Ben kimle olucam fikir verin?

İlk esimdem ayrıldıktan sonra 6 sene bekar kaldım, ve hep düzgün doğru kişiyi aradım bekledim kiminle tanışsam kullanma peşindeydi ya da aldatılar, ve yaşım da ilerledi çocuk sahhbi olmak istiyordum geçen sene , ilk eşinden ayrılmış bir kız çocuğu olan benden 4 yaş biriyle tanıştım ve hemen evlilik düşündü , bende çok hoşlandım evlendik fakat şiddete meyili biri olduğu çıktı ortaya , ilk zamanlar hep dovuyordu sonra bana alışıp sevmeye baslayinca azalma oldu ama bitmedi, ve sürekli aldatıyor yani başka karilain numaralarını yakalıyorum telefonda , en son da geçen hafta kızı yaşında biriyle sarılmış foto çekmiş ağlayarak uzaklaştım, ama kendisi bana çok takıntılı kıskanç , elindeki kanla kapılara adımı yazıyor , telefonlarimi kırıyor, gönderilere beğeni atmami bile istemiyor , kapımda yatıyor ağlıyor yalvarriyor tehtit ediyor kaç defa polise verdim , kafayı benle bozdu , ondan ayrılıp bir kaç defa başka biriyle tanışıp görüştüm ama hepsinin Derdi beni yatağa atmaktı. bu yüzden eşime dondum hep, hatta yanımdaki biri telefonda başka birine arkdasimla oturup kahfe içiyorum diye yalan atı. şok oldum , disardakilerde aynı yalancı aldatan kullanma pesinde beterin beterini görüp sürekli buna geri dönüyorum , Allah aşkına doğru bir yorum yapın ben ne yapacağım, bu adamdan kaçıp başkalariyla görüşüyorum aynı yani ustelik onlar evlenmeyi bile düşünmüyor, ben ne yapacağım?
Ben kimle olucam fikir verin?