Ne yapmalıyım evligimi nasıl düzeltebilirim?

8 yıllık evliyim 3 çocuğum var 4. Hamileyim 7 aylık olduk 2 ay doğuma evin işi çocuklara yetsimeye uğraşıyorum yetişiyorum ama kimi zaman sinirli oluyorum çünkü ev işleri çocuklara ugarsmak yoruyor sinirli oluyorum ister istemez ama kendimi ihmal etmeme çalıyorum bakimimi yapıyorum seksi elbiselerin vs var ama oyun oynamak hiç ama hiç sevmiyorum eşim son zmandir kafaya takmış sevmediğim nefret ettiğim şeyi yapmadığım için tavırlı bana bari oyna diyo yapamıyorum sevmiyorum tavır yapıyor ne biçim evlilik diyo oyun oynamıyorsun cilve yapmıyorsun Interte vidyolari gösterir böyle olsak vs diyo ben desem bı ton kavga çıkartır söylenir ama o beni değiştirmeye çalışırken sorun yok ben sadece güzel söz söylemesi kibar davranması istiyorum sadece yardımcı olmasını isterim sadece oyun oyanamyi yapamam ama cilve nasıl olur bilmiyorum internetli cıvık cıvık biri olamam nerfet ediyorum ne yapmalıyım evliliğimi duzeltmem için uzaklaşıyor gibi uzaklaştın diyorum sen oyun oynamıyorsun cilve yapmıyorsun ne biçim evlilik diyo 😒😟🥺

Ne yapmalıyım evligimi nasıl düzeltebilirim?