Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zor bir soru. İsterim ki karşındaki insanın da karakteri benliği en azından benim gibi olsun.
Hayatıma arkadaş değil eş arıyorum o yüzden eş bulacağım diye herkesle masaya oturup konuşmam.
Bir insanı sorularla tanımak elbette çok zor. İstediğiniz kadar sorular sorun ama onunla beraber vakit geçirmedikçe onun ne tarzını anlayabilirsiniz, ne düşüncelerini, ne de hissettiklerini anlayabilirsiniz.
Sizin için değerli hissettiğiniz bir insan ise zaten zamanın ve soruların da pek önemi yoktur. Dedim ya sizin için çok kıymetli bir insan ise sohbetinden her daim dem alır hoşnut olursunuz.
Açıkçası karşınızdaki insandan aldığımız elektrikli çok önemli. Eğer karşı taraf sizden etkilenmemişse soracağınız her soru ona abdest gelebilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet son cümleniz çok doğru etkilenmek dış görünüş olarak sanırım burada... KS de çoğu kişiyi görmüyoruz anonim takılıyorlar ben kendi fotomu kullanıyorum genelde ve etkilenip geliyorlar sohbet amaçlı ama ben etkilenmemisim görmemişim abuk sabuk sorularla başlangıç yapınca hiç çekmek istemiyorum. Ama karşıdaki böyle düşünmüyor 🤷♀️ birde niyetiniz arkadaş değil esse ki ona yönelik sorularınız olucaktir ve karşıdaki bu mantıkla değilse yine abest kaçıcaktir mesela medeni durum sorusu.. Etc
- +1 yıl
Bazen dış görünüş insana itici de gelebilir. Her erkek ya da kadın bir değil. Belki de fıtratımızdan olsa gerek mütevaziliğe önem veririm. Neden insan farklı görünmek ister ki ya da fark edilmek ister.
Amaç farkındalık yaratmaksa, herkesin dikkatini çekmekse ya da herkesin olmasa da birilerinin radarına girmekse amacı bir kişinin sadâkatından şüphe ederim. Ben isterim ki bana özel olsun. Süslenmesin ama bana tebessüm etsin. Başkasının gözüne değil benim gözüme baksın.
O yüzden dış görünüş beni pek cezveden bir durum değil. Doğallık, arı-duru bir görünüş sadece. Bu kapalı olan bir hanımefendi içinde, mütevazi giyinen bir hanımefendi içinde geçerli bir durum.
Açıkçası burada GİZLİ yorum yazmam. Profilim bana ait. Sanırsam 2019 yılında KS ile tanıştım. Üç kez kapattım hesabımı tekrar geri geldim. Bazen ne işim var burada derim. Bazen yorum yapanlarda bana aynı şeyi söylerler Abi burası sana göre değil derler. Belli olmaz yine giderim.
Mümkünse de hayatıma girecek kişi ilk görüştüğüm ve eş adayım olsun. O yüzden macera arayan biri değilim. Karşımdaki insanın da benimde zamanıma dâhi ömrüne yazık. Bir söz var idi. " Değer verin ya da vermeyin ama asla değer veriyormuş gibi yapmayın " Bu söz benim için pek kıymetlidir. O yüzden bir gölü kırmak dünyayı yıkmak gibidir benim için. O yüzden kapı kapı dolaşmak bize göre değil. Nasip te var ise olur deriz. - +1 yıl
Insallah gönlüne göre olsun yalnız dikkat et mütevazilik altında görmemezlik yapma gör konuştuğun kişiyi bende bu kafayla gittim 4 yıl sonra fake biri çıktı ben artık mütevazi bakmıyorum bu kadar mutlaka görmem lazım görünüşe önem veririm ya da vermem çirkin ya da güzel gördükten sonrasındaki konuşmayı devam ettirmek benim mutevaziligime kalsın ama cok dolandırici var burada. Dikkat et
- +1 yıl
Amin Allah razı ol. Elbette bunu görmemezlikten gelemem. Buna da dikkat edeceğim bir husus. Herkes göründüğü gibi değil. Böyle bir durum da var.
Mütevazi deriz ama içinden bambaşka biri çıkar. Farklı giyinir içinden bambaşka bir insan çıkar. Kimsenin Kalbinin içindeki güzellikleri göremeyiz. İsteriz ki Kalbi güzel bir insan denk gelsin bahtımıza.
