İlk buluşmada sorulmaması gereken soru nedir sizce?
Yaşla ilgili sorular
İşle ilgili sorular
Evlilik konuları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk buluşmada sorulmaması gereken soru nedir sizce?
Kişisel finansal durum, ilk buluşmada konuşulması gereken bir konu değildir. Önceki ilişkiler veya eski sevgililer hakkında detaylı bilgi almak, rahatsız edici olabilir. Ailevi sorunlar veya aile üyeleriyle ilgili özel konular, genellikle ilk buluşmada konuşulmaması gereken hassas konulardır. Siyaset ve dini inançlar, insanlar arasında derin tartışmalara neden olabilir. Bu tür konular, daha sonraki buluşmalarda ele alınabilir. Kişisel görünüşle ilgili sorular, karşı tarafa baskı yapabilir veya rahatsız edici hissettirebilir. İlk buluşmada evlilik veya çocuk planları gibi uzak gelecekle ilgili sorular sormak, ciddi bir baskı yaratabilir. Aile içi problemler, travmatik olaylar veya kişisel acı veren anılar gibi konular, ilerleyen buluşmalarda daha uygun bir zamanda konuşulabilir. Kendi veya karşı tarafın sağlık sorunları hakkında detaylı bilgi talep etmek, ilk buluşmada sormamanız gereken konulardandır. Siyasi ve toplumsal konularda duyarlılıklar kişiden kişiye farklılık gösterir. Bu nedenle bu tür soruları dikkatlice sormak önemlidir.
Cevap
3Cevap
Evet ilk görüşmede evlilik konuşulması doğru olmaz.
Aynen öyle katılıyorum. İlk buluştuğun insanla hemen evlilik konularına girilmez bence saçma olur ne bileyim. O konulara bence zamanla girilmesi daha doğru olur diye düşünüyorum ben. ..
Yaş sormakta bişey yok
Aynen yok doğru diyorsun. Sonuçta ilk kez tanıdığın bir insan ve o insanı henüz yeni tanımış oluyorsun o yüzden yaş gibi soruları sormak bence gayet normal diye düşünüyorum ben.
İlk satırları okurken ironi yaptın sandım jsksidkdjdjd
Kısa ve net evlilik konusu
evlilik konulari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?