Aşk İlişkileri Kimleri eşleştireyim? Pembe_Bulutlar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eşleşmek isteyenler yazsın, bir kaç saate uzun süre mutlu olacağınız partnerinizi bulmuş olacaksınız 😂 Kimleri eşleştireyim? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Olur eşleyebilirsin 0 0 Yorumla
Dengesizinsan12345 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Beni @derindenizimbenim. Bunla eşleştirsene 0 3 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Gelmedi ki o. @Derindenizimbenim gelsen de arkadaşı mutlu etsen Yorumla Dengesizinsan12345 +1 yıl Gelir birazdan. Bana laf koymaya🤣🤣 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Gelmedi o da Yorumla
Karamsar_şair Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Bu erkek popülasyonuna kadın sayısı yetersiz kalacak gibi 0 1 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Maalesef. Varsa kadın tanıdığın yolla soruyu. Onda yazsın Yorumla
Gokbulak Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eşle diyen bir kadin 4 erkek var. Bakalım nasıl əşleyeceksin 0 4 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Onu bende düşünüyordum bakalım belki çoğalırlar Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Kadın da yazsa olurdu da. Belki bi kaç saate çoğalırlar Yorumla Gokbulak +1 yıl Profil resmin igrenc Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl 😅😂😂 olabilir Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. geldim geldim, hadi bakalım bu sefer olacak sdgsdfgdsfg 0 13 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl @Derinhayel Yorumla Flavendirel +1 yıl olmaz bence bu, içime sinmedi, başka bul sdfg Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Sana birini bulduğuma sevin 😂😂 Yorumla Flavendirel +1 yıl Bana bir Charlize Theron bul sdfgdf Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Söyle gelsin de eşleştireyim. İnsan kıymet bilir. Eşleştirdiğim kızla anlaşırdınız bence. Eğlenceli olgun birine benziyor. Sen anca şikayet et Yorumla Flavendirel +1 yıl Baktım beni engellemiş sdfgsdfgbaşka birine etiketledin galiba, o da beni engellemiş göremiyorum sdfegdfgsdfg Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Başkasını istedi evet 😅 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Başkasını bulurum sana da yoksa bana kalırsın. Yorumla Flavendirel +1 yıl Felsede seviyorsan bunu bi düşünebiliriz sdfsYanlız beni neden engellediler hiç bir fikrim yok Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Onu bilemem bende. Konuya bağlı Yorumla Flavendirel +1 yıl Ppdinde neden uterus var? Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Yumurta ve tava var 😂 Yorumla Flavendirel +1 yıl Hayır, fallop tüpleri ve uterus var :D Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kimleri eleştireyim diye okudum :) konuya bu kadar uzağım :D 0 0 Yorumla
Nüktedar20 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl sen beni onunla eşleştir d4şşak kadar altın takıcam düğününde 0 0 Yorumla
Prensesimi-Arıyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl bana yazarmısın sana beni kiminle eşleştireceğini söylicem lütfenn 0 1 Yorumla Prensesimi-Arıyorum +1 yıl tekrar yazsana cevap veremiyorum :D Yorumla
Pinççç Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Çok zor ama hadi bakalım 0 18 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl @derinhayel Yorumla Pinççç +1 yıl İzdivaç gibi oldu bu da 😅 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Olsun 😂 belki hayatının aşkını bulmuş olursun Yorumla Pinççç +1 yıl Belki de 😂 Yorumla Derinhayel +1 yıl Bulamadın bana Yorumla Pinççç +1 yıl Bana da seni bulmuştu güya 😄 Yorumla Derinhayel +1 yıl Başka kapıya Yorumla Pinççç +1 yıl Dilenci kovalıyor sanki Yorumla Derinhayel +1 yıl Benle konuşma yani 🤨 Yorumla Pinççç +1 yıl İnsanlara insan gibi davranan insanlarla konuşurum ben zaten. Hoşçakalın. Yorumla Derinhayel +1 yıl Gerekini açıkladım ya bende bakarım insan mı diye insan değil insan görünümlü yaratik🤨 Yorumla Pinççç +1 yıl Size hakaret etmedim ben. Ama herkes kendini belli ediyor işte. Neyse siz kendi çapınızdaki insanlarla muhatap olunuz lütfen. Yorumla Derinhayel +1 yıl Engelliyorum seni Yorumla Pinççç +1 yıl Lütfen Yorumla Derinhayel +1 yıl Malll Yorumla Pinççç +1 yıl Yine kalitesini belli ediyor insanlar. Komik. Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Boşverin. İyi ki hiç başlamamışsınız o zaman. Bana kalırsınız 😂 Yorumla Pinççç +1 yıl Aynen iyi oldu boş ver 😄 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. vur gozume gozume ♥ 0 0 Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hadi eğlenelim 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eşle bakalım. 0 0 Yorumla
