- +1 yıl
haftasonu bağcılar-çiflik yolunda yürüyorduk arkadaşımla önce kaldırımdan bir motorsiklet geçti hızlı ve gürültülü daha sonra önde yürüyen kıza neredeyse 2-3 cm ile teğet geçtiler, kapkaççı gibi yani yapsalar çok güzel kapkaççılık yaparlar motoru kullananın manevrası çok iyidi fark ettim. daha sonra bir ekip aracı gördüm içinde yunus polisler ile polislerle göz göze geldim yoluma devam ettim aracın durduğunu farkedince arkamı döndüm kü 4 yunus polis ellerinde silahlar ile üzerime geliyorlar ben fark ettim bana koştuklarını arkamı dönüp ellerimi başımın üzerine koydum bir suçum yok ama o anki piskolojiyle öyle yaptım nedensizce çünü 4 polis elinde silahlarla sana koşuyorlar mantıklı bişey yapmamı beklemeyin :) sonra polis tuttu beni arabaya yasladı arkadaki polis bunlar değil diyince az önce burdan motor geçti mi dedi evet abi ilk sokaktan sağa döndü diyince tamam koçum kusura bakma yanlış anlaşılma dedi bende abi Allah aşkına altıma sı*tım dedim oda güldü iyi günler dileyip gitti benim sarı montum vardı üzerimde motordakilerden birindede sarı mont vardı beni o zannetmişler ama ben hayatımda böyle yusuf yusuf çekmedim dahada çekmem büyük ihtimalle :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Çok kötü bir durum. Gerçekten çok kötü. Allah kimseye göstermesin böyle bir şeyi. Önce durduruyolar. Kimliğinizi kontrol edebilir miyiz diyolar ve tamam gidebilirsiniz diyolar. Gerçekten inanılmaz derecede insan psikolojisi için zor bir durum. Ya Rabbi neden ben haa nedennn 😂😂😂 bir şey yaptıkları yok be 3 5 soru sonra yallah. Bide karakola düşün mü öffff çaylar izzet ikram. Nöbetçi polis ile sohbet. Bide 1 günlük nezarethanede kalırsan yiyeceğin yemeği başka yerde yiyemezsin. Gerçekten süper.
02 Yorumla- +1 yıl
bu yüzden herifler 3-5 ay beleş yatmak için bıçak takıyor millete :D özendirmeyin gaza gelen olur mazallah
- +1 yıl
@SimonPaula valla süper ortam var. Erler mükemmel. İyiyse iyi demek görevimiz. Ama et yemenin başka yollarıda var tabi 😂😂illa karakolda yiycem diye bir durum yok 😂
- +1 yıl
Hiç karakola gitmiştim yok gibi zaten cekjnirjm silahı olan insandan hiç alinmadim
00 Yorumla
Hayır ama karakolda bir gece geçirdim çokta güzeldi 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- +1 yıl
Evet 2002 yılında internet kafelerin yasak olduğu zamanlarda bir kereliğine alındım :D ama çocuktum tabii kahraman polis babam beni kurtarmıştı.
10 Yorumla - +1 yıl
Gözaltı değil de nezarethaneye atılmıştım. Toplu bir şekilde 30 kişi kadar atıldık. Taraftar sürtüşmesi yüzünden🙊
00 Yorumla - +1 yıl
ifadeni alıyorlar bağırıp çağırıp ama benimki sakin geçti
00 Yorumla Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok yaa karakolda emineyette tek işim çay kahve içmek oluyor 😎
00 Yorumla- +1 yıl
Gözaltına alınmadım ama ifade vermek üzere emniyet müdürlüğüne çağırıldım.
00 Yorumla - +1 yıl
bos bos bekletiyolar saatlerce ayakkabi bagciklarini bile aliyolar
00 Yorumla Diğer konusunda 20b cevap paylaştı. İlkokulda bile gözler hep üzerimdeydi, ben hep gözaltındaydım.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
evet uyuşturucudan alındım. Benimki hepsinden daha aşağılık bir durumdu.
00 Yorumla - +1 yıl
gozlatina almayi tercih ederim 😯🔫
00 Yorumla - +1 yıl
Alınmadım fakat o atmosferi biliyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır ama sorun vardır ufak ya da büyük
00 Yorumla hayir Allah gostermesin
00 YorumlaBerbat bir durum.. saatlerce icerde oturtuyorlar.
00 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Rezil bir durum hele ki suçsuzsan
00 YorumlaŞöpeye göre değişir ve nezarette tutarlar o kadar
00 Yorumla- +1 yıl
alındım, çok da keyifli değil..
00 Yorumla - +1 yıl
İç açıcı bir durum değil pek 😄
00 Yorumla - +1 yıl
Evet üniversitede siyasi bir olaya karışmıştım.
00 Yorumla Peki ya hiç internette otel aradinizmi?
00 Yorumla- +1 yıl
Hayır :)
00 Yorumla lisedeyken evet
04 YorumlaHayır allah korusun
00 YorumlaYok alınmadım
00 Yorumla- +1 yıl
Heyecanlı oluyor
00 Yorumla Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alinmadim.
00 YorumlaHayır
00 Yorumla- +1 yıl
hayır alınmadım
00 Yorumla - +1 yıl
Alınmam alırım
00 Yorumla Hayır
00 Yorumla- +1 yıl
Alınmadım
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır