Benden biraz buyuk bi abiye ozel yerimi attim attim dedim ve onlar beni dava etcekmis falan dedim ama abi beni kullandi?

simdi şoyle bisey oldu abi bana dedi iste ne fotosu attin dedi bende ozel biyerimi attim dedim oda mal misin falan dedi sonra her ne fotosu attiysan onu tek seferlik at buraya dedi sonra iste bulamadim falan dedim oda pek inanmadim dedi sonra bende sanirim bu kiside ozel fotom varmis ekran goruntusu almis dedim oda o foto sende var bak o foto sende oldugu halde beni baskasiyla muhattap edersen bozuşuruz haberin olsun falan dedi sonra bende yemin ederim bende yok dedim oda görücez dedi iste sonra en sonundada tamam atma gerekte yok zaten benim o fotoyla bi isim yok dedi sonrasindada seni dava edemezler korkma cunku yaslari kucuk falan dedi ondan sonra ismim hakkinda sorular falan sordu ve bu sana ettigim son yardimim olsun dedi bidaha yazarsan yardim yerine bela olurum dedi engelledi ama anlamadigim sey madem ozel fotomla bi isi yok o zaman neden fotomu atmami istedi ozel yerimi gormek icin mi anlamadim?

Benden biraz buyuk bi abiye ozel yerimi attim attim dedim ve onlar beni dava etcekmis falan dedim ama abi beni kullandi?