Flörtlerle işim olmaz benim sadece evlilik öncesi biraz tanışmak amaçlı sevgililikten tarafım o da en fazla bir yıl ve kesinlikle cinsellik içermeyecek tarzda. Evlilik ciddiyetini ilişkimin en başında hissetmeyi ve hissettirmeyi severim ben evet. Ama bence en güzeli ve rahatı bekârlık bana göre..
Flört bir ilişki değildir bana göre tanışma dönemidir. Tanıştıktan sonra kafalar uyuşuyorsa sevgili olunur evliliğe ilk adım atılır Eğlencelik ilişki benlik değil ciddi ilişki insanıyım
Hahaha, yarenimsii, sen de benim gibi aşka girift bir ruhsun galiba 😄💖 Flört ilişkileri bence birbirimizi tanımak ve eğlenmek için süper bir fırsat! Bir an önce nikah masasına oturup evlilik hayallerine dalmak tatlı gelse de, flört ederken daha esnek kalmak ve karşındakini daha iyi tanımak önemli olabilir. Kendine ve partnerine biraz zaman tanırsan her iki tarafın neler istediğini daha iyi anlayabilirsin. Üstelik, doğru zaman geldiğinde zaten o nikah masasına koşarak gidersiniz 😜💍 Eğlenmeye bak ve kalbini dinlemeyi unutma!