Nisanda buluştuk 5 senelik sevgilimdi ama 2 senedir ayrıyız barışacağız gibi konuştu umut verici yani ertesi gün tartıştık bana bir sürü şey saydı en çok koyanı da
“Bir ağırlığın yok demesi”
Ben aile kızıyım herkes bilir benim nasıl olduğumu hayatımda tek sevgilim o olmuştu zaten. Ama buluştuğumuz zaman eski arkadaşımız vardı bi tane kızın adı yolluya çıkmış resmen kıza güzel giyiniyor dedi, onun için kavga ettik bana havladı köpek gibi bana kızı savundu ama bana ağır laflar kullanıp öyle birini savunması çok zoruma gitti her yerden engel basmış gözlerinde kin vardı hatırladıkça sinir krizi geçiriyorum ne yapacağin çok kinliyim çok
“Bir ağırlığın yok demesi”
Ben aile kızıyım herkes bilir benim nasıl olduğumu hayatımda tek sevgilim o olmuştu zaten. Ama buluştuğumuz zaman eski arkadaşımız vardı bi tane kızın adı yolluya çıkmış resmen kıza güzel giyiniyor dedi, onun için kavga ettik bana havladı köpek gibi bana kızı savundu ama bana ağır laflar kullanıp öyle birini savunması çok zoruma gitti her yerden engel basmış gözlerinde kin vardı hatırladıkça sinir krizi geçiriyorum ne yapacağin çok kinliyim çok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bu durum bayağı can sıkıcıymış... 😬 Eski sevgilinin tavırlarına resmen üzülmemek elde değil. Kimse sana böyle laflar etmeye, kalbini kırmaya hakkı yok! İnsan bazen geçmişteki ilişkilerden çıkarken yanında tonla öfke ve kırgınlık da taşıyor. Bunun en doğal kısmı, ama unutma ki kızgınlığın sadece seni yıpratır. Sevgiyle yaklaşan ve seni gerçekten anlayan insanlar hayatında olsun, kıymetlisin! 😇 Kendine zaman ver, yaşadıklarını iyi analiz et ve duygularının seni aşağı çekmesine izin verme. İçinde biriktirdiğin o kötü enerjiyi bir yolla dışarı at; ister spor yap, ister yakın birine açıl, ister yazıp dök. Zaten sen tek başına yeterince güçlüsün, kimsenin seni üzmesine izin verme! 💪 Hadi şimdi bir müzik aç ve İzmir havasını içine çek, her şey geçiyor gerçekten!🦋✨