ömer şentürk ü tanıyan var mı? Ünlü bı vineci. Snapten soru cevap yapıyordu. Bende soru sordum dedım kı sen hep geziyorsun ne ara işe gıdıyon oda cevap vermis. Bana özel bırsey degıl birsürü soru cevaplamas bende bunu ss alıp snap attım. Sevgılımın arkadaşı da benı takıp edıyormus snapten asagıdakı gıbı mesaj atmış. Sevgilim tek kelıme dınlemeden bıttı dedı bana. Annemde bana tokat attı lafini dınlemeye tenezzül etmıyo daha aglıyon onun ıcın dedi. Şu an cok üzgünüm hıc bır sucum yok cıdden
Sevdiğim adam kankalarının lafıyla benden ayrıldı?
Senin digil suç o şerefsiz sölemiş ya erkek arkadaşına. Seni affederse kankası bunla dalga falan da geçer gurur yapıyordur. Kesin senden ayrıldıktan sonra. Kankasıyla gülerek bastım tekmeyi demişdir
Birde kizlara dedikoducu derler bunlar ne seytan ya gizli seytan bu iyi çocuklar kodumun yobaz picleri
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
kız kankaları haber verıyo yanlıs borsey yapsam snape atar mıyım. ? oda cok kızla konustu ben hep affettım ama sunun yaptıgına bak gerçekten cok canım acıyo 1 yıl olmustu
Ya bosver bu ezigi hem kizlarla konusuyo sen konusunca aaooeeewww olmaz öyle gozlerini ac artik sacmalama bu itin pesinden kosma sakin o konussun sen konusma oldu canim akilli ol biraz ya özgur ol biraz
bu zamana kadar o kadar düzgün davrandım kı ne facem ne ınstagramım var kapattırdı. ama kendı kapatmadı sıfresıde yok bı kızla konustugunu yakaladım affettım ama o milletin lafıyla bana bıttı dıyo omer şentürk ünlü bırı nasıl bı konusmam olabılor delırcem annemlede aram bozuldu tokat attı bana o kadar canım acıyo kı
Öncelikle annen hakli ya kizim senin aklin yok mu senin hayatina mudahale etmesine nasil izin verirsin o kim ya? Kimsenin lafiyla hayatindan en ufak birseyi bile degistirme sen kimsenin kölesi degilsin korunmaya ihtiyacin yok kendine güven o serefsiz kizlarla konussun sen konusma yok öyle bir dünya niye bunlara ses cikartmadin? Nasil göz yumdun? Bu serefsize nasil evet dedin kendini bu kadar ezik görme ya yazik günah annen hakli unut o y. vsagi annenle baris bidaha da arama sorma oda ararsa cevap verme senin hayatina saygi duyacak nazik anlayisli sadik bir adamla iliskin olsun bu itlere yüz verme selamini bile alma bunlarin
İnsan vardır yeri doldurulamaz insan vardır varlığı belli olmaz ben bu duruma düşenlerin hep kendini taşıyamayan sorumluluk duygusu olmayanlar diye nitelendiriyorum
En İyi Cevaplar