Fırıldaklar
Hayır bana eski kız arkadaşımla konuşuyorum dese tamam diycem ama gelmiş senle mesajlarımızı okuyordum o yüzden çwvrimiçiyim diyor
Ailem boşanıyor diyor ailesi duruyor
Gözlerin çok güzel diyor kimlikti kimlere dedi daha
Erkekler yalan söylemeyi beceremezler. Söylese de siz kızlar anlıyorsunuz zaten aranızda bir iki salak hariç. Daha çok kadınlar güzel ve kaliteli yalanlar uydurur ve yalana meyillidir toplum baskısı yüzünden.
Cevap
19Cevap
Kadınlar doğruyu duymak istemiyor. Kadınlar yalan sever 🤷🏽♂️.
Ben öyleyim hiç ise yaramıyor. Ayrıca kızlar da az yalan söylemiyor
Siz baya iyisiniz, bunu da yapmaya çalışıyorlar işte.
Cinsiyet değil şahsiyet meselesi. 😊
yok be direk söylerim ne varsa uğraşamam yalanla
👏
Sizde rol yapıyorsunuz shit test yapıyorsunuz hayatınız oyun tabi ben hariç hiç bir erkek bilmiyor sizin pislikleri 😄
O ne la
Sizi tanıyorum ben bence başkasına oyna bundan sonrası
Peki öyle yaparım
Shit test ne
Gün içinde sürekli shit test yapıyorsun zaten sizi tanıyorum derken boşa söylemedim bunu araştır bak neymiş
Gün içinde sürekli shit test yapıyorsun zaten sizi tanıyorum derken boşa söylemedim bunu araştır bak neymiş
Ben seni tanımıyorum
Beni tanıdığını da düşünmüyorum
Araştırdım benim öyle bir niyetim yok
Ben seni Beta, OMEGA, altın dişi olarak üçe ayırır hangi model olduğunu bulur iki dakikada çözümlerim benim insanları tanımama gerek yok zaten tanıyorum ben herkesi
Ama sen altın dişi değilsin hiç birzaman da olmayacaksın diğer iki şıkkı da araştır bence kendini bulursun eksiklerini tamamlar sın 😄
Altınım ben
Hayır değilsin
Ha ha öyleyim 😃
Sen kraliçe olabilirsin oda yani beta dişi omegaları kendine bağlayan kadın tipi altın dişileri ise betalaşmaya yönelten bir tipsin😄
Peki sen ne zaman kadınları arı gibi kolonileştirmeyi bırakacaksın
Yani ortam senden sorulur her türlü pisliği yaparsın her erkekle oynarsın alfa erkeği kendine saklarsın herzaman o seni ipleyip yatağa atana kadar
Biraz zeka üstünlüğün olsa beni çok kolay anlardın 😄
Dostum sen
Biraz dünyaya dön
Yok alda yok beta
4 milyar kadın var ve 4 milyar farklı ruh var kimse birbirine benzemez
Çok geri.. zekalısın ama ne yazdı isem anlayacak zekaya sahip değilsin ben daha fazla değerli vaktimi sana harcayacak değilim
He
Sayın çok üstün zeka 😂
Kadinlar daha yalanci
Kadınlar söyleyince bizde söylüyoruz
Bunda da cinsiyetçilik yapmazsın
Hatta kızlar da hiç yalan söylemez
Yalana Gümrük yok çünkü🤣🤣🤣
Genellme yapma yalan söyliynce zaten yakılıyorunuz er ya da geç
Kızların hakkını da yememek lazım.
Karşı cinse ayak uydurmak için.
ben dümdüz doğru söylerim
👏