Isillion Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Eşleştir bakalım 0 1 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl @ahusiderinn00 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Esle 0 30 Yorumla Derinhayel +1 yıl Engelledim kişilerden ekledin galiba ya ondan gözükmüyor kim 🤦🤨 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl 😂😂 hadi ya. Başkasını bulayım. @Flavendirel e eklemiştim Yorumla Derinhayel +1 yıl Başkasını daha eklemiş in beni pinc diye biris Yorumla Derinhayel +1 yıl 🙄 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Olmadı mı yine Yorumla Derinhayel +1 yıl İki kişi ekledin bana ya olmadi Yorumla Derinhayel +1 yıl 🙄🙄🫣. Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Birini engellemişsin. Yeni birini istiyorsun sandım Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl İkisi de hoş sanki. 😅 Yorumla Derinhayel +1 yıl Engeli geç zaten ötekini dedin sonra bir tanesi daha demişsin olmadi Yorumla Derinhayel +1 yıl İnsan bir kişiye etiketler sen beni iki kişiye etiketliyon🫣🙄😂 Yorumla Derinhayel +1 yıl Napcan şimdi ben😂🤣 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl İkinci etiketlediğimle deneseydiniz. Başka da sana laik birini bulmadım daha. @whatkindof a ne dersin Yorumla Derinhayel +1 yıl Aslında ikisininde tipini begenmedim Yorumla Derinhayel +1 yıl Profil fotoları kendileri galiba Yorumla Derinhayel +1 yıl Bunuda beğenmedim🤣 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl Hm beğendiğin var mı veya bu soruya yazmamış bi arkadaşın. Süpriz olur ona da Yorumla whatkindof +1 yıl Derin lütfen beni beğen ya🤣 Yorumla Derinhayel +1 yıl @whatkindof hyr🤨 Yorumla Derinhayel +1 yıl Pembe bulutlar bilmem🤷 Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl @Derinhayel bak bunun takip ettiği de yok. Özel olursun Yorumla Pembe_Bulutlar +1 yıl O zaman bu gece tek kalacaksın. Yorumla whatkindof +1 yıl O beni kaldıramaz boşversene 🙃 Yorumla Derinhayel +1 yıl Pembe bulut baktım profiline evt öyle tıp uymuyor🤣 Yorumla Derinhayel +1 yıl Tek kalayım napim ölmedim ya Yorumla Derinhayel +1 yıl Whatkin sana meraklı değilim 🤨 Yorumla whatkindof +1 yıl Bilmukabele Yorumla Derinhayel +1 yıl @whatkindof ne diyon ya başka kapiya Yorumla whatkindof +1 yıl İyi ki de eşleşmemişiz cahil bu🙃 Yorumla Derinhayel +1 yıl @whatkindof sensin o yürü git Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. Kafana göre 0 0 Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eleştir ne diyon 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben geldimm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Olur eşleyebilirsin
Beni @derindenizimbenim. Bunla eşleştirsene
Gelmedi ki o. @Derindenizimbenim gelsen de arkadaşı mutlu etsen
Gelir birazdan. Bana laf koymaya🤣🤣
Gelmedi o da
Bu erkek popülasyonuna kadın sayısı yetersiz kalacak gibi
Maalesef. Varsa kadın tanıdığın yolla soruyu. Onda yazsın
Eşle diyen bir kadin 4 erkek var. Bakalım nasıl əşleyeceksin
Onu bende düşünüyordum bakalım belki çoğalırlar
Kadın da yazsa olurdu da. Belki bi kaç saate çoğalırlar
Profil resmin igrenc
😅😂😂 olabilir
geldim geldim, hadi bakalım bu sefer olacak sdgsdfgdsfg
@Derinhayel
olmaz bence bu, içime sinmedi, başka bul sdfg
Sana birini bulduğuma sevin 😂😂
Bana bir Charlize Theron bul sdfgdf
Söyle gelsin de eşleştireyim. İnsan kıymet bilir. Eşleştirdiğim kızla anlaşırdınız bence. Eğlenceli olgun birine benziyor. Sen anca şikayet et
Baktım beni engellemiş sdfgsdfg
başka birine etiketledin galiba, o da beni engellemiş göremiyorum sdfegdfgsdfg
Başkasını istedi evet 😅
Başkasını bulurum sana da yoksa bana kalırsın.