İnsan ne arar ise onu bulur. Kalp kalbe karşıdır. Her gönülde çiçek açar mı? Açmaz elbet. Karşımızdaki insan Bahar' ımız mı? Kış' ımız mı nereden bileceğiz. Elbette ki kişinin uslûbu karakterini belli eder. Muhabbet kişinin mayasını ortaya çıkarır. Elbet sonrasına bakılır. Mütevazi mi değil mi. Güzel mi? çirkin mi? Yol bu başımıza ne gelir bilemeyiz.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle uzun zaman sonra seni yeniden görmek güzel. Merhaba, ne konuşulursa konuşulsun ama kesinlikle maddiyat içeriği olan şeyler hakkında konuşulması çok yanlış. Zaten ne konuşulması ya da sorulması gerektiğini üç aşağı beş yukarı biliyor olmalıyız. Yine de bazı örnekler;
Yaş,
Eski sevgili detayları,
Saçma sapan birikim bilgileri alması,
Evlendin mi?
Çocuğun var mı?
Beni beğendin mi?
Ya da açık uçlu sorular insanı yorabiliyor. Örneğin oyun oynamayı seven bir erkeğin yeni tanıştığı kişiye boş boş oyunlardan söz edip karşı tarafın safa yatıp ama bom boş dinlemesi gibi... veya hobilerden söz kendi hakkında birden açılması gibi ileride olabilir ama ilk gün ters tepebilir.00 Yorumla
Selamlar,
Maaş ve ekonomik gelir misal. Statü çoğu insan için önemlidir. Siz de bunu kabul eden insanlardan biri olabilirsiniz. Ancak ilk buluşmada elinizden geldiğince maddiyat içeren her türlü konuşmadan kaçınmanız gerekir. Hesabın nasıl ödeneceğinden, nerede kaç paraya oturduğunuzdan bir dizi sorulmaması gereken sorunun en sonuncusu ne kadar kazanıyorsun sorudur.
00 Yorumla
Tanışmanın ilk aşamalarında kadınlar rasyonel soruları sevmezler. Kaç yaşındasın, nerelisin? Ne iş yaparsın? Bunlar iyi sorular değil. Manevi ve duygu içerikli sorular daha mantıklı. En sevdiğin aktivite nedir? Çocukça mutluluk en son ne zaman yaşadın. Tüm sevdiklerinle birlikte olsan onlarla nereye gitmek isterdin gibi sorular daha güzel bence
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
60Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ne kadar para kazandığı ya da eski ilişkileri sorulmamalı ya da eski sevgiliden bahsedilmemeli. yani aslında ilk tanışma veya ilk görüşme de daha çok kendilerinden bahsedip karşı tarafı tanımaya yönelik sorular sorulmalı yani sevgi ve aşk ile ilgili olabilir. veya direk evlilik konusu açılmamalı bence.
22 Yorumla- +1 yıl
Bence bi insanı yaşayarak tanırsın aktivite lerde küçük detaylarda tanırsın. Karşındaki bipolae olup Sana yanlış bilgilerde verebilir ama sanal ortamlarda bu yaşantı eksik olduğu için soru cevaplardan gidilio o da bazen saçma sorular mantık doğurabilior beni daraltior açıkçası
- +1 yıl
Evet tabi ki ben sadece ilk tanışmalar için demiştim. yani bir insan ile zaman geçirmeden zaten karar alamasınız ileriye dönük ya da tam anlamıyla güvenemezsiniz. bu mantık ile zaten o zaman ilk tanışmada soru sormaya da gerek yoktur bunun yerine direk zaman bırakmak ya da bir şeyler yapmak da aynı kapıya çıkıyor. bir insanı ne kadar yıl beraber zaman geçirseniz de tanıyamayabilirsiniz aynı şekilde.
+1 yılAdın ne? (adını bilmediğin kişiyle ne buluşuyorsun avel der çıkar gider)
Ayak numaran kaç? (dediği an 47 de geç)
Burcun ne? (sorduğu an anam der ki ben doğduğumda ayvalar yeni çiçek açıyormuş, sarıkız buzağı sütten kesmiş, arap kızı camdan sarkmış. var sen hesap eyle, o yâre benden selam söyle. De)
17 Yorumla- +1 yıl
İsmini vermeden mi buluşursun
- +1 yıl
Konum tanışma buluşma değil, soruyu burada bana sorulan biktirici sorulardan dolayı sordum. İsim konusuna gelirsek elif Fatma desem ya da ali fatih denilse he der geçerim isim isim yani bi sesleniş olayı o kişiyi tanitmior benim aklıma oturması lazım davranış düşünce tarzı olarak o yuzden isim konusunu çok önemsemiyorum
- +1 yıl
Ay abla benim kafam yandı buluşma tanışma aynı değil mi yine cahilliğim yıktı ortalığı nfkfkfkg
- +1 yıl
Abla dedim ama genç duruyorsun lafın gelişi dedim
- +1 yıl
Maşallah diyeyim, iyi akşamlar sizede güzel keyifler diliyorum. 😊🧡
Ne kadar para kazandığını, mal varlıklarını sormak mantıksız geliyor. Geçmişte yaşadığı ilişkileri ilk buluşmada sormak buluşmanım bir anda maziye doğru ilerlemesine neden olur. Neşe kaybolur. Zaman geçtikten sonra arada samimiyet olunca karşıdaki kişi dilerse anlatır.
