Polis tutanağı olmadan motosiklet kazasında suçlu karşı taraftan 30 bin TL masrafımı nasıl tahsil edebilirim?

16.03.2026 akşam saat 19:30 sıralarında Bostancı'da bu cadde üzerinde 1 numaradan 28 km hız ile giderken 2 numaralı yerden o tarafa dur levhası olmasına rağmen motorlu araç geldi benim bulunduğum ana yola atladı ve bana çarptı 7-10 metre sürüklendim, yerden kalkamadım motordan düştüm. Çevredekiler ambulansı aradı POLİS GELMEDİ, bana vuran şahıs özür falan diledi ambulans geldi beni aldı. Sonrasında hastanede tedavim yapılırken tahminimce yeni atanmış 2 trafik ekibinden memurlar geldi. Bana sen farklı konuşuyorsun o farklı konuşuyor caddede kamera da yok ne yapacağız biz bir şey yapamayız dedi ve gittiler. Bana çarpan kişi ben olay yerinden ambulansla ayrılınca yalan söylemiş. Kuryeyim bana çarpan da kuryeydi. Hep temkinli sürerim. 2 yıldır motor sürüyorum başıma ilk defa böyle bir şey geldi. Motorumun ortalama 30.000 ₺ masrafı var ve araç yatıyor çalışamıyorum. İfademi verdim taburcu olunca şikayetçi de oldum? Mağduriyetimin giderilmesi için hangi yolu izlemeliyim?

Polis tutanağı olmadan motosiklet kazasında suçlu karşı taraftan 30 bin TL masrafımı nasıl tahsil edebilirim?
Güncellemeler
3 ay
Konu para ekonomi ne alaka oldu anlamadım