Güzel kızım fakat hiç bi kimseyi bulamıyor hep böyle pürüz çıkıyor istemediğim gibi oluyor istediklerim de napmam gerek bana bir fikir verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılboş ver. Bu ulkenin erkegiyle evlenilmez. Ev isi yapmaz, cocuk bakmaz, sorumluluk almaz. Artik bircogu eve para getirmekten bile aciz. Calisan kadin olsun isteyip duruyorlar. Kendilerine her turlu maddi manevi destek isterken kadinin destege ihtiyaci oldugunu unutuyorlar. Bir tanesini bosadim 1 yil evli kaldiktan sonra. Parasini kazanan kadin icin evlilik yukten baska bir sey degil. Erkekler eve giren para ortaktir derken, ev icinde sorumluluklarda ortakligi es geciyorlar. Esitligi bile islerine geldigi gibi kullanıyorlar.
E bende baktim. Yemek yapan ben, temizlik yapan ben, cocuk olsa onunda bakimi sorumlulugu bende olacakti. E dedim ben bu adama maddi destek olmak, parami yedirmek, kendimi madddi manevi somurtmek icin evlenmedim.
Adam parami yiyor, yaptigim yemegi yiyor, mis gibi ettigim ortamda oturuyor, temizlediğim tuvalete s**yor. Etimden sutumden her seyimden fayda sagliyor. Benim ondan sagladigim fayda ne? Koca bir hic. Sevgi falanda karin doyurmuyor.
Insan ortak olmak icin evleniyor. Sorumluluklari paylasmak, hayatin getirdigi zorluklara, sorumluluklara biriyle beraber gogus germek icin evleniyor. E turk erkeklerinin buyuk cogunluguyla bu dediklerimi yapamazsiniz. Hayati paylasamazsiniz. Siz paylasmaya hazirsinizdir ama erkekler degil. Onlar hep bana hep bana modunda.
Rahatim bozulmadan isler yurusun derdindeler. Ustune bir de kılımı kipirdatmadan, ek iş yapmadan eve bir 40-50 bin kadar daha kazanc girsin derdindeler. Maddiyata gelince eve giren her sey ortak. Peki ayni evde yasarken sorumluluklar konusunda ortaklik nerede?
Parayi da kadin getirsin, hizmeti de etsin, yemekte yapsin, cocukta baksin kafasinda oldugu surece evlenmek kesinlikle kadin icin akil kârı bir iş degil. Yapmayin, hevesli de olmayin derim. Parasini kazanan kadinin evlilige ihtiyaci yok. Bunu bilir bunu söylerim. Evleniyorsunuz ama kendinizi illaki erkege hizmet eden, maddiyatta da destek saglayan ama sizin ondan hicbir destek gormediginiz bir evlilik oluyor.
Turk erkeklerinin zihniyeti, kafa yapisi belli. Aldiklari tek sorumluluk calismak para kazanmak. Artik bu tek baslarina da yapmak istemiyorlar. Ama digerl konulara da el atmiyorlar. Nasil yetistikleri belli. Kesinlikle yapmayin derim. Ama ev kiziysaniz, calismayi da dusunmuyorsaniz, kocamin kazanciyla geciniriz, eve, bana bakmaktan gocunmuyor diyen bir erkek bulursaniz o zaman olur. Kadin ev isleri, cocuk falan halleder, erkekte maddiyati halleder.
Ama kadin olarak para kazandiginizda, kadinin gorevi olarak gorulen diger islerde destek gormeyeceksiniz turk erkeklerinden. Bunu kafaniza sokun. Destek olanlar var ama nadir. Hangisine denk geleceksiniz nereden belli? Bu kumara girmeye degmiyor.
Ha su da olur. Paranizi kazaniyorsaniz ama o parayi kocaniznsize birakiyorsa, evi ben gecindiririm sen kendi ihtiyaclarini kendi kazancinla karsila, senden maddi beklentim yok diyorsa oyle de olur. Siz yine calisir para kazanirsiniz, ev isleri vs de yaparsiniz. Paraniz cebinizde kalir. Kendiniz icin calismis olursunuz.
