Beni neden hiç sevmedi babam?

Merhaba arkadaşlar, 'Beni neden hiç sevmedi babam?' ben bu soruyu kendime gün geçtikçe daha çok sorar oldum ama cevabını bulamadım hikayem biraz uzun ama biraz özetleyerek anlatmaya çalışacağım, Ben ailemin en büyük cocukları kızlarıyım birde erkek kardeşim var benden biraz küçük olan ve ben kardeşim doğduğundan beri babamın yaptığı ayrımı iliklerime kadar hissettim, kavga ederdik sen buyuk sun o küçük derlerdi ben suçlu olurdum herzaman ki gibi ama büyüdükce ben bunun kız erkek ayrımı olduğunu anladım ve bunu bütün akrabalarımız fark ediyor ama babamı her dışarıdan goren adam zannediyor evde ben ve anneme cektirdiklerini kimse bilmiyor özellikle beni adam yerine koymuyor birinin yanında sohbete katılıyım hemen tersler bozar ve bu benim okul hayatımı çok yıl etkiledi bildiğim şeye parmak kaldıramaz oldum soyledigim zamanlarda kıpkırmızı olurdum en yakın arkadaslarimdan akrabalarimdan ailemden utanır oldum babam bana salaksın derdi ve ben cocukken acaba ben zihinsel engellimiyim salakmiyim diye sorar oldum çünkü yaptığım herşeyi elime yüzüm bulaştırıyordum korkudan yemek masasında onun yaninda oturmaya bile çekinir oldum neyse ki babamin İşleri dolayısıyla ve okul sorunu olmasiyla yurtta kalmaya başladım bu bana okadar iyi geldiki ozguvenim yerine geldi resmen kendimi ilk defa değerli hissettim çünkü babamın küfürleri artık duyamayacağım kadar uzaktaydı ne yazıkki şu an benim okulum bitti bazı tutan yerler ve direk geçiş hakkim vardı gondermedi ailemin yanına döndüm tekrar sınava hazirlaniyorum hazırlanmasına ama beni tüm akrabalara rezil etti hiç biyer tutturamadi diye adam yerine koymadı herzamanki gibi benim baska yeri istedigim onun ise zorla digerine yolladigi benimde hic memnun kalmadigim dershaneyi hep basima kaktı, tek kurtulusum iyi bir meslek ve beni seven bir eş diyorum kendi kendime 4 yıllık çıktığım biri var bilmiyor tabiki ama şimdide kalmış benim kızım tutup biriyle konuşup sevecek evlnmeyi istycek bn onu silerim diyor, sizce neden beni hiç sevmedi?
Beni neden hiç sevmedi babam?