Arkadaslar 2 ay önce araba carptı bana dava actım adam aldıgın para cocugundan cıkar deyıp benım canımı sktı manevıyi almayayım mı?

Kalcam kırıldı ve 1 ay yuruyemedım ölebilirdimde Allahın mucızesı dogrultusnda amelıyatsız duzeldım ve o serefsız adam 100 le vurdu bana yayagecıtınde Allah ztn hakkımı almam ıcın bazı seylerı almamı uygun goruyo dıye dusunuyorum o acıyı ben cektım sımdı onunda canı yansın ıstıyorum gelmıs esımı arıyo ztn sıgortadan para alcak barı benden almasın yok dıyomus esımde saf gbı acıyo adama ben ısten cıkmak zorunda kaldım genc yasımda hala daha sızlıyo bacagım nasıl odıycek bunu sızce napıyım 200 bınden manevı tazmınat davası acıldı esıme odeyemem hapıse gırersem ne olcak benden cıkmasa cocugumdan cıkarmıs kendınden ve cocuklarından cıksın dedıgı bedduada kendıne donsun hayvan gıbı araba kullanmasaymıs ısteye. Kredı ceker oder ozur bıle demıyo davaya devam mı edıyım 40 bın verıcem dıyo bende kabul etmedım napıyım sızce mahkemeyımı beklıyım? Hakımın adaletıne guvenıyorum ona bırakmak ıstıyorum aslnda ben işimden oldum tuvalete gıdemedm esım baktı resmen ya bozulan pskolojımı 20 bınlemı kapatıcakmısım tekerleklı sandalyede cocugn. Bırı sakatmı bu dedı ben o donem yasadıgım pskolojıyı nasıl kapatcakmısım su an cok sukur ıyıyım ama onunda canı yansın ıstıyorum. Sız olsanız napardınız?

Güncellemeler
7 ay
……
Arkadaslar 2 ay önce araba carptı bana dava actım adam aldıgın para cocugundan cıkar deyıp benım canımı sktı manevıyi almayayım mı?