012 Yorumla- +1 yıl
Parasını sorarım yaa ben hadi parayı sormak ayıp ama en azından mesleğini sorarım
- +1 yıl
@Rezilliktime meslek ile maaşı arasında dağlar kadar fark var. :)) Bana ne kadar maaşım olduğu sorulsa rahatsız olurum. Karşımdaki hakkında olumsuz hislere kapılırım.
- +1 yıl
Gold digger değilim canlar (bu site sansürlüyor bazen kötü kelimeleri ama ben kötü kelime kullanamadım normali bu bebeklerim) kfkfkg mesleğini sorarım çünkü hadi kapkaççı, hadi dolandırıcı, oradan atıyorum doktor mesleğim dedi doktor maaşları zaten belirliyor oradan bakarım ama tutupta kaç para alıyorsun sen demem
- +1 yıl
Bunu soran bir erkekle karşılaşmadim ama erkek arkadaşlarımdan kadınların kendilerine kredi limitine kadar sorduklarini duydum. Tabiki çirkin ama maaşa gelene kadar dini politik konular da var ya da mantıken saçma sorular ya da yalnız mı yasiorsun gibi niyeti bel altı olan konular hepsi çok çirkin cvp vermeyince ayy ne egolu lafı da yemek çabası :))
- +1 yıl
@Rezilliktime meslek sorulması normal ama maaşı beni ilgilendirmez. Unutmayın her sorduğunuz sorunun size dönmesi de var
- +1 yıl
Kredi kartı limiti ne ya 😳 ben normal arkadaşlarıma sınavdan kaç aldın diye soramazken millet neler soruyormuş yaa
- +1 yıl
@Rezilliktime evet ne konular var kızlar :))) siz güçlü olun hiçbir erkeğe muhtaç olmayın meslek/maaş konuları için diorum ama mantıksız sorular soran kişinin de Brad Pitt olsa Mahmuttan farkı yok benim için.
- +1 yıl
Ben ezilmek istemem zaten birde yeni tanışacağım erkeğe aslaaa mesela yeni tanıştığımız birine hobileriniz sormak, okuduğu kitabı sormak (ben kitaplar hakkında konuşulurken iyi kaynatırım.) çok daha iyi.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsi fikrim ben ilişkilerin doğaçlama bir sekilde ilerlemesi taraftarıyım. Soru sorul karşımda ki insanı sıkmaktan nefret ederim. Çünkü bu şekilde sohpet illa ki bir yerde tıkanıyor ve akıcılığını yitiriyor..
Ama doğaçlama konuşularak ilerlerse bir ilişki hem daha akıcı hemde daha sağlıklı ilerliyor her şey.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence bütün sorular surabilir bir şart ile.
Sormasını bileceksiniz
Ne demiş atalarımız.
Tatlı Dil.
Neyi çıkartır.
Çünkü ne kadar da sorulmamasi gerekir desenizde hem erkek hemde kadın cinsi buluşmadan önce soruyor bile.
Ev veya araba soruları gibi.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk tanışmada insanın maaşı sorulmamalıdır.
16 Yorumla- +1 yıl
Oha denir öylesine. Banka hesaplarıyla, gayrımenkul dökümlerini de istemiştir Allah bilir
- +1 yıl
Bir insan gerçekten bu kadar boş olabilir miymiş yaa?
- +1 yıl
Hahahaha
Ne ararsan var
Hatta aramadıkların da var
Ben soru sorularak tanışılacağını yani birbirini tanıyacağını sanmıyorum insanların. Bu yüzden sorular sormak yerine sohbet edilebilir ve insanın hayata bakış açısı yaşayışı fikirleri ancak öyle anlaşılır.
