İlişki/Kafa Karmaşıklığı?

insanlari canimdan cok sevmenin kotu oldugunu dusunmeye basladim sizce birisi birini gercekten cok seviyorsa onla surekli vakit gecirmek, mesajlasmak vb. gibi seyler yapmak istemezmi ben birini canimdan cok seviyorum ondan mesaj gelince atlıyorum zipliyorum onu gorunce hayatimda sanki onu daha once hic tanimamisim gibi heyecanlaniyorum bu kisiyle sevgiliyiz evet sevgiliyiz ancak sanki ben sevgimin karsiligini alamiyorum gibi geliyor bazen. Tabiki her insanin sevgi dili farklidir ve sevgisini belli etme yanlarida farklidir ancak bu is fazla kafami karistirmaya basladi ben fazlami seviyorum? bu kotu biseymi. Birini canindan cok sevmek iyimidir kotumu? ben omrumden gecen her saniyeyi onla birlikte gecirmek istiyorum ama o oyle dusunmuyor her insanın kendi sorumluklari olabilir tabiki size kısa bir ornek yemek yerken sevdiginiz insanla mesajlasirmisiniz? eger gercekten seviyorsaniz ortamda musaitse cevap evet degil mi? ben dusta bile sevgilimle konusuyorum daha once hic sevgilim olmadi bir kac kisiden hoslandim ama kimseyi bu kadar sevmedim ancak sevgilim beni seviyor mu? sevmiyor mu? illa ki seviyordur ama benim kadar degil yani uzun lafin kisasi insanlara fazla deger vermek onlari kaybetmemize neden olur mu? bu konularda gercekten tecrubesizim bu yaziyi yazarken nereye gonderecegimi bilmiyorum ancak icimi rahatlamak icin illa ki biryere gonderecegimdir Şu an siz bunu okurken bu adam ne sacmaliyor diyebilirsiniz ancak ben bu tur seyleri dusunmukten kafayi yemek uzereyim dusunmekten basim agriyor sevgilimde diyor sen herseyi fazla dusunuyorsun dusunme emin ol elimde olsa yapmam ancak dusundugum tek sey sensin biz evlenmeyi dusunuyoruz yani oyle dusunuyoruz umarim evleniriz cunku ben gercekten cok seviyorum o bana bazen diyor sen bazi seyleri fazla abartiyorsun sizi bi ornek vereyim o yarın okula gelmek istemiyor okulun son haftasi biliyosunuz yarin son gun kimse olmicak vesaire ancak ben gidelim dedim o da bende okulumuzu genelde aksatmayiz sinifta fazla temas halinde degiliz cunku kendisi diger insanların gormesinden rahatsız oluyor bunda bir anlam aramalimiyim bilemiyorum sadece gozlerden rahatsiz oluyordur belki sinifimizda yakin oldugu bir hemcinsi var gercekten oldukca yakinlar birbirlerin saclariyla oynamalar falan cart curt sacma gelebilir ama gercekten kiskaniyorum benden daha yakinlar resmen neyse o yarin gelmeyecegini soyledi benim ki hemen uzuldu niye falan diye sordu onun gelmeyecegini ogrenince bende gelmem herhalde o zaman evde dusunurum dedi dusunmus yarin gitmeyelim dedi ben gercekten uzuldum cunku son hafta son gun okulda kimse olmazdi ikimiz neredeyse yalniz kalirdik hemde evde oturunca onu dusunmek ve ozlemek haric yapabilecegim hicbirsey kalmiyor kafam cok karisik ne yapacagim?

İlişki/Kafa Karmaşıklığı?