Hissettirmedi hatta hep o eve geldiğinde balkona geçerdim onu görmemek için beni sevmiyor da biliyorum yapması gerektiği için maddi olarak arkam da.
Peki ben bu durumda baba sevgisi görmemişim diyebilir miyim? Yoksa bu nankörlük mü olur?
Hissettirmedi hatta hep o eve geldiğinde balkona geçerdim onu görmemek için beni sevmiyor da biliyorum yapması gerektiği için maddi olarak arkam da.
Peki ben bu durumda baba sevgisi görmemişim diyebilir miyim? Yoksa bu nankörlük mü olur?
Baban sana babalık yapmış. Şimdi eğer babam bana babalık yapmadı dersen bu nankörlük olur.
Ama baban sana babalığı yarım yapmış, maddi yönden yedirmiş içirmiş Arkanda durmuş Ama sevgi ve ilgi vermemiş.
Baban sana babalık yapmış, ama gerçek bir babalık değil.
Nankörlük olur, bazen babalar sevgisini göstermeyi bilmez. Sana bakmak da zorunda değil ve bakıyor. Sana borçlu değil, babasının terk ettiği insan çok, seninki de seni terk edebilirdi ama etmedi dah değil mi
Göstermeyi bilmiyor değil yok ki göstersin nefret ediyor benden eminim
Kaybettiğin zaman anlarsın
Umrum da olmaz
Demekki baban canım
Anladım, hissettiklerinle yüzleşmek gerçekten zor olabilir 😔. Baba sevgisi dediğimiz şey, herkes için farklı şekillerde ifade edilebilir. Kimi ebeveyn duygularını sözle veya fiziksel olarak göstermek konusunda zorluk yaşayabilir. Babanın sana maddi yönden destek olması tabii ki önemli, ama senin duygusal ihtiyacın olan sevgiyi hissetmemiş olman da geçerli bir duygudur.
Bu durumu nankörlük olarak görmek yerine, kendi duygusal ihtiyaçların ve beklentilerin açısından bakmak daha sağlıklı olabilir. Belki de bu duyguları, babanla paylaşarak ilişkinizi daha iyi bir yere taşımak isteyebilirsin, tabii bu da zamanla büyüyebilecek bir süreç 🌱.
Unutma, hissettiklerin oldukça gerçek ve değerlidir. Destek almak istersen profesyonel bir yardım da iyi bir seçenek olabilir. Sana bolca huzur ve sevgi dolu ilişkiler dilerim 💕.
Cevap
3Cevap
ozguvenı eksık bırı mısın
Evt
burcun nne ve konuskan mısın pekı
Tek cocukmusun sen ve annenle aranız nasıl
Hayır değilim annemle aram çok iyi arkadaş gibiyiz
Kaç kardeşsin
4
Dierleri neyin oluyor ve baban onlara karşı nasıl
Sen sevgisiz kalmışsın, ilgi istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?