Felsede seviyorsan bunu bi düşünebiliriz sdfs
Yanlız beni neden engellediler hiç bir fikrim yok
Onu bilemem bende. Konuya bağlı
Ppdinde neden uterus var?
Yumurta ve tava var 😂
Hayır, fallop tüpleri ve uterus var :D
Kimleri eleştireyim diye okudum :) konuya bu kadar uzağım :D
sen beni onunla eşleştir d4şşak kadar altın takıcam düğününde
bana yazarmısın sana beni kiminle eşleştireceğini söylicem lütfenn
tekrar yazsana cevap veremiyorum :D
Çok zor ama hadi bakalım
@derinhayel
İzdivaç gibi oldu bu da 😅
Olsun 😂 belki hayatının aşkını bulmuş olursun
Belki de 😂
Bulamadın bana
Bana da seni bulmuştu güya 😄
Başka kapıya
Dilenci kovalıyor sanki
Benle konuşma yani 🤨
İnsanlara insan gibi davranan insanlarla konuşurum ben zaten. Hoşçakalın.
Gerekini açıkladım ya bende bakarım insan mı diye insan değil insan görünümlü yaratik🤨
Size hakaret etmedim ben. Ama herkes kendini belli ediyor işte. Neyse siz kendi çapınızdaki insanlarla muhatap olunuz lütfen.
Engelliyorum seni
Lütfen
Malll
Yine kalitesini belli ediyor insanlar. Komik.
Boşverin. İyi ki hiç başlamamışsınız o zaman. Bana kalırsınız 😂
Aynen iyi oldu boş ver 😄
Eşleştir ama söyleme :D
Vuruş olacak mı peki?
vur gozume gozume ♥
Benim geçici değil ama ciddi 🙂
Eşleştir beni 😁
Hadi eğlenelim
Eşle bakalım.
Eşleştir bakalım
@ahusiderinn00
Esle
Engelledim kişilerden ekledin galiba ya ondan gözükmüyor kim 🤦🤨
😂😂 hadi ya. Başkasını bulayım. @Flavendirel e eklemiştim
Başkasını daha eklemiş in beni pinc diye biris
🙄
Olmadı mı yine
İki kişi ekledin bana ya olmadi
🙄🙄🫣.
Birini engellemişsin. Yeni birini istiyorsun sandım
İkisi de hoş sanki. 😅
Engeli geç zaten ötekini dedin sonra bir tanesi daha demişsin olmadi
İnsan bir kişiye etiketler sen beni iki kişiye etiketliyon🫣🙄😂
Napcan şimdi ben😂🤣
İkinci etiketlediğimle deneseydiniz. Başka da sana laik birini bulmadım daha. @whatkindof a ne dersin
Aslında ikisininde tipini begenmedim
Profil fotoları kendileri galiba
Bunuda beğenmedim🤣
Hm beğendiğin var mı veya bu soruya yazmamış bi arkadaşın. Süpriz olur ona da
Derin lütfen beni beğen ya🤣
@whatkindof hyr🤨
Pembe bulutlar bilmem🤷
@Derinhayel bak bunun takip ettiği de yok. Özel olursun
O zaman bu gece tek kalacaksın.
O beni kaldıramaz boşversene 🙃
Pembe bulut baktım profiline evt öyle tıp uymuyor🤣
Tek kalayım napim ölmedim ya