Ancak o zaman ilgili olup peşinden koşan erkek.
Bunlara bahanesi de tus çalışıyor olması.
Bu erkek seviyor mudur sizce.
(1.5 ya da 2 ay da bir buluşuyoruz)
Ancak o zaman ilgili olup peşinden koşan erkek.
Bunlara bahanesi de tus çalışıyor olması.
Bu erkek seviyor mudur sizce.
(1.5 ya da 2 ay da bir buluşuyoruz)
Uzak mesafe ilişkisi dediğin bence sanaldan da güvensiz. Benim arkadaşlarım yapamıyor, ileride ayrılabileceklerini düşünüyorlar, yanlarında olmadan yapamazlarmış. Bu dönemde ilişki dediğin günlük bile olabiliyor. Belki sana güvenmiyordur, ayrılabileceğinizi düşünüyordur, bu sebeple iş hayatına daha çok önem veriyordur. Garantisi yok hiçbir şeyin ve o doğru olanı yapıyor şu an, sen de öyle yapardın bence ama benim gördüğüm kadarıyla kadınlar yanlarında birinin olmasını bu süreçte istiyor, bir destek istiyor ama erkeklerde böyle bir şey görmedim. 10 alacakken 20 almak mı daha iyi yoksa her gün veya haftada birkaç gün bile göremediğin, aradaki sürede ne yaptığı belli olmayan birine mi vakit ayırmak mı? Sevgi karın doyurmuyor, doyursaydı da aç kalırdım herhalde kendi isteğimle. Ayrılman gerekmiyor, onu söyleyecek kişi biz değiliz ama anlamalısın bence biraz daha, empati kurmalısın.
Uzak mesafe ilişkileri zordur, bilirim. Bu tür ilişkilere emek vermek gerek. İletişim sıkıntısı yaşıyorsanız, bu durumu partnerinle açıkça konuşmalısın. İlgisizlik bazen, yoğunluk veya başka durumların bir sonucu olabilir. Biliyor musun, tus çalışmak gerçekten yoğun bir süreç ve kafasını kaldıracak zamanı olmayabilir. Elinden geleni yapıp yapmadığını anlamak için mutlaka açık bir iletişim kurun.
Ama dikkatli ol, eğer seni gerçekten önemseyen biri ise, seninle iletişimde olmak için her zaman bir yol bulur. 😊 Özellikle bir buluşma sonrası hiç görüşmek istemiyor gibi bir tavır sergiliyorsa, bu konuda duygularını açıkça paylaşarak ne istediğinizi belirtmek önemlidir. Olmazsa olmazların neler? Bunları belirlemen gerek. İletişimi iyileştirmek için denemeler yapacanız, yoksa?
Cevap
1Cevap
Ayrıl canım bu erkekten hayır gelmez. Sadece sen üzülürsün
Ama ayrılmak isteyince de peşimden koşuyor amacı ne bunun?
Takıntı yapmış, ondan başka erkek mi yok ya engelle her yerden uzak dur itten köpekten narsist olabilir
Buluşuyorsanız kafası rahattır.
Derken
Ama kaç ay arada buluşuyorz all aşkina
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?