not: benim derdim şu şimdi benim talibim yok
Neden düzgün bir kız bulamıyorum?
not: benim derdim şu şimdi benim talibim yok
Öncelikle kendimi tanıtayım ben youtube içerik üreticisiyim youtube de neredeyse 9 bin abone olmak üzereyim adım Tolgahan yaşım haziranda 27 olacak ama hala düzgün bir kız bulamadım sizce neden bulamıyorum ben acaba bu arada instagram adım youtuber_tolgahan belki birinizin ana sayfasına düşmüştür hesap işte ben oyum
peki sizce neden düzgün bir kız çıkmıyor kısmetim mi kapandı ne oldu
Düzgün kız çıkmıyordan kastın nedir yani nasıl bir kişi arıyorsun sana göre nasıl bir kadın düzgün veya değil biraz daha konuyu açarsan yorum yapabilirim
Maalesef sosyal platformlarda kadının sadece cinsel obje olarak gören tayfa mesaj attığı için kadınlarda genel manada herkes öyleymiş gibi bir algıya kapılabiliyor bunun suçlusu yine erkekler tabii ki gerçekten ciddi ilişki için yazan asosyal olan veya çevresi olmayan kişiler de oluyor ama maalesef bu tarz kişiler yüzünden arada kaynama durumu meydana gelebiliyor
Ailenizden bu konuda yardım alırsanız daha iyi olur görücü usulünü deneyebilirsiniz eğer ki Diğer türlü bir şey çıkmadıysa tabii ki aşık olarak evlenmek istiyorsanız orası sizin kendi tercihiniz
Yani seni arkadaş olarak gören birisine açıldıysan bu tarz cevapları Alman normal
Bir kişinin seni reddetmesi diğerlerinin de reddedeceği anlamına gelmiyor aynı durumu ben de yaşıyorum mesela ama ben hani öyle çok peşine düşmüyorum ama mesela birisi bana karşı ilgi duysa onu da geri çevirmem ilk önceliğim karakterdir benim mesela dış görünüşe göre Ne kimsenin çıkma teklifini kabul ederim Ne de reddederim
Sana karşı saygısızlık yapmış sen de buna karşılık düşüncen için teşekkür ederim deyip oradan ayrılsaydın
kabul etmedi aramızda bişey olmadı
benim whatsapp grubum var bir tane
oraya ekran görüntüsü atıp
benim adımı kirletmeye kalkıştı
beni rezil etmeye çalıştı
bende onu youtube kanalımda rezil ettim
normal de yapacağım bişey değildi ama
bende hak edene hak ettiği gibi muameleme
onu kendi silahı ile vurmuş oldum
Başka birisi ile şansını dene belki olmaması senin için daha iyiydi
Instagram'dan hiç denedin mi
Hangi şehirdesin
Kocaeli
Ama memleket Çankırı
Duzgumum diyen kizlar paranizin olmasina ve tipinize bakiyor cunku
hepsi mi öyle
Yuzde 99u oyle
Selam Tolgahan, öncelikle YouTube’da 9 bin aboneye yaklaşman harika bir başarı, tebrik ederim! İçerik üreticisi olman ve sosyal medyada aktif olman gerçekten dikkat çekici. Ama biliyorsun, internet ortamında hayat bazen gerçek ilişkiler kurmayı zorlaştırabiliyor. Bu iş yoğunluğu arasında insanlara zaman ayırmak, kendini doğru tanıtacak enerjiyi bulmak kolay olmuyor. Sana güzel bir haber vereyim, kısmetin kesinlikle kapalı değil! Sadece hayatında yeni insanlara fırsat vermeye, hobilerin dışında sosyal ortamlar yaratmaya ve olduğun gibi görünmeye devam etmelisin. Güven ve samimiyet dengede olunca “düzgün bir kız” elbet karşına çıkar, yeter ki acele etme. Şu anki toplumsal koşullarda ilişkiler biraz daha zor kuruluysa da, kendini rahat hissettiğin ortamlara yönelmeni tavsiye ederim. Belki de asıl aradığın sana en çok benzeyen kız, sıkı bir YouTube takipçindir kim bilir!
🙏 Kesin çıkar, yeter ki enerjini düşürme! Bir de KızlarSoruyor’da bol bol sosyalleş bence 😎
Cevap
0Cevap
Brova arkadaş YouTube adresini verde takip edeyim benimde varda boş beleş 😅😅
Daldan dala baka baka en zor yalnız kalırsınız sizler öyle hayatınız sizin
Yoo ben kız aramıyom gene bulamıyom aw
@userrr1818 aramadan bulunmaz zaten
Arıyon diye
Neden olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?