İnsgramda resimlerim çok güzel ama sadece tanıdıklarım ekli birisi bulma konusunda çok kötüyüm beni aydınlatırmısınız nasıl bulabilirim? Küçük bir şehirde yaşıyorum bu arada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılolacaktır elbette biraz kendine zaman tanı derim ilişki konusunda iş sadece görsellik değildir kişilik karakter olarak uyum şarttır ve güzel duygular gerekir bunu doğru insanda yakaladığında bir beraberliğin olacaktır.. bazıları güzel buldukları karşı cinse mesafeli ve çekimserde davrnamamaya çalışır bunda bir etken olabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirisini bulmak aslında o kadar da zor değil. Önüne gelen fırsatları değerlendirmen yeterli olur. Renkli gözlü, sarışın ve kilolu değilsen, boyun boyuma huyun huyuma uygunsa tanışmak isterim 😊😊
Mesela şu anda önüne bir fırsat geldi. Bu fırsatlara uygun tepki vermelisin 👍 çünkü sadece tanışma teklifi, sevgili olma veya gelip seni isteyelim şeklinde bir teklif değil.
00 Yorumla
+1 yılİletişim ve görünüşte ki kişilik yapısının yansıması da karşı cinsi çekmek ve tutmak için önemli.. Sadece güzellik yakışıklılık yetmiyo. Ve en çok yalnız kalanlar hep güzeller genelde
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece güzellik yetmiyor çünkü
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünümüzün meselesi bu problemi.. Çok duyuyorum çevremden.. Bende aynı böyle idim sanki beni tarif ettin.. tercüme olmuşsun hislerime.. Sonra dedim bunu düşünerek kendimi harcamayacagim.. Bana da yazık.. Artık dert etmiyorum kendime onun yerine tevekkül ediyorum.. nasip olmasını istiyorum elbet ama Allah'a dualarimda istiyorum.. Çünkü zamanım anım bana ait bu yüzden artık yüreğim nerede içten ve mutlu hissediyorsa oradayım... bunu düşünmemek için hobi edin, meşgul tut kendini.. ne kadar düşünüpte dert edersen bu senden o denli uzaklaşacak heralde kaderin cilvesi böyle..
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı. dostum aslında çok güzel kızsan erkekler zaten bunun sevgilisi vardır kafasına girip sana gelmiyor olabilirler bu açıdan düşündün mü hiç? ilk adımı sen atmaya çalış biraz. Dışarı çıkıp sosyalleşebilirsin. İnternet ortamında aslında herkes rol yapıyor herkes en iyisi benimi oynadığı için pek çekici gelmiyor bana.
34 Yorumla
Soran+1 yılBende yakışıklı bir erkek gördüğümde bunun sevgilisi vardır yanına gitsem ayıp olur diye düşünüyorum 😂 nasıl adım atabilirim ki
- +1 yıl
🤣🤣 o yüzden Real hayatta fazla yürüme kimseye
Soran+1 yılÇok kolay anlatıyorsun yanına gidip ne diycem ben çok ağırbaşlı olduğum için yaptığım hareketler değil 🥹
+1 yıldışarı çıkıp sosyalleşerek. çeşitli etkinliklere katılabilirsin. internet ortamında bulmak zaten kolay da sayı fazla olduğu için iyisini seçmekte zorlanırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum da nasıl
- +1 yıl
bi takım kurslar olabilir veya instagram'da vs yaşadığın yerde yapılacak etkinliklerin haberlerini veren bi sayfa bulup ordan ilgini çekenlere katılabilirsin
+1 yılgüzel kızlarında sıkıntısı bu işte. hep yalnızdırlar:D bu bana bakmaz düşüncesi ile kimse yazmak istemiyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle gerçekten 😂
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Bak sen şu işe ben de bol bol seyahat edebileceğim aktiviteler yapabileceğim bir arkadaş arıyordum denk geldik sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılAman tanrımm
+1 yılkendini öv karşıyı küçümse hemen bulursun çirkin ya da güzel olmam fark etmez ters mıknatıslanmadır bu:d
06 Yorumla
Soran+1 yılYani diyorsun ki iyi kalpli olduğumuz için kaybediyoruz :(
- +1 yıl
iyi kalpli kız iyi hoşta zaman geçmez be erkeklerin ilgisini daha çılgın ve dobra kızlar çekiyor genelde
- +1 yıl
Kavgacı kizlar sevilir mi 😂
- +1 yıl
@gizemlikız4444 kavgacı olmayan pek kız yok zaten ara ki bulasın
- +1 yıl
Şaka yapıyorum durup durupken kavga etmem tabi ki.😂
- +1 yıl
@gizemlikız4444 uslu çocuk olmak en iyisidir hep öyle kal
+1 yılValla knki bende bulamıyorum. Ha çok güzel bir kızım demiyorum ama yani ne bilim seciciyim istediğim gibi biri cikmiyo
10 YorumlaGüzellik sadece ilk adımdır. Zekâ ve kalp de önemli. Ayrıca güzellik göreceli. Belki de o kadar güzel değilsin.
