Evliliğimi nasıl düzeltebilirim?

Gerçekten içimi dökmeye o kadar ihtiyacım vardı ki. Biz neredeyse 1 yıldır evliyiz 7 yıllıkta bir sevgili sürecimiz var. 1 maaş borca veriyoruz evimiz kendimizin ve eşim o kadar vurdum duymaz ki istediği zaman işe gitmiyor bir kadın olarak bunu benden çok onun düşünmesi gerek değil mi? 2 haftadır küçük bi operasyon geçirdi normalde 4 gün sonra işe başlayabilirdi yıllık izinle falan uzattı neyse akşama kadar evde ve ben çalışıyorum yemek yiyo bişey içiyo bulaşığı bulaşık makinesine koymuyor ev toplamıyor hadi onlarıda yapmadın ben eve gidiyorum (çalışırken ben eve erken gidiyorum ve her geldiğinde kapıda sarılır öperim) kapıya geliyor ama bi sarılma öpme yok. Ben çok yoruldum ve sıkıldım dün akşam bunu söylediğimde ben buyum diyip bağırıp çağırdı bi sehpa fırlatmadığı kalmıştı onuda yaptı. Bugün işe geldiğimde mesaj attım bu şekilde olmayacağını temizlikci tutmam gerektiğini söyledim. Ne yaparsan yap ben artık bi şeyler için çabalmıyacağım çabaladıkça daha fazlasını istiyosun dedi. Ben yardım etmediğini savunmuyorum tabiki yapıyor ama çamaşır katlıyo 3 gün sonra ben yap demezsem bişey yapmıyor dünkü tartışma biraz büyük bi tartışmaydı şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir ilişki terapistine mi gitmeliyim hatalı benmiyim çok mu şey bekliyorum ondan çözemiyorum

Evliliğimi nasıl düzeltebilirim?