Ben baktim esim ev ici sorumluluklarda destek olmuyor. Dedim ben kazancimi paylasmak istemiyorum o zaman. Eski esime bunu teklif ettiğimde aldigim cevap eve giren her sey ortaktir oldu.
Bu durumda hem evde hem disarda calisip, eve kazanc getirdiginiz durumda erkegin bedava iscisi gibi oluyoruz.
Evde yaptigimiz yemek, temizlik, cocuk bakma gibi islere millet disarda para istiyor. Ama ev hanimlari ya da evde hanimlar bunlari bedavaya yapiyor. Bir de calisan kadin bu sundugu bedava hizmetin yaninda para alacagi yerde eve para getiriyor. Kendinden cok sey gidiyor yani kadinin. Kazandigi hicbir sey yok.
Ben bir erkegin bedava iscisi olmayi kendime yediremedim. Yedirebilenler evlilige "guclu kadin" adi altinda devam ediyor. Bu bana gore guclu kadin olmak kesinlikle degil. Erkek somuruyor, tepe tepe kullaniyor. Bunu guclu kadin diye ortuyorlar. Bu donem kadar kadinin somuruldugu baska bir donem daha olmadi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBana gel. Öhöm... Tam tipimsin de durdurdum kendimi tamam. Bu şans işi biraz. Doğru zamanda doğru yerde olduğunda, karşıdakine de uygun bir tavıra sahipsen kendinde uygun kişiyle eşleşiyorsun.
02 Yorumla- 1 yıl
Çirkin şansı var derler de güzel şansı yok galiba 😄
- 1 yıl
Bende var efenim. Belki de pozitif enerji ve hislerin güçlü olmasıyla ilgilidir. Bugüne gelmem mucize tabi benim, bu konuda istisnayım ben belki de.
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel olmadığını SÖYLEYEN bir Kadın Bu Ülkede görmedim şu an. AMa farketmez ülkemiz damacana hallenecek hale gelmiş önüne gelene güzel olsun olmasın yürüyen Erkeklerle dolu E tabi kızı elde etmek için bol bol gerçekten öyle düşünmediği halde Çok güzelsin demeyecek bir erkekde yok bu gibi tiplerin arasında Birini bulmaktan kastettiğin Damsalak Abaza güruhsa tuhaf olurdu mutlaka biri Göle maya çalma şeklinde ya tutarsa diye yazmıştır illa ki sana En kezban bile mesaj aldığı için Kendini Kainat güzeli zannediyor sonuçta Kastettiğin Kaliteli bir adamsa burada senin dışarıya nasıl bir izlenim verdiğin veya sosyal medyada nasıl bir profil çizdiğine bağlıdır. Bir sürü örnek verebilirim ama en son Ortalamanın biraz üstü diyebiliyeceğim bir Kızdan istek aldım Takipci sayısı oldukça kabarık eminim damsalaklarla dolu takipci kitlesi var. Sildim gitti asla kabul etmem Süper güzel olsaydı bile etmezdim. Kaliteli adamın kriterleri o kadar sert olur. BU sadece bir örnek
02 Yorumla- 1 yıl
Benimde öyle çok takipçim var ama öyle istediğim kişi çıkmıyor öyle izlenimde vermedim hiç bir şekilde
Cevap sahibi1 yılÖyleyse zaten kabarık takipciyi gören o izlenimi almıştır bile çoktan Dediğim gibi ben uçan kuşa yürüyen zavallı tiplerden değilim. O yüzden çizgileri baştan belirliyorum çiziyorum Güven vermeyini direk eliyorum. Berbat gidicek bir ilişkidense Tercihen huzurlu bir yanlızlık katbe kat iyidir.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Güzellik ile olmaz ki, çirkin değilim ama benimde olmuyor! 😅
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor!
Aşkın adı bile yok, insanların aşkı başka, çok saçma!