10 YorumlaGüzelin derdi çoktur derler ama böylesini tahmin etmemiştim dklfldk
11 Yorumla
Soran+1 yılYa hahaahahhahahaahahha
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynıyım. Asosyallikten oluyor. çevren olmayınca bulamıyorsun. Interntte var ama onlara da ne kadar güvenilir tartışılır
26 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya
Cevap sahibi+1 yılOkulda aslında olacak gibi oldu ama arkadaşlarım bozmuştu. şimdi biraz seciciyim. istediğim gibi yok.
Soran+1 yılSen ben misin ya
Cevap sahibi+1 yılAhahahhaha adın gizem mi yoksa 😂
Soran+1 yılYok senin gizem mi😅
Cevap sahibi+1 yılİsmim gizem :)
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki kişiyi tanımak adına bir şey yapmıyorsan, uyumsuzsan olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum açılmaya
- +1 yıl
Açımayacaksın ki zaten
+1 yılBunun cevabı çok basit sjjdjjdj erkekler güzel bir kız görüdklerinde ztn red edilirim kız güzel bana bakmaz derler 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kolay ve kadınsı görünmez, erkek beğenmezsen, sevgili filan yapamaz, işini manuel, self servis olarak görmeye devam edersin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler: bi de biz görelim ne kadar güzelsin ya da gerçekten güzel misin
04 Yorumla- +1 yıl
Genelde güzelim yakışıklıyim ama sevgilim olmuyor diyenlerin çoğu ortalama normal bir tıp ya da tipsiz oluyor
- +1 yıl
Bize göre öyle ama kendini seviyor ki güzel görüyor
Soran+1 yılBen kendimi beğenmiyorum zaten dışardan öyle söylüyorlar
- +1 yıl
Beğenmek ayrı sevmek ayrı caniko. Elbetteki kendini sevebilirsin bu normal ve güzel bişey
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler genelde güzel bir kız gördüğünde ilişkisi vardır düşüncesiyle yanaşmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela bir çocuğu gördüm ona nasıl açılabilirim adını soyadını bilmiyorum yanına mı gitmeliyim çok utangacım ya niyetimi yanlış anlarsa
+1 yılSen bulma. Kapıyı kapat ama kilitleme. açmaya cesareti olan gelsin 😉
Mesela ben şimdi kapını çalıyorum.
Tak.. Tak...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. burdan bul yazan çok olur ama sıkıcı olma eğlenceli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılBuradakilerle işim olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasibin bir şekilde bulur seni. Geç olsun güç olmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasibinde varsa gelir Yemen'den nasibinde yoksa ne gelir elden
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç birley gelmez aaheeyy
- +1 yıl
Tey tey tey 👫💃🕺
Roket rampadan çıktı bak şimdi taliplerin çıkar merak etme 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmıyor işte 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşlarına söyle ayarlar onlar arkadaşın arkadaşına söyleyerek
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de olmaz ki 😂
- +1 yıl
olur niye olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten öyle ya cafede felan girerken sağlam süzülüyorum ama yok ya bahtımız kapalımıdır nedir anlayamıyorum 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gerçekten 😂
Gördüğüm güzel kızların genelde 4-5 tane flörtü oluyor. O yüzden uzak duruyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılTanımadan bilemezsin ki her insan aynı değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de ortalama bir tipim ben de bulamıyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Bu kızda muhtemelen çirkin ya da ortalama ama güzel sanıyor işte kendini
Cevap sahibi+1 yılBen mi ortalamayim dedim zaten
- +1 yıl
Soran kız hakkında bahsettim
Soran+1 yıl@Soralımbakalımhaydi ya nerden biliyorsun Allah aşkına
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Valla güzelden bulursin her türlü bence ben olsam yazardım yani direk sana 😂
00 Yorumla
+1 yılBu biraz öz güven meselesi
Destek almalısın
İstersen konusalim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen karşı tarafa şans vermiyorsan sevgilin olmazki kadınların sevgili yapması kadar kolay bir şey mi var tek tebessümü bile karşı tarafı tav etmeye yeter kadının
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. instanı at bakim dediğin kadar varmıymışsın
00 Yorumlaİletişimin olmadıktan sonra birini bulman zor. Sosyalleşmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılSen eğlenmene takılmana bak zaten nefes alsın diyen birisi gelir bulur seni kafana takma 😂
00 Yorumla
+1 yılHesabını açık yap Kanka kriterlerini düşür arkadaş ortamlarına gir falan gerçi ararsan bulamazsın da
00 YorumlaSenin yerinde olsam hiç bulaşmam kafan rahat kalsın öbür türlü çok başın ağrır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. kısmet de varsa gelirmiş hinden yemenden derler. sıkma canını
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah tek sıkılıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel olan kişiye bu kızın zaten sevgilisi vardır diyerek kimse yanaşamaz 😄
13 Yorumla
Soran+1 yılDm kutumu görseler bomboş 😀
- +1 yıl
İstek atan oluyordur ya.
