Merhabalar 2 hafta önce arkadaş aracılığıyla bir çocukla tanıştım 4 lü olarak kahvaltı ya gittik, aramızda çok garip bir çekim oldu. gorusme sonrası öğrendim ki kahvaltı ve buluşmayı o organize etmiş bir akşam telefon da konuştuk birbirimize duygularımızdan bahsettik senden hoşlanıyorum dedim oda öyle söyledi. ama henüz sevgili olmadığımız halde o benimle güzelim balım diye konuşuyor ben en fazla canım diyorum, benimle ilgili hayallerinden bahsediyor, bayram için ben işten izin aldım yıllık iznimide birleştirdim 1 ay kadar yüzyüze görüşmeden telefon da konusucaz ben biktirmak istemiyorum ama o senden bikmam lütfen konuşmaları kestirip atma diyor, şimdiden görüşünce neler yapacağımızın planını yapıyor içim kıpır kıpır diyor onun heyecanı beni de mutlu ediyor ama bu kadar kısa sürede olması beni düşündürüyor, bana diyor ki şu an sana sımsıkı sarılmak istiyorum. benim cekincem 1 aydan önce sogursa sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bana on adım atana ben koşarım bence tavsiye vermesem daha iyi😃
Aslında beni ilk 8 ay önce görmüş o zaman da arkadaşlarıma sormuş ama ben o şehirden taşındım sonra nedense geri yerleştim. oda bunu öğrenince birşeyler olsun istemiş, bende hoslandim bir çekim oldu evet ama bu kadar hızlı olması korkutuyor 1 ayda soğuması dan korkuyorum ben sık yazmak istemiyorum ama o günaydın balım güzelim prensesim daha sevgili değiliz olsak ne olur bilmiyorum, 1 ay sonra gorusucez bu beni düşündürdü
Fazla yüksek arkadaş demek ki avını etkilemek istiyo😃 zaten şu an onun gözünde sevgilisiniz ben onu söyleyim çok düşünmeye gerek yok her şey olacağına varıyor neticede her ilişki illaki yükselişten alçalışa falan geçebilir çok kendine dert edinme bunu sen sadece kendin ol rahatsız olduğun durum oldsa da ona söylemekten çekinme
Ona dedim ki senden sogumaktan korkuyorum ya da seni bunaltmak dan bazen konu bulamıyorum bu kadar konuşmak normal mi dedim, böyle düşünüp beni kırıyor sun şu fikri at kafandan ben seni görmek için can atıyorum bu bekleyiş kolay değil ama seni beklemeye değer, bana lütfen sogurum deme diyor, ben napicam şaşırdım günaydın yazarken bile çekinir oldum siz olsanız napardiniz 1 ay görüşme durumumuz yok
Bu kadar konuşuyor olmak gözünde çok bir şey temsil etmesin yani çok konuşuyoruz iyi ya da kötü gibi düşünme alt tarafı konuşmak de geç yani eğer çok konuşasın yoksa konuşma kendini konuşma zorunda hissetme bir insan bunalmak isterse saç teli kadar sebep bulur bunalır istemezse de dağ aşar yani çok düşünme böyle şeyleri bunlar basit mevzular
Hızlı yaşamış demekki tecrübeli,
Bu kadar hızlı olmadı normal olmayabilir düşündürücü 😉
Aslında beni ilk 8 ay önce görmüş o zaman da arkadaşlarıma sormuş ama ben o şehirden taşındım sonra nedense geri yerleştim. oda bunu öğrenince birşeyler olsun istemiş, bende hoslandim bir çekim oldu evet ama bu kadar hızlı olması korkutuyor 1 ayda soğuması dan korkuyorum ben sık yazmak istemiyorum ama o günaydın balım güzelim prensesim daha sevgili değiliz olsak ne olur bilmiyorum, 1 ay sonra gorusucez bu beni düşündürdü
Olursa hızlı bir ilişkiniz olur senin işine gelir mi bunu sen bilirsin elbette ama bu kadar hızlı olması saygıyı bitirir ciddiyet bırakmaz tabinkarar senin,
Saygının olmadığı bir ilişkiden ne beklenilebilir ki😌
Ona dedim ki senden sogumaktan korkuyorum ya da seni bunaltmak dan bazen konu bulamıyorum bu kadar konuşmak normal mi dedim, böyle düşünüp beni kırıyor sun şu fikri at kafandan ben seni görmek için can atıyorum bu bekleyiş kolay değil ama seni beklemeye değer, bana lütfen sogurum deme diyor, ben napicam şaşırdım günaydın yazarken bile çekinir oldum siz olsanız napardiniz 1 ay görüşme durumumuz yok
Üstadım açıkçası bu kadar hızlı bir ilişkinin sebebleri nedenlerini az çok tahmin edebiliyoruz bu hızla giderseniz özeliniz kalmaz herşeyi çok kısa sürede yaşarsınız özeliniz kalmaz ise aynı şeye geliyoruz saygınlık kalmaz senin dikkat ettiğin gibi o dikkat etmiyo gibi gözüküyor,
Amacı senden ne almak acaba gönlunu almak gibi gözükmüyor farkli amaçları var sanki bu kadar hızlı olması gerekiyor anarmol bir durum bence kendinizi biraz firenleyin geri dönüşü olmayan yollara da sakın girmeyin küçük bir bakış dokunuş sizi kendinizden alır ve geri dönüşü olmayan yolculuklara girersiniz mazallah 😌
Hızlı yükseliyor düşüşüde hızlı olacak. şu an yeni olmanın heyecanından. Ama duyguları çabuk tüketiyor. Dikkatli olmalısın çok gaz verme ona
haklısın herşeyi çok hızlı yaşamışsınız. o bıkmam diyor da. olmuyor işte. agrıdan alın
Kontrollü gitmekte fayda var duyguları hızlı tüketmeyin
Hızlı. giden ata dönersin sonra burada başka şeyler yazmaya başlarsın
Alacağını almayı hedefliyorsa
Neden öyle düşündünüz
Herşeyi düşünmek gerekmiyor mu hayatta, düşüncesizlikler pişman etmiyor mu bizi
Çok konuşmak ilişkiyi bitirir öldürür.
Demek ki seni ezelden seviyormuş
Yavaş yavaş sinidire sindire gitmekte fayda var ama sanırım seni çılgınlar gibi seviyor