Bir yaştan sonra görücü usulü mantıklı geliyor! 😅03 Yorumla- 1 yıl
Cidden öyle doğru diyorsun
- 1 yıl
EyvAllah gönlünce olsun
- 1 yıl
İnşallah
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Belki de sorun kusursuz birini aramak yerine, kiminle iyi bir bağ kurabileceğini düşünmemek olabilir. Güzel olmak elbette bir avantaj ama unutma, güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil. Karşındakini daha iyi tanımaya çalış, ona gerçekten zaman ayır ve açık ol. Bazen kaliteli bir iletişim, uyumlu bir ilişkiyi beraberinde getirir. Ayrıca, kendine olan güvenin ve pozitif enerjin etrafındaki insanları da çeker 🌟. Hayatının aşkını bulmak için hemen kaygılanma, her şeyin zamanı var. Sabırlı ol ve güzel anların tadını çıkar 😉❤️!
02 Yorumla- 1 yıl
İnşallah birini bulurum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılİnanıyorum ki sen de birini bulacaksın, Meraklıgencoo! Her şeyin zamanı var 🌸. Pozitif kal ve kendine güven! 🥰✨
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBişey yapmana gerek yok bekliceksin kaderindekini
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kriterlerinde problem olabilir mi?
01 Yorumla- 1 yıl
Kriterlerim de yok aslında sorun ama karşımdakilerde hep bir pürüz çıkıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
1 yılAman bulunca ne olacak gadası
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Öyle kişilerden uzak dur benim de üniversitede agnostik arkadaşlarım vardı bir gün hepsini bir arada bir yere topladım anlattım falan dinle dalga geçiyorlar sakın konuşma muhattap bile olma öyle kişilerle
14 Yorumla- 1 yıl
Öyle mi diyorsun inanmıyorsa sıkıntı benim için ya biraz bile olsa inanmasını isterdim
Aşkım o dert bende de var ben seni sevdiğimi sevmeyecek kadar güzel ama hayatımızda tutamayacak kadar toksik insanız
21 Yorumla- 1 yıl
Öyle cidden bulamıyorum hiç hep bir sorunu çıkıyor istediğim kişilerinde
Biraz şans. Ama şansını artırmak için sosyal çevren olacak. Dıdısının dıdısı ortama gelecek. Bira içerken tatlı gelecek, tel numarası alınır, belki dışarıda görüşülür falan.
Bi çok aday olacak ki aralarından seçecen
00 Yorumla
1 yılYorumlara baktım da bıraz agnostık ıse uzak dur ondan evlılık oncesı ılıskı de ıstemıyormussun zaten bu da guzel bır sey zına buyuk bır gunah cunku. Müslüman olmayan bırısı ıle ılıskı kurman doğru olmaz evlılık oncesı ılıskı yasamamayı kabul etse bıle yıne olmaz cunku onunla evlenmek haram zaten, evlılığınızde kı her ılıskıde zına gunahı yazılır, kısacası ınanmayan bırınden uzak dur gelıp gecıcı bır dunya ahıret hayatımızı rıske atmaya gerek yok
06 Yorumla- 1 yıl
Aynen haklısın cidden bende öyle düşünüyorum bana ters yani böyle şeyler ne kadar yakışıklı sempatik biri olsada olmaz yani ben günaha girmek istemiyorum
- 1 yıl
en doğru olanı yapmış olursun :)
- 1 yıl
İnşallah istediğim gibi biri çıkar karşıma yoksa evde kalma korkusu gelmeye başladı 😄
- 1 yıl
çıkar ya merak etme düzgün insanlar da çok var bizzat tanıdığım, internet ortamındakiler gibi değil herkes:) kriterlerine uygun birileri vardır illa ki bir ton insan var:D
- 1 yıl
İnşallah öyle insanlarla karşılaşırım 😄
- 1 yıl
inşallah 😊
Bence bu sizin için kötü değil. Zira demekki karşı tarafa ciddi mesajı veriyorsunuz. İlişkiler yüzeysel oldu ve bu insanları kötü etkiliyor. Zamanla doğru insanlarda olacaktır elbette
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş bende esmer 1.92yim ama bende bulamıyorum bu işler nasip 1.70 tipsizlerin yanında taş gibi kızlar oluyor (helal olsun o çocuklara)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBirisini bulmaya çalışmadan önce kendini ve karşındakini tanımaya, ilişkiden neler beklediğini ve karşındakinin neler beklediğini anlamaya çalışabilirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBu konu.. istediğin halde start veremediğin ilişkilerin özeline inilerek.. sebepleri ile ele alınmalı.
