KKizlar sevdiğim adam sacini kestirdi sahtan beri ağliyorum?

Arkadaşlar iş yerimdeki patronuma aşığım ama o ona aşk olduğumu bilmiyor onna hep hediyeler aliyorum onun istediklerini yapiyorum o ne kadar uzun saçli erkeklerden hoşlandığımi çok iyi biliyor dün saçımı boyatim o saçımın rengini değiştirmemi istedi bugün ona spriz yapıyım dedim asıl süpriz bana oldu bugün ise geldi saçları kısa ben şok olduğum ağladım odama gidip ağladım sonra onun toplantıda herkesin içinde bana dediki saçını topla dedi bu saç rengini ne kadara yaptırdın dedi bana dediki ben saçlarımı kestirdim 600 tl ödedim bana dediki sen kesin 4 bin tl ödemişsin bu saçına dedi senin kuaförün kim dedi sonra abim dedim sonra bana dediki ondan hep yatırıyorsun dedi sonra bana dediki dışarda bu saç 5 bin 6 bin tl dedi sonra odasına gittim saçınızı neden kestirdim dedim oda bana dediki saçım uzundu yüzüme geliyor o ne geliyor bende kestirdim dedi bende ona dedimki uzat dedim oda bana dediki bir daha uzatmayacağım dedi artık uzatmicam dedi bir daha uzatmam dedi sonra ona sacim guzel mi beğendin mi olmuş mu diye sordum oda bana bakip gülümseyerek olmamiş dedi saçini tolamiyorsun diye bana gicik kapiyor senden gibik uyorum dedi sonra odasından çıktım gittim şu an ağliyorum ne yaparsam yapiyim beğenmiyor oda bugun saçlarini kestirdi çok ağladım halada ağlıyorum sizce bilerek mi kestirdi hergün gozlerini benden ayirmayan adam bugun yüzüme bakmadı sizce neden öyle yapiyor

KKizlar sevdiğim adam sacini kestirdi sahtan beri ağliyorum?