İçim çok daralıyor eski sevgilimden nefret ediyorum ama seviyorum?

Dün iş yerinde can tehlikem olduğunu 2saate bana yazdığında yazamazsam annemi arayıp izah etmesini istedim ondan önceki gün kavgalıydık aklım o kavgamıza gidip duruyordu hevesle attığım birşeye hiç atmamışım gibi davranmıştı bende bu yüzden dalgın olduğumu söyledim "başlarım bu işlerine" diye tepki gösterdi dalmama diyormuş buna çocukca olduğunu söyledi soğuk soğuk tepki verdi hevesle attığım şeye buraya kadar bir nebze iyidim en son kavga nedenimizi açtığında sende bana önemsediğin şeyi süreklü süreklü soruyorsun hatta tekrar söylediğimde "sen bana bunu söylemedin" diyorsun dedim empati yapmasını istemiştim ne kadar açıklasamda anlamıyordu çünkü konuyu dağıtıcak bir şey söyledi (kırıcı bir şey) bende defalarca kırıcı oluyorsun dedim hiçbirini takmadı hiçbiri için özür dilemedi devam etti en sonunda "bugün ve dün yaptığının kırıcı olduğunu" söyledim bana bugün naptım dedi konuyu dağıtmaya çalışıyorsun dedim bana "yemin et amacımın bu olduğuna" dedi bende "amacın bu değilse ne" diye sordum tekrar tekrar aynı mesajını noktaladı bende öyle en sonunda "birdaha cevap vermezsen gidiceğim" dedi bende git dedim sabah dediğimi (can tehlikesi 2saate bir yazmak vs) unut sessize alıyorum seni dedim gitmişti çünkü ve sinirli değersiz hissediyordum geri geldiğinde arkadaşları gelmiş onlarla takılıcağını söyledi bu süreçte hep ismiyle seslendim normalde yapmam sevmemde böyle yaptığım için "ayrıldık mı artık" dedi ben aşırı doldum gidiceksin evet dedim ben hu haldeyken arkadaşlarıyla eğlenecek olması aşırı kırıcıydı çünkü ısrarla cevap ver ayrıldık mı dedi en sonunda patladım hayatımdan defolup gitmesini istedim (s. g dedim) ben senin için buluşmayı iptal ettim cidden yazık dedi defol git yazımada gülücük attı beni engellemiş bende böyle ciddi bir günde böyle yaptın senden nefret ediyorum hep böyle yapıyorsun diyip tekrar defol git yazıp engelledim. Nefret etme nedenim bunu ilkkez yapmaması her zaman kendimi kötü hissetsem elindeki bütün kötü konularla koşuyor bana kendi yaptığı şeye kırılmam onun için saçmaysa ya da kabul edilemezse asla kırıldığım gerçeğini kabullenmiyor ben birkeresinde vicudumun bana ait olmadığını hissedecek kadar kötü olmuştum bu zamanda bile üstüme bütün eski yeni konularla geldi... Biz yeni sevgili değiliz 3senedir birlikteyiz zamanında bana yakıştırmadığı hakaretlerde de bulundu.. defalarca uyardım o zaman beni kışkırtma dedi yakıştırdığı şeyler söylese gene tamam derdim ama hep cidden böyle mi görüyorsun beni dediğimde hayır dedi.. ben neyi çözsem yenisi çıkıyor ben üzüldüğümü söylersem bile onun hayatı s. Liyor dediğine göre. Doğru şeyi mi yaptım? İçimdeki sevgiyi nasıl gideririm? Cidden canım çok yanıyor yazmak istiyorum ama bana yaptıklarını düşününce içim nefret doluyor şahsen bir insanın gelecekteki eşi olarak gördüğü kişiye tutumu bu olmamalı... ben çok çabaladım çok anlaşma yaptım gel böyle böyle yapalım diye keza kendide öyle ama benim duygularımı hatta dalgınlığımı değiştirmek istiyen birine napabilirim?

İçim çok daralıyor eski sevgilimden nefret ediyorum ama seviyorum?