05 Yorumla- 1 yıl
Yani de hep bir sorun çıkıyor
- 1 yıl
Nasıl sorunlar mesela?
- 1 yıl
Bi tane var aslında çocuk yakışıklı tıp okuyor ama din yönünden anlaşamıyoruz gibi
- 1 yıl
Dini itikatkari mi çok zayıf. ? İnanç seviyesimi dusuk?
- 1 yıl
Agnostikim dedi ama ne olduğunu tam olara anlamadım ateistim demedi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBenim de aynı :( zaten cevrem yok pek tek tük çıkanları da ben beğenmiyorum ne olacak bilmiyorum hala birisi gelecek ve aşık olacagim sanıyorum :'(
04 Yorumla- 1 yıl
Bende aynı yaa çok çevrem yok öyle keşke biri gelse de aşık olsam
- 1 yıl
Ne yapacağız bilmiyprum Allah izin verirse seneye 30 um 😭
- 1 yıl
Yaa benim de 27 şu an
- 1 yıl
😭 of ya 30 a girmeden bulaydim bari çok moralim bozuk
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılMinyon güzeli diyebiliriz
01 Yorumla- 1 yıl
Evet minyonum bi de
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Konunun sadece güzellikten ibaret olduğunu düşünmüyorum
13 Yorumla- 1 yıl
Öyle mi diyorsun sempatik filan da diyorlar ama yok yani hep bi yeri uyuşmuyor nedense
- 1 yıl
Belki de bende öyle düşünüyorum
Ne gibi bir şey arıyorsun o önemli. Daha doğrusu sen nasıl bir erkek, nasıl bir ilişki istiyorsun. Bence sorunun cevabı burada gizli
00 Yorumla
1 yılBence normlarını biraz gözden geçir. Prens yerine şövalyelere odaklanırsanız sorun çözülür gibime geliyor.
00 YorumlaGüzel olmak yetmiyor sohbetin ve güvenilir biri olman daha önemli güzelliğin 10 sene sonra kalmayacak ama sohbetin ömürlük güven tek kullanımlık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Önce seni tanıyıp ona göre derdine çözüm bulmak lazım
01 Yorumla- 1 yıl
Yani tanıyan zaten aşık oluyor direk
- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılZamanla bulursun takıcak başka şeyler bul zamana bırak kafana takma bunları bence
03 Yorumla- 1 yıl
Ama beni birisi sevsin istiyorum
- 1 yıl
Anladım haklısın herkes sevilmek isteyebilir inşallah bulursun
- 1 yıl
İnşallah
1 yılKimse yürümüyor mu sokakta tanışmaya gelen yok mu yanına
013 Yorumla- 1 yıl
Var da oldu hatta ama istediğim gibi olmuyor
- 1 yıl
Senin istediğin şey ne canım benim
- 1 yıl
Yakışıklılık eğitimli biri filan
- 1 yıl
Merak etme yakışıklılık eğitim vs bi yere kadar işini bilen biri gelip seni kapar ne olduğunu bile anlamazsın. Her yakışıklı olanda dolu olmuyor bi buluşursun içi boş kprkagin teki.