10 Yorumla
+1 yılSoru sorulmamalı ilk buluşmada. Akışına bırakılmalı. Çok geriyor beni sorular. Sanki iş oldu bitti nikahlanmaya gidicez. Bu tür ciddiyeti sevmiyorum. Bana karşımdakini sapıkça görmemiş evde kalmış erkek gibi hissettiriyor. Sıkıcı
02 Yorumla- +1 yıl
Ayy teşekkürlerrr 😌😄🌹
+1 yılCinsel hayatın oldu mu?
Kaç sevgilin oldu?
Kaç para kazanıyorsun?
Evin araban var mı?
Bana hepsini sordular mk asgari ücretin bi tık üstüne 9000tlye kargoculuk yapıyorum diyom iğrenerek bakıyorlar01 Yorumla
+1 yılayda ne kadar maaş alıyorsun? araban ne marka? yatın var mı?
ex sevgilin arıyor mu? ex sevgilinden neden ayrıldın? ex'in nesini beğendin? ve exle ilgili tüm sorular...
bence ilk buluşmada zamana bırakmalı.
10 Yorumla
+1 yıleski ilişkilerle ilgili sorular para mevzuları vs kişinin karakterine yönelik olmayan her soru falso dude. amaç tanismaksa karsindakini merak edersin ne yapar ne eder ne sever ne yer ne içer gezer mi tozar mi okur mu vs vs
02 Yorumla- +1 yıl
thedude felsefesi işte jdjdjd
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Eski sevgiliyle alakalı sorular, siyasetle alakalı sorular, evlilikle alakalı sorular..
20 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada sorulması gereken (ancak sorulmayan) sorular, cevabını zaman içinde öğrenebileceğimiz kritik bilgilerdir aslında... Sırf bu nedenle pek çok ilişki, başlamaması gerekirken başlıyor ve ayrılık olan kesin sonuca doğru gidiyor...
00 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/7H-b0NRVEZY
Hadi ben kaçtım bana müsaade 😂😂😂00 YorumlaNe kadar kazanıyorsun? Veya bunu ima eden sorular.
Beni beğendin mi?
Evlilik hakkında ne düşünüyorsun?
Şimdi biz neyiz?01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk görüşme de iki taraf da açık, net olması lazım.
Kesinlikle eski ilişkileri anlatılması saçma olur.
Sorsa bile kısa ve öz olup kesmesi lazım.00 Yorumla Ben öyle özel sorular sormam ilk buluşma da
İnsanların hayatını merak etseydim roman okurdum
Ama tabi ilişki ilerledikçe herseyini bilirim orası ayrı00 Yorumla
+1 yılMesleğin ne, kilon kaç, boy kaç, evin araban var mı gibi karşıdakini ilgilendirmeyen sorular sorulmamalı
04 Yorumla- +1 yıl
Ben görmüyorum, bence burada ne aradığın önemli
1. Sohbet edecek arkadaş;beynine hitap eder
2. Sevgili arıyorsan; seni beklediğin yönden mutlu edecek mi diye bajarsın o zaman resim istersin
3. Koca arıyorsan o zanan bu bana bakacak mı dersin maaşını sorarsın - +1 yıl
Ben bu sekilde gormuorum 1 Nr sadece soru cevaplarda geçerli olabilir.. Dm e gelip anonim kalmak ve sohbet etmek isterken kişisel bilgilerimi sormuyorlar sanki yüzünü mu saklıcak hiç işim olmaz altından mutlaka bi eziklik bi saçmalık çıkıyor çünkü birebir konuşacağım kişi net olmalı sevgili es olmasakta.. Burdaki bütün arkadaşım dediğim kişileri bilirim tanırım görmüşumdur ne onlar bisey kaybetti ne ben sağlıklı olanı böyle gerisi oyun..
- +1 yıl
bi de çamaşır makinan web üzerinden bitti sinyali veriyor mu bu da sorulmamalı:)))))))
Özellikle şunları sormalıyım diye düşünmem, sohbet arasında akar zaten ve sonra sonra öğrenilir bence gerekenler sohbet içinde.
02 Yorumla
+1 yılsana birsey sorucam ama kizma.. diye baslayan tüm hersey..
12 Yorumla- +1 yıl
🤣 evet
- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün bir uslüp ile her şey sorulur diye düşünüyorum
20 Yorumla Kesinlikle birbirinin geçmişinden bahsetmemek gerekiyo o konulara girildiği anda her şey başladığı gibi biter.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar kazanıyorsun?
Estetiğin var mı?
Kaç sevgilin oldu?
Karşı cins arkadaşın var mı? Vs vs00 Yorumla
+1 yılTanışmanın sanal veya reelde olup olmamasına bağlı olarak sorulan sorular da değişkenlik gösterebilir.
