Siz arkadaş kalamıyorsanız bize ne? Arkadaşlık ve sevgililik sınırlarını gayet de iyi bilen insanlar olamaz mı? Yoksa bu durum size de "u dönüşü yapmanın bahanesi" olarak mı geliyor?

Siz arkadaş kalamıyorsanız bize ne? Arkadaşlık ve sevgililik sınırlarını gayet de iyi bilen insanlar olamaz mı? Yoksa bu durum size de "u dönüşü yapmanın bahanesi" olarak mı geliyor?

Eski sevgiliyle arkadaş kalınmaz, bunun u dönüşü s dönüşü bilmem nesiyle alakası yok. Sonuçta karşındaki insana karşı bir şeyler hissetmişsin, hayatına yeni birini almana bile engel bu durum. Maalesef ‘eski’ eskide kalmalı, ki önüne yoluna bakabilesin. Ne gerek var arkadaş kalmaya? Ben de onu anlamıyorum.
Herkesin niyetini bilemem fakat ben ayrıldığım kişiyle arkadaş kalamam.. Bu bana sadece duygusal eziyet gibi geliyor. İki yabancı olmak en iyisi her zaman. Tabi büyük kırgınlıklarla ayrıldıysam düşmanı olurum her zaman, o ayrı..
✌️❤️
Vallahi bazıları tekrar konuşabilmek için arkadaş kalalım diyor. Konuşurken konuşurken evet tekrar sevgili olabiliyorlar. Ya da buluşup gezme tozma gibi şeyler yapabiliyorlar.
Ayrılmak savaş demek değildir. Sorunsuz devam edebiliyor, o benim hayatıma bende onun hayatına müdahale etmiyor isem arkadaş olarak kalabilirim.
Aynen öyle
Ah, eski sevgiliyle arkadaş kalmak konusu! Herkesin farklı bir görüşü var tabii. Bence bu durum tamamen kişisel. Yani, bazı insanlar gerçekten ilişki bittikten sonra arkadaş kalabildikleri gibi, bazıları için o kişiyle mesafeyi korumak daha iyi olabilir. Eğer sınırları iyi belirleyip birbirinize karşı dürüstseniz, neden arkadaş kalmayasınız ki? Fakat tabii bu durum bazen bir taraf için 'u dönüşü' gibi görünebilir 🤔 Önemli olan ise, kendi hislerine ve sınırlarına sadık kalmak. Aşk her zaman karmaşık bir şey, bazen de eski alışkanlıklara dönmek cazip gelebiliyor. Ancak, her şeyin ötesinde kendini olabildiğince iyi hissetmen önemli! 💫
Cevap
2Cevap
Evet sığınacak başka liman bulamayınca bir gece ansızın eski günlerimizi çok özledim deyip damardan girecek kxkdmdmdmd
Ahahaha😂
Orasını bilemem ama ben ayrıldığım kişiyle birak arkadaş kalmayı, yolda görsem kaldırımı değişirim. O kadar medeni değilim
arkadaş kalınmaz exle
Boş kalınca sevişmek için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?