Gizli yazı kime ayit?

Ben yeni bir okula başladım (yüksek puanlı bir fen lisesi) geçen hafta mat dersinde ben bi soruyu çözemedim coğu kişi güldü önde bir çocuk var o gülmedi soruyu çözmeme yardım etti sonra zil çaldı biz dışarı çıktık geldiğimde defterime biri seni seviyorum yazmış çok önemsemedim kızlara dedim siz mi yaptınız onlar yok dedi bende konuyu kapatım sonra bu hafta biz kızlarla DC oynuyoduk ben baktım o en öndeki çocuk benim sıramın önünde durmuş bende içimden dedimki acaba bu mu sonra zil çaldı baktım biri not bırakmıs benim ol sana kalbimi verıyım diyo şimdi 4 ihtimal var 1. Si bu çocuk defterindeki yazıya baktım i ve y benziyor ama m benzemiyor bide bu olay çıktığında hiç bir erkek böyle bir yazı yazmaz dedi (kızların hepsiyle DC oynuyoduk o yüzden onlar değil) ve bana vp oynarken ben onu suçladım ben değilim sen bir susana dedi bu olaydan sonra 2. İhtimal sınıfın yavsağı bu çocuk herkese yavşıyo mesela bi arkadasımın yanına gidip üzgün görünüyorsun diyor diğerinin kullağına eğilip bi şey diyo ama bana yapmadı o da dedi bunu bir erkek yazmaz ama sınıfın hepsinin yazılarına bakın dedi ve onun yazısına hiiiiç benzemiyor yazı 3. Sü arkada oturan bir çocuk kim bu kıza yürür dedi (çirkin olduğumdan değil sınıftali çoğu kişinin fikirlerine zıt olduğum için öyle dedi ama öndekiyle fikirlerimiz uyuşuyor) sonraki gün o çocuk baska birinden silgi istemiş o da neden x (ben) ten istemiyorsun demis 4. Sü benim arkadaaım kuzeninin numarasınk verdi ara şaka yapalım dedi ben konuştum ama konusmanın sonunda kuzeninin istediğini ve şaka yaptığımızı dedik işte o cocuğun arkadaşı da bizim sınıfta brn kızlara olayı anlatırken duydu da cocuğa mı dedi acaba onlarda şaka mı yapıyor bana (ama şaka olsaydı ben hocaya şikayet ederken derlerdi herhalde) ve son olarak biz yazıları kontrol ederken 2-3 kişinin tek İ harfi değişik ve o iki kişi içinde de öndeki çocuk ve bu işlediğimiz çocuğun arkadaşı var sizce kimmmm
Öndeki çocuk
kardeşim olan
Arkadaki çocuk
İşletiğimiz çocuğun aradaşı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Sizce kimmmm
Güncellemeler
1 yıl
Kardeşim olan değil YAV*AK olan olacakti
Gizli yazı kime ayit?