Erkekler niye bu kadar yalancı hemde ciddi konularda bile o kadar samimiyetle yapıyorlar ki?

6 yıllık erkek arkadaşım her seyim dediğim adam ilişkiye başlarken konuştuğumuzda ben hiç yaşamadığımdan merak ettim ona dedim ki birliktelik yasamissan saygı duyuyorum bilmem yeterli diye büyük yeminler ederek hiç yaşamadığını söyledi ve bi ara telefonumdan Instagram hesabına girmişti çıkış yapmıştı ama şifresi kayıtlıydi telefonuma neyse 1 yıl hiç girmedim gerçekten sonra bi gün bi anda ona güvenmemem gerektiğini bir şey varmış gibi hissedip hesabına girdim ve Allah karşıma çıkardı hesabında sorun oluşmuş benimkinden girince hesabın ilk açıldığı tarihten bu yana olan tüm mesajlar görüntüler önüme serildi ve öğrendim ki benden önce cigololuk yapmış hem de bedavadan sırf zevkine küçük büyük demeden tanımadığı isteyen herkesle yüz yüze görüşmüş sanaldan ayrı konuşmalar görüntüler videolar o kadar igrencti ki saatlerce kendime gelmeye çalıştıktan sonra aradım o da mı durumu fark etmiş benim de görmüş olmamdan mi korkmuş bilmem defalarca kez aradım cevap vermedi ben de ayni aksam engelledim şimdi üzerinden aylar geçti o başka yerlerden iletişime geçmeye çalışıyor yalvarıyor ben istemiyorum asla hem soğudum hem beni korkuttu evet sevgisinden eminim benimle olduğu tarihte de böyle bir şey yapmamış ama yine de böyle bir şey yapmış olmasını kabul edemem üstelik 6 yıl benden sakladı bunu başta tüm sevgisi ve samimiyetiyle pişmanlığını dile getirseydi şans verirdim ama şimdi istemiyorum siz ne diyorsunuz siz yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz

Güncellemeler
1 yıl
J'yi bilerek C yaptım kategori değişiyor xper seviyem yetmiyor diye anlayın 😄🤦‍♀️
Erkekler niye bu kadar yalancı hemde ciddi konularda bile o kadar samimiyetle yapıyorlar ki?