- 1 yıl
Evet öyle cidden genelde öyle oluyor bi tane var aslında çocuk yakışıklı tıp okuyor ama din yönünden anlaşamıyoruz gibi
- 1 yıl
Akışına bırak fazla cinsellik yaşama gerisi gelir
- 1 yıl
Sonuna kadar yaşamak istiyormuş bi de soğurmuş yapmazsa onu da istemiyorum ben
- 1 yıl
27 yaşındasın o kararı sen veirrisn artık bakire değilsen daha rahat olur bakireysen yapma evlenene kadar
- 1 yıl
Bakireyim yapmak da istemiyorum evleneceğim biriyle yapmak isterim ama diyor ki o öyle bi şey yok uydurma diyor
- 1 yıl
Öyle şeyler uydurma diyor yani
- 1 yıl
Ahahhaa işte manipülasyon
- 1 yıl
Evet napcam bilemedim
- 1 yıl
Yazdım sana buraya yazamazdim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılGüzellik görecelidir bunu gözden kaçırıyor olabilirsin
10 Yorumla Cilve cilve cilve yılanı deliğinden çıkarır ateş çemberine sokar cilve. Cilven var mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Sorun sende olabilir diyecem ama aynı sorun bende de var
00 YorumlaNe istediğini bilmezsen ne bulduğunu anlayamazsin
00 Yorumla
1 yılArtık biraz daha kültür/ zeka falan dewreye giriyo, önce ki dönem gibi değil
00 Yorumla
1 yılHiç onların yanına muhabbet sohbet etmeye gidiyor musun?
00 Yorumla
1 yılAşkım bulursan bana da söyle aynı dertten muzdaripiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılAramakla olmuyor tatlı kız. Sal biraz o zaman gelir seni bulur.
00 Yorumla
1 yılÇok ayrıntıya takılıyorsundur, biraz pimpirikli birisin sanırım
00 YorumlaBoş ver! Bana da yakışıklısın diyorlar. Ama kimse yüzümüze bakmıyor! 🤷
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBulmaktan vazgeçmelisin. Güzel olan zaten seni bulacaktır. 🙌🌺
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDemekki senin saçma sapan lriterlerin var ve kusursuz birisini arıyorsun
018 Yorumla- 1 yıl
Bi tane var aslında çocuk yakışıklı tıp okuyor ama din yönünden anlaşamıyoruz gibi
Cevap sahibi1 yılÇok fazla mı dindar
- 1 yıl
Yok dindar değil ki tam tersi agnostikim ben dedi bende inanıyorum
Cevap sahibi1 yılHmm anladım çoo takılma bence ama tıp okuyanlar sağlıkçılar biraz tehlikeli dikkat et 😂😂
Cevap sahibi1 yılBolluğun içinde oldukları için genelde aldatmaya çok meyilliler
- 1 yıl
Öyle mi diyon agnostik ne demek peki kötü bir şey mi
Cevap sahibi1 yılVallaha hiç bilmiyorum ya google dan araştır daha iyi
- 1 yıl
@Meraklıgencoo @Hmrcn ya bende bir yabancı kızla tanıştım onu çok sevdim dinini sordum oda agnostikmiş hristiyan filan olsa belki bir şey olmazdida agnostik olması beni çok üzdü ya :(
- 1 yıl
@Burakusafl08 o nasıl bi şey oluyor
- 1 yıl
Agnostik yani yaraticiya inanmıyor o inanca inananlar
- 1 yıl
Hristiyanlar filan inaniyor yaraticiya yani daha iyi
- 1 yıl
Konuştuğum kizda agnostik yerine hristiyan olsaydi daha iyi olurdu dedim
- 1 yıl
@Burakusafl08 bak mesela din önemli senin içinde benim içinde önemli yani
- 1 yıl
Evet o yabancı kiz zaten çok önemsemiyordu beni ya bide agnostikti başka birisi artık olursa bulucam
- 1 yıl
@Burakusafl08 beni önemsiyor bu çocuk çok beğenmiş tam istediğim gibisin dedi ama din konusunda anlaşabilseydik olurdu yani bizim
- 1 yıl
Anladım senin dinin neki islammi oda belki zamanla olur bilmiyorum kendi tercihi herkesin dini
Cevap sahibi1 yılYaaaa gidinnn özelden konuşunnnn sürekli bildirim geliyor küfür edecem az kaldı
- 1 yıl
@Hmrcn kusura bakma
Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Herşeyi bir kenara bırakıp mutluluğuna zaman ayır knk zaten doğru biri zamanında bulur seni
04 Yorumla- 1 yıl
Belki ama hiç gelmiyor bekleyincede
- 1 yıl
Öyle mi diyorsun
Üzümün çöpü armudun sapı dersen işin zor ömür bitip gidiyor herşeyin hayırlısıda herkesde dört dörtlük değil biraz relaks olmanı tavsiye ederim gerisi kendiliğinden olacaktır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜniversite kampüsüne git tek oturan masum asosyal erkeklere yürü
00 Yorumla
1 yılbelki aramaktan vazgeçmelisiniz
o sizi bulmalı00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Yalnızlık kalitedir ama çözümünü bulursan banada soyle xbxbdbd
00 YorumlaKendini güzel sanıyorsundur. Sıkıcısındır. Kimseyi beğenmiyorsundur. Çevrendekiler sana yürüyemiyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende de öyle oluyor maalesef ve bu durum canımı sıkıyor artık
31 Yorumla- 1 yıl
Cidden benimde canımı sıkmaya başladı
Bence uğraşmayı bırak doğru insan elbet bir gün karşına çıkar çıkmazsa da vardır bir hayır.
