Bana geçmişim sorulmasın mesela. Sevmem. Sen, senden sonrasına bak derim. Sen
İlk buluşmada size hangi soru asla sorulmasın istersiniz?

Bana geçmişim sorulmasın mesela. Sevmem. Sen, senden sonrasına bak derim. Sen
İlk buluşmada size hangi soru asla sorulmasın istersiniz?

Bırakın bu sorunun sorulmasını, bir insanın geçmiş ilişkileriyle ilgili soru sormak dünyanın en mantıksız şeyi. Kişinin geçmişi ancak kişinin kendisi isterse açılmalı. Kimse bilemez kişinin geçmişinde nasıl travmalar olduğunu, neler yaşadığını. Zaten bi’ problem varsa kişinin aşamadığı, üzerine konuşmak istiyorsa konuşurum. Onun dışında geçmişine dair bir şey bilmeme gerek yok. Zaten kişi dürüst birisiyse kendi karakteristik özelliklerini söyleyecektir, yaklaşımlarını anlatacaktır. Bazı kısımları gizli bırakıp karşı tarafın fark etmesini isteyebilir. Kişiyi tanımak da çok keyifli bir şeydir en nihayetinde.
İlk buluşmada bana asla "Eski sevgilinle neden ayrıldın?" diye sorulmasın isterim. Daha yeni tanışmışız, neden bir önceki ilişkimi didikleyelim ki? Anı yaşayalım, geçmişe takılmadan birbirimizi tanıyalım bence.
Ben bunu hep sorarım ama reyiz 😀 bu seninle ilgili en iyi referanstır. Hatta biri bana “aldattım ve bundan mutlu değilim” demişti. Pişmanım demişti. Aslında onunla alakalı iyi geribildirim almanı sağlıyor bu. Eski sevglinle ne yaşadın yaşamadın derse bu sorundur ama neden ayrıldın sorusu bence normal :)
İlk buluşmada sorma yahu ikincide sor😅 soru normal ben de sorarım. İlk buluşmanın heyecanı gitmesin isterim 3. şahıslarla. Ya İlk buluşmadan önce telde sorabilirsin mesela. O olur.
Sesli güldüm töbeeee 😅 tamam ferat yardır gitsin 😅
Bunu soran gerçekten var mı?
Cevap
8Cevap
Bana hiç fark etmez. her şeyi sorabilir ilk buluşmada
Geçmiş sorulmaz mi yaa en eglendigm konu benm ajahajsh
Tabi kuruyorum da kafamda mis gibi
Maaş sorulmaz, geçmiş ilişkiler sorulmamalı, evlilik konusuna falan hiç girilmemeli, fazla ailevi şeyler sorulmamalı bence bunların iki taraf içinde gecerli olduğunu düşünüyorum
Geçmişim sorulması beni de rahatsız eder bir önemi yok çünkü
Aynen geçmişi hatırlamak istemem önüme bakarım geçmiş geçmişte kaldi
Ben de geçmişimin kurcalanmasını istemem. Geçmiş sonuçta.
Cinsellik. aile. Benim kendi hakkımda olmayan her sey
Sorudan ziyade direkt evlilik konusuna girilmesi mesela rahatsız eder
Knk ben gizli sekme yapıyor musun dese biraz tuhaf bulurm
Maaşın ne kadar, araban var mı gibi gereksiz sorulardan nefret ederim
Kaç çocuk istiyorsun? sorusu😒
Her soru sorulabilir böyle şeylere takılmam...
Akışına bıraksın istediğini sorsun
Eski ilişkilerime dair sorular sormasın mümkünse.
Seks sorulması ln bebek sorulmasin
İşimin sorulmasını sevmem
Kamışa su yürüyor mu?
Neden eşofmanla geldin?
Geçmiş ilişkilerle ilgili sorular sorulmamalı
Hayata bakış açısını sorarım
Cinsellik
Benimle evlenir misin.
İlk ask ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?