatımda kendisiyle çok huzurluyum bu hata olsada eşimle ise aramızda şiddetli geçimsizlik vardı o beni seviyodu deli gibi kıskançlıkları bıktırdı bana olan baskısından bende başkasında aradım. careyi eşim şimdi bu kisiyide öğrendi bu arada bı tane oğlum da var 5 yaşında babasını da çok seviyo eşim bu işleri bırak artık ben seni affetcem uzmiycem diyo eşimle 10 dememiz geçti beraber su an baya bı uysallasti ama bı yandanda hayatımdaki diğer adamın da hakkına girmiş oldum boşanıp onunla evlenecektik bu şekil konusmustuk ama eşim buna şu an engel olmakta hergun benle ilgileniyor yemege falan çıkarıyor şu an ne yapsam bilmiyorum çocuk ztn bu adamla durmaz bu adama gitsem bu sefer çocuk benide istemez ilerde bu sevdadan vazmigecmeliyim :((( o adamla iş yerinde yüzyüze bakıyorum her molada benim yemeğimi çayımı aliyo param yokken para veriyo hakkı da çok geçti napcam bilmiyorum uyuyamıyorum esimide kandırmak istemiyorm artk onada yazık:(((

Güncellemeler
1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
Diğer adam yaşça benden büyük ve açıkçası beni yönetmesi benim kıyafetim acildiginda onu duzeltio örtmesi beni her anlamda ince düşünmesi hoşuma gitmişti eşimde bu tarz şeyler yoktu belkide sevgisini belli edemedi ben anlamadım bilemiyorum ama eşimde çok sadık insandı açık kadına ben bakardım o yolda onune bakıp kafasını önüne eğip geçerdi kafam çok karışık
Girdapdayım sevgili KS kimi seçmeliyim?