10 YorumlaKendine seni sevecek saygı duycak iğrenç olmayan (imkanlar dahilinde yakışıklı) erkek bulmalısın
00 Yorumla
1 yılilk is benle tanisman gerekecek buna son vermek icin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAramayı bırakman.
02 Yorumla- 1 yıl
Belkide ama ozaman gelmiycek gibi geliyor
- 1 yıl
Bu yazım hataları ile zor cidden.
Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Kızlarla takıl bide böyle dene
02 Yorumla- 1 yıl
Hahsh ben erkeklerden hoşlanıyorum ama
1 yılBen de senin gibiyim.
03 Yorumla- 1 yıl
Napcaz bilmem
- 1 yıl
Umarım bir nasip çıkar.
- 1 yıl
Amin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılTarzin iyi sensen tabi
02 Yorumla- 1 yıl
Tarzımı çok severler zaten beni elçin sanguya benzetiyorlar
- 1 yıl
Onu bilmiyorum
Sorun sende acaba ney istiyon da hic olmuyor
013 Yorumla- 1 yıl
Dış görünüşe zaten çok bakarım yakışıklı mesela ama başka bir pürüz çıkıyor sonrada
- 1 yıl
Evet öyle cidden genelde öyle oluyor bi tane var aslında çocuk yakışıklı tıp okuyor ama din yönünden anlaşamıyoruz gibi
- 1 yıl
Yok dindar değil agnostik olduğunu söyledi ben inanıyorum o inanmıyor
- 1 yıl
Yani agnostik ne oluyor peki kötü bir şey mi
- 1 yıl
Www.google.com aciklamayi okumuşsundur
🙃 önemli olan sevgi saygi güven öyle seylere agirlik ver biris agnostik atheist olmasina degil - 1 yıl
Yani öylede dinine de bakmak gerekiyor biraz sanki
- 1 yıl
Öyle mi araştırdım şimdi de öyle çok önemi değil gibi ateist değil sonuçta
- 1 yıl
Niye kş
Yalancıya kaysalar kucaktan inmezsin
10 YorumlaÇok düşünüyorsun sadece
00 Yorumla
1 yılİnşallah zamanla bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kriterlerin çokt ya da tavanda olabilir mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBir gün bulursun emin ol endişelenme
00 Yorumla Bence acele etme o seni bulur
00 Yorumla
1 yılProfilindeki sen isen güzel değilsin yavrum
00 Yorumla
1 yılgüzellik yetmiyor kanka
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBelki bi seni bulurlar
01 Yorumla- 1 yıl
Kayip araniyor
1 yılPp deki sen misin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. her şey güzellik değil. Kendini bir kontrol et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıldemek ambalaj var ama içi boş
14 Yorumla- 1 yıl
Alakası yok tıp okuyorum ben
Cevap sahibi1 yılAbicim o zaman neden ambalaj ile gidiyorsun bitanem. Bölümünde bulursun
- 1 yıl
Bölümdekilerde istemiyor gibi arkadaş gibi bakıyorlar
Cevap sahibi1 yılSeni anlayacak bölüm buluruz
Nasip kısmet be gülüm.
01 Yorumla- 1 yıl
İnşallah kısmetimde bakalım kimler olacak
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Güzel kız olmama rağmen hiç kimseyi bulamıyorum. Ne yapmam gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler