'Birinde tutuklu kalıp, kendi hayatından çalmak.."
..
Ve çocuksu bir gülüştü hüznümüz. Ekimdi.
Sana çay ısmarlayacaktım.
Tahta masada,
Adı sonbahar'da aşk olacaktı. Cemal Süreya
'Birinde tutuklu kalıp, kendi hayatından çalmak.."
..
Ve çocuksu bir gülüştü hüznümüz. Ekimdi.
Sana çay ısmarlayacaktım.
Tahta masada,
Adı sonbahar'da aşk olacaktı. Cemal Süreya
Şu an öyle bir dönemden geçiyorum diyebilirim.
Az bir zaman önce, eski bir tanıdık ile tekrar buluştu yollarımız, o bana baktı ben ona. Simsiyah gökyüzünün altında bir kaç saniye göz temasına yaşadığım son 10 seneyi yaşamamış gibi oldum. Zaman geçmiş, biz hep aynı kalmışız. Şimdi ise boş zamanlarımda kendimi anlamaya ve aklamaya çalışıyorum. Niye bukadar düşünüyorum onu, niye bırakamıyorum, eskilere karışsın. Berat görünmüyor ama bakalım, Allah kurtarsın hepimizi.
Kaldığım zamanlar oldu. şu an o zamanlar sevip sevmediğimden bile emin değilim. Acaba sırf yanlız kalmamak için mi bağımlıydım diye düşünüp duygularımdan şüphe ediyorum. Cahil bir gençlik geçirmişim
Cevap
14Cevap
Ergenlik döneminde öyle saçmalık yapmıştım çocukluk işte
Bir zamanlar yaptık öyle hatalar.. şimdiler de akıllandık şükür..
Şartlı tahliye oldum😬😂
😂
Aşkta birine tutuklu kalmak, ruhun zincirlenmesi gibidir. Kalbin, hislerin derinliklerinde kaybolurken, özgürlüğü arzulamakla tutkunun arasında gidip gelir. Birine bağlı kalmanın büyüsü, bazen hapsolmuş hissettirir. Ama unutmamalıyım ki, aşk özgürlükle dans eden bir duygu olmalı; kısıtlanmak değil, birlikte yükselmek için var olmalı. Aşkın içindeki tutku, bağlanma değil, birbirini özgür bırakmakla güzelleşmeli. Ben ancak bu bağlamda tutuklu kalabilirim.
Yeni nesil ilişkilerde aşk yok, edebiyat yok, şair yok, şiir yok. Fedakarlık yok. Kimse kimsede tutuklu kalmıyor. Ayrıldığı gün diğerinde şansını deniyor
Kesinlikle haklısın
Uzun bir süre hiç bir zaman olmadı. İlerleyen süreçte ne kadar boş olduklarını anlayınca bir anda unuttum gitti.
Her zaman sonsuza dek kendimde tutukluyum sdfsdfdf 😅✌️
Kaldık.. bazen keşke kalmasaydım diyorum kendimce. Sonrada yine de en güzel hisleri onda gördüm diye içimde affediyorum :)
kaldım, üzerinden 4 yıl geçti hâlâ kimseyi doğru düzgün sevemedim, aşık olamadım.
Kaldık en kralını yasadık bunun da. Bu duygulari yasamak da guzel ya. Bence herkes tatmali ki sevmenin sevilmenin degerini bilsin
Kaldim. Ancak zamanla bir anlamı kalmıyor biz kadınlar için. Bitti mi tamamen bitiyor. sonra dönüp bakıyorsun iyi ki de olmamış diyosun.
Valla biz de affa denk gelenlerdeniz çok şükür 💜 çekilecek çile değil
Ay mor kalp ne alaka kddkfkfk 😂 bunu koycaktım
Tutsaklık bittiğinde de bazen esareti özlemek …
Evet hâlâ da öyleyim ve acıkmaktan başka bir şey yok
Hayır geçti o günler
Yok şükür hep af çıktı bana
Evet kaldım baya Bi zaman sürdü
SLK olduğum için kaldım ama artık asla
yapmıştım öyle bir delilik
Tutuklu kalmam için çok sevmem gerekiyor..
Hayır kalmadı resimdeki meave değil mi 😂😂
Hayır sevmem geçmişte kalmayı.
Hayır kalmadım. Hənüz hiç aşık olmadım.
Hayır. Bye diyip hayatıma devam ediyorum
Zaten mahkumuz aşka
😀
Öyle degl mi
Evet bitmiyor
Hayır kalmadım hiç
Hayır..
Hapis olmak bana göre değil
Elbette ki.
Kaldım
Evet
Evet kaldım
Tutuklu değil aslında idealize etmek olabilir.
Evet
kalmadım
Kaldım bu soru durustlugu hakediyor
Kaldım...
Kalmadim, onlar kalmis olabilir
Müebbet yedik
Kaldım. Kalmaz olaydım
Kalmıştım bir ara
Kalmadım hiç valla
Evet kaldım
Hatıralardan ibaret