1 hafta önce sattığım araç arıza vermiş. Büyük masraf açmış sattığım kişi karşıla mahkemeye vercem diyor bişey çıkar mı?

2016 model otomatik passat sattım. Alıcı ile fiyatta anlaştık. Ama çok kıl tuhaf biriydi 100 tane soru sordu hepsini yanıtladım. Amcamın oğlu dediği bir ustaya gittik arabaya baktı. Sonra oto test merkezine gittik aracı detaylı test edip rapor verdiler. tamam alacağım dedi. Noterde satışı verip paramı aldım. Bu sabah beni aradı araç çalışıyor ama yürümüyormuş. Çekici çağırıp servise almışlar. 10 lira fatura çıkarmışlar. Adam beni aradı daha 1 haftalık araç da bu olur mu diyor. Ya arabayı aynı fiyata geri al ya da masrafı öde yoksa mahkemeye verir fazlasını alırım dedi. Kibarca konuşup anlattım bendeyken yoktu Allah yapısı değil arıza verebilir. Hem test merkezine götürdün rapor aldın zorla satmadım beğenerek aldın ben fabrika mıyım sana garanti vereceğim dedim. Kaba konuştu bende kaba konuştum. Elinden geleni ardına koyma deyip kapattım numarasını engelledim. Yabancı bir numaradan mesaj atıp mahkemeye gidiyorum yazmış. Çok sinirliyim benzer durum yaşayan var mı?
1 hafta önce sattığım araç arıza vermiş. Büyük masraf açmış sattığım kişi karşıla mahkemeye vercem diyor bişey çıkar mı?