Merhabalar ben arda eylül aylarında elektrikli bisikletimle karsıdan karsıya geçeler araba bana çarptı. Ve ufak bir maddi hasar oluştu.
Neyse ki bende birsey yoktu.
Bu arada 17 yaşındaydım o zaman
Ve hiç bir gelirim yoktu ailemin durumu ne kadar iyi olsada bizimde herkes gibi borcu vardı ailemin. Neyse taburcu oldum eve getirdiler beni abimler daha sonra adamlar ziyaretimize geldi. Ve ağladilar zırladılar.
Söyle böyle derken. 1 ay kazada hatalı olduğum cikti ve bana dava açtılar 18 yasima girer girmez bu arada arabanın toplam masrafı 5000 tl yi geçmez. Neyse bunlar
Hasarlar soyle ön cam tapon minik bir kirik
Ve far bu kadar arabada 2010 model seat galiba bilmiyorum servise giderek bu arabanin hasari olmayan herseyini değistirmişler. Hasar alan tampon far ve cam
Ama ben klima motorunun ücretinide odemek zorundaymisim. Toplamda 27.270.64 TL takipsiz ödeme kağıdı geldi.
Ben simdi bunlar dava açsam kazanırmıyım ve hatta avukat varsa içinizde detaylı bir anlatım varsa içimi rahatlatsa cok güzel olur
Saygılarımla.
Neyse ki bende birsey yoktu.
Bu arada 17 yaşındaydım o zaman
Ve hiç bir gelirim yoktu ailemin durumu ne kadar iyi olsada bizimde herkes gibi borcu vardı ailemin. Neyse taburcu oldum eve getirdiler beni abimler daha sonra adamlar ziyaretimize geldi. Ve ağladilar zırladılar.
Söyle böyle derken. 1 ay kazada hatalı olduğum cikti ve bana dava açtılar 18 yasima girer girmez bu arada arabanın toplam masrafı 5000 tl yi geçmez. Neyse bunlar
Hasarlar soyle ön cam tapon minik bir kirik
Ve far bu kadar arabada 2010 model seat galiba bilmiyorum servise giderek bu arabanin hasari olmayan herseyini değistirmişler. Hasar alan tampon far ve cam
Ama ben klima motorunun ücretinide odemek zorundaymisim. Toplamda 27.270.64 TL takipsiz ödeme kağıdı geldi.
Ben simdi bunlar dava açsam kazanırmıyım ve hatta avukat varsa içinizde detaylı bir anlatım varsa içimi rahatlatsa cok güzel olur
Saygılarımla.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Takipsiz ödeme nedir senin önüne bunları ödeyeceksin mi dediler
Evet
Komikmiş
Ehliyet yok sana yazılmadı mi ehliyetsizlikten ceza
Elektrili bisiklet kullaniyorum arabayla bana carptı adam hatalı benim ama 17 yasındaydım olay olduğun ekstra araba totalde toplam masrafı 5000 tl 27 bin tl istiyorlar
Simdi sana ayrı ceza yazılması mi elektirkli bisiklette plaka var mı ehliyetin var mı senin bunlar İcin de ayrı bir ceza yazılmalı sana hepsi içinde mi 27 bin TL nin içinde mi ehliyetsiz kullanmadan dolayı ceza demek istedim
Hayır bana ceza falan yazmadılar normal bisiklet sayildigi icin adamada yazmadilar bende maddi bisikletimde saglik olarak bacagin kirildi o kadar mevzu su adamin beni sikayet etmesi ve araba sadece camda ve tampon hasar meydana geldi ama arabanin direksiyon simidine kadar degistiriyor adam kolfuk kilifleri ve arka bagaj sensöru lastik falan 27 tl ilamsiz ecra kagidi yollamis bana
Mahkemeye ver adama de şikayetine geri Çek geldin beni çarptın bu paraya 1 kuruş ödemiyorum eğer ödersem senin için iyi olmaz de ödetirse yakarım onun o arabasına da adamında korum amnna
Ne biçim insanlar var ya. Peşine düştüğü şeye bak güzel kardeşim
bu kağıt onların gönderdiği bir fatura gibi bir şeymi?
Evet fatura ilamsiz icra kagidinin yaninda geldi
kaza tutanağı yok bir şey yok olay anında tutulmalıydı hatta polis aranmalıydı çünkü sen motorlu taşıt değilsin yaya statüsündesin o an o yüzden polis aranmalı tutanak öyle tutulmalıydı herhangi bir ödeme yapmayın bence avukata verin direkt ya da tebliğ edin önce avukatla görüşün fakat.
Kaza tutanağı mevcut mu sende?
Bana kaza tutanqgi hic birsey verilmedi hatta ifade alinqcagi zaman soyle boyle soyle dedi polis bana nasil bir teskilatin icine dustum bilmiyorum sanirim herkese davq acicam
Kaza tutanağı yok senin haklı mı haksız mı olduğunu kim belirliyor polis mi tuttu yoksa tutanagi
O an tutanaklar tutulmamış ise itiraz edilir.
Tutanak alınmamış sadece polis ifade sormuş nasıl oldu diye
Tutanak tutulmamış. Kafasınca fatura şişiremez. Davacı olursanız itiraz hakkınız var.
Hemen avukat bul itiraz et
Sen yaştan kaybetmiş sin
Sigorta karşılamıyor mu
Normal karsılar adam para alabilmek icin sigortaya basvurmuyor ve arabasında hasar kaydı cıksın istemiyor servise gidip araba parcalarının sisirmis fiyatini aliyor