00 Yorumla
+1 yıl- Maaş
- Gelecek planları
- Aile hayatı
- Özel hayatla ilgili özel sorular
- Eski ilişkiler
- Maddi konular
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe yönelik sorular sorulmamalıdır ama ikincide sorulabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence ikinci de de olmamalı ne zaman ilgiler merakla aynı çizgide olmaya başladı o zaman o konulara karşı taraf kendisi açmali, ittirmece olmamalı kişi kendini güvenirse sana ifade edebilmeli. Beni şahsen biri o şekilde skistirsa sırf nezaketsiz bulduğum için birdaha buluşmam da görüşmem de
- +1 yıl
Bakire değilse zaman kaybı olmasın diye sorarım.
+1 yılİlişki geçmişini daha baştan sormak bana anlamsız geliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Bana kalsa hiç muhatap olmam da işte bazen mecburiyetten denk geliyoruz
+1 yıl"Kilo mu aldın" 10 kusurlu hareketten biri bence :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi?
+1 yılEvlenecek miyiz?
He hemen evlenicez ben tencereyim sen de kapak...00 YorumlaEski sevgiliye gidecek her benzetme ve soru anından soğutur
00 Yorumla
+1 yılSiyasi görüşü
Eski sevgilisiyle alakalı her konu
Erotik mevzular00 YorumlaBüyük mü seversin yoksa küçük mü sorusu hemen sorulmaz
00 Yorumla
+1 yılÖzel alanıma giren yargılayıcı sorular tabii ha bu arada afiyet olsun.
00 Yorumla
+1 yılKaç beden sütyen giyersin
içindeki renkler nedir
Libidon yüksek mi
😂
00 YorumlaSorulmamasi gereken hiçbir soru yoktur artık bu zamanda.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Kaç para kazanıyorsun, bana şunları şunları alman şart gibi absürt istekler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılsoru sormamak lazım bence bırakın isteyen istediğini anlatsın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEski manitaya dair bütün sorular
Maddiyatla alakalı sorular00 Yorumla Kızlar yorumlarda maddiyatla ilgili sorular sorulmaz demişler gerçekten de sormuyorlar ekonomi durumunuz kötüyse bunu arabadan vs anlayıp ona göre davranıyorlar kdkd çok şükür başıms gelmedi ama arkadaşlarımın başına çok geldi
04 Yorumla
+1 yılMaaşın ne kadar
12 Yorumla- +1 yıl
🙃 çevremde bazı kesim insanlar var bir araya gelince direk mevzuyu kazanca getiriyorlar , çok itici geliyor paragöz insanlar iğrite ediyor beni
+1 yılBakire misin? Mesela.
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah kesinlikle aynı fikirdeyiz 😄
+1 yılyeni birisiyle tanışmak çok zahmetli geliyor artık bana
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Benimle evlenir misin
00 Yorumla
+1 yıleski iliskileriyle ilgili herhangi bi şey
Cinsel konular
Ve bence ailesiyle ilgili sorular da ilk tanismada sorulmamasi gerekenlerden00 YorumlaNerelisin? Kendini 5 yıl sonra nerede görüyorsun?
04 Yorumla
+1 yılKişi mahremiyetinde olan her şey ilk buluşmada sorulmaz tanıdıkça zaten cevaplar dökülür
00 Yorumla
+1 yılMaaşın ne kadar ileriye dönük hayallerin var mı cart curt çok fazla üstüne düşülmemesi lazım
00 Yorumla
+1 yılSeks hakkında konuşulmamalı her şeyin bir zamanı var
00 YorumlaNelerden hoşlanır, günlük hayatında neler yapar. Vs
00 Yorumlane sorulmaz bilmiyorum da siz ilk kova burcu olmadigini teyit edin gerisi kolay
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaç sevgilin oldu çok kritik frfrghgb
03 Yorumla- +1 yıl
Yani evli veya sevgilisi olsa buluşmada ne işi var
+1 yılailesi hakkında sorular sorulmamalı
03 Yorumla- +1 yıl
inan soran kişiler var
+1 yılYükselenin ne:)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Hayvanları seviyor musun canim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDin siyaset cinsellik gibi hassas konular
00 Yorumla
+1 yılBekaret :) aslında hiç sorulmamalı
00 YorumlaNe kadar kazanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKac kisiyle gõrüstun filan
00 Yorumla
+1 yılEn son ilişkin neden bitti?
01 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman saat kaçta üzerinde ne vardı o gün 😂😂😂
+1 yılÖnceki sevgilileri :D
00 Yorumla- Devamını Gör (34)