Babam abim sevgililerim tarafından hiç sevilmedim?

Babam sürekli beddua eder sürekli laf sokar en ufak bir şeyde bile. Mesela bugün bulaşık yıkıyordum suyu çok harcıyorsun tabi sen kazanmıyorsn parasını anca evde otur bir işe yarama falan dedi bende sinirlendim Hıı dedim sadece hemen konuşamaz olursun inşallah dedi. Bir baba bunu nasıl der? Daha önceden de okuduğun kuranlar çarpsın seni yüzün bir ömür gülmesin falan demişti düşünün çayı geç demleidgim için beddua eden. Küçükken de aynıydı bir keresinde uykudan kaldırıp dövmüştü beni. Birde lisedeki okulumda çalışıyordu okula gitmemiştim arkadaşlarım niye gelmedi diye sormuş o da dövdüm ondan gelmedi demişti o kadar çok üzülmüştüm ki okula gittiğim de baban seni dövdü mü falan diye sormuşlardi. Bunları kimseye anlatamadım zaten içime kapanık birisiyim geçen sene sevgilim oldu o da beni eski sevgilisine inat kullanmış. Sevmemiş çirkin bulmuş. Her neyse ben bu çocuğa güvendim evlenmek istedim ve bu konuyu paylaştım benden ayrılınca da bana seni baban bile sevmiyor ki ben nasıl seveyim demişti onlar seni sevmemekte hakli demişti ne zaman babamla tartissam en ufak şey de bu sözler gelir aklıma. Babam beni sevmiyor ki başka bir erkeğe nasıl güveneyim nasıl sevsin beni
Babam abim sevgililerim tarafından hiç sevilmedim?