Cevap sahibi+1 yılKızıl mısınız? :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılProfile fotonu ekle bakalım ne kadar güzelsin sonra kaldırırsın
03 Yorumla- +1 yıl
Güzel olsa koyardı kanka değil işte
Soran+1 yılUtangacım belki burdan birisine gösterdim dediğin kadar varmış dedi ama güzel olduğumu iddia etmiyorum zaten kötü de değilim soru başlığında öyle yazdım buna mı katılıyorsunuz
- +1 yıl
Tamam bana da at özelden resmini bakalım kız kıza yorum yapalım merak ettim
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. iş hayatına atılman kafii kısmetinin açılması için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar güzelsin bir bakalım da öyle yorum yapalım
03 Yorumla
Soran+1 yılBurdan nasıl gösteriyim
- +1 yıl
Instagramdan göreyim 👀 mesaj dan profini yaz
- +1 yıl
Merak ettim ama seni 👀
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtur kısmetini bekle elin itlerinin seni üzmesine izin verme
020 Yorumla- +1 yıl
İt erkek kızların favorisidir 🤤😂
Cevap sahibi+1 yılSen erkek misin😃
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Suç mu öyle erkekleri çekici bulmam?
Cevap sahibi+1 yılKızların favorisi dedin de sen kız değil misin?
Cevap sahibi+1 yılNe söylediğin de akıl olsa?
Cevap sahibi+1 yılİt erkekleri o zaman çekici buluyorsun:)
- +1 yıl
Evet kızım ve it kopuk serseri erkekleri seviyoruz dürüst olmak gerekirse
Cevap sahibi+1 yılHiç kimse sütten çıkma akkasik değil her insanın içinde bir şeytan yatar unutma bunu insanların kalplerini asla bilemeyiz herkes maske takmıyor
Cevap sahibi+1 yılAma öyle de diyemezsin her insan öyle değil.
- +1 yıl
Tamam bütün efendi erkekler al senin olsun
Cevap sahibi+1 yılAklında sorun mu var senin?
Cevap sahibi+1 yılGit Bi beynine baktir
Cevap sahibi+1 yılBu davranışla kimse seni beğenmez güzel falan da değilsin insan ahlakıyla güzelleşir se ahlaksızlasirsan cirkinlesirsin kardesim seni herkesin beğenmesi senin mi olması demek o zaman?
Cevap sahibi+1 yılKonuşmalarında mantık denen bisey yok kendini düzelt bence belki bulursun sevgili.
Cevap sahibi+1 yılKendini övenden midem bulanıyor cidden sanki dünya güzeli çirkinin tekisin neren güzel ki dünya da öyle güzeller var ki sana bin basar
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen erkek aramaya devam et... hatta bütün erkeklerle ol istersen
Cevap sahibi+1 yılGeçip burada ağlama tamam mi kapat siteyi otur agla
Cevap sahibi+1 yılKibirli insansın galiba.
- +1 yıl
Ben ne anlatmışım sen ne anlamışsın
+1 yılGüzel kızlara her zaman ilgi çok olur. Okul iş ortamında vesaire sevgilisi olmak isteyen falan. Muhtemelen sen güzel değilsin
00 Yorumla
+1 yılBelkide iyi görmüyorsun ya da çok fazla kriter arıyorsun
00 Yorumla
+1 yılCok guzelsen baakasini begenmessin diye uzak duruyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Be yazdim ben yaaa :))))) vok guzel oldugun burnu havada oldugunu dusunduklerinden yanasmiyorlardir
+1 yılSadece instagramda güzelsin anladığım kadarıyla
00 YorumlaOkul iş ortamında birinin teklif etmesi lazım hiç teklif eden olmadı mı
00 Yorumla
+1 yılÇalışma ortamından çok çabuk bulabilirsin ya da hobi edin
00 Yorumla
+1 yılVay ap nasıl bulamıyorsun millet kız diye yanıyo tutuluyor sen yok diyon ya
00 Yorumla
+1 yılO seni bulur hiç teklif eden oldu mu
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu da yüz vermiyorum
- +1 yıl
Ee nasıl olmasını istiyosun yüz vermeden
+1 yılgizliden çık hemen sana talip bulalım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar değil 😂
- +1 yıl
daha ne yapalım :D
+1 yılSen seç beğen birini
04 Yorumla
Soran+1 yılAday yok
- +1 yıl
Ekle, yokla taciz et düşer biri 😄
Soran+1 yılBunu erkeklerin yapması lazım ne günlere geldik 😂
- +1 yıl
Yoo şimdiki kızlar beğendiğini kapıyor devir değişti :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. profili aç sağa sola yorum yap
02 Yorumla
Soran+1 yılProfilim açık da ne yorumu
+1 yılAllah başka dert vermesin... 😃 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılEgo varsa zor bir de çok havalı isen.
00 Yorumla
+1 yılyaşadığın yerde nüfus kaç üni var mı
00 YorumlaCidden seni merak ettim bi kız olarak 😂
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim var sanıyorlar ama yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zor zor güzel olmak yetmiyor nasibin yoksa zor
00 YorumlaBiraz sende çaba goster bence xjdjdj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılSabret her şey zamanında güzeldir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Gerek yok böyle şeylere bence 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. instgram kullanmiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026