• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kültür & Sanat

Gizli ilimler hazinesi kitabı

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
bu kitabı satın aldım içinde çok yararlı şeyler var ... içindekilerin hepsi büyü mü yada değil mi bilmiyorum . bilen var mı yardımcı olur musunuz ..
Gizli ilimler hazinesi kitabı
Satın Alma Soruları Satış Soruları Gizli Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • İsimyokyokyokyok
    İsimyokyokyokyok Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Eski bi sahafçıdan 200 TL. ye aldım bu kitabı.7-8 ay baştan sona kitabı inceledim içerisindeki arapça metinlerin bazısının kasıtlı olarak eksik ve hatalı yazıldığını ve büyü ritüelleri;aşık etme, dil bağlama, cin musallat etme, ( ayetlede olsa bunlar büyüdür) olduğunu fark ettim. işin ehli okuyup anlasın diye bazı yerler boş ve hatalı bırakılmış ama ticaretini yapmak için faydası olmadığı halde piyasaya sürülmüş. zararı var mı? cvp:var, sakın okuma. her büyünün bı karşılığı vardır bunu unutma. Bu kitabı 2 sınıf insan okur.1) Havas âlimi 2) ya da büyücüler. Havas âlimi okur şifa dağıtmak insanlara faydalı olmak için çünkü ona yetki verilmiş Allah tan izin verilmiştir. zaten onlar kitaba gerek duymaz kalben bilirler, küçük yaşta öğretilir onlara 2) büyücüler okur, zarar vermek için. biz ikiside olmadığımız için bu kitaptan uzak durun. Büyü ile uğraşanların sonu böğürerek ölmek tir. bunu iyi bilin. neyseki bu kitabın içinde böyle sonla öleceğiniz bir büyü yok. Ak büyü var anladığım kadarıyla. Hafız olduğum için hangilerinin ayet olup olmadığını anladım ve Allah'a şükür yanlış birşeye bulaşmadım. ha güzel yanıda var Allah'ın isimlerinin neye göre kaç adet zikredileceği, Kuranı kerim ayetlerinden istifade etme, hıfz ayetleri, kıyafetnâme ilmi vb... gibi bunları okudum. diyerlerine bulaşmadım. cin isimleri falan yazıyodu büyü tarifi falan var. Allah'ın ismiyle de olsa kahrı tedmir yapsanız bile başınıza bela alırsınız. yani bunun şakası olmaz ciddi bişey. kitabı yaktım boş zaman kaybı okumaya değmez ama böyle şeylerde var sadece bilin, bulaşmayın kitabıda yakın, küllerıni ayak değmeyecek yere gömün bu kitabı okuduğunuzuda kimseye söylemeyin iyi gözle bakmazlar. macera aramaya kalkmayın. benim çoook sıkıntım vardı onun için aldım belki derman olur diye ama olmadı. her şey Allah'ın takdiri.

15
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Hafi_Hicabi
    Hafi_Hicabi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Değerli arkadaşlarım öncelikle Allah'ın selamı üzerine olsun. Burada yazacaklarıma ihlas-ı şevkle aşina olursanız muteber içerisinde bil mesut kalırsınız. Yazacaklarımda görece değerlendirme de olabilir esas maksat sorunuza el cevap mahiyeti kazandırmaktır. Gizli ilimler kitabı sadeleştirilen içinde kensul kavas'tan bir bölümler, remil ilmi, , ilmi ledün gibi bir çok ulu vefk ve dualara aynı zamanda büyüler barındırıyor. Bu kitaptaki maksat zalime zorbaya muhtaca yardıma muhtaç olana bir vesile olmaktır. Ama şunu unutmayın ki samimi bir ihlasınız yoksa, niyetiniz gayb, zalimlik ve keyfe keder için kullanılacaksa, namazlarımızı kılsakta hakiki ve sağlam bir iman yoksaveyahut iman zayıflığı varsa kesinlikle ama kesinlikle uzak durunuz. Hatta hafız/hafize de olsanız korunamaz ve belaların musibetlerin en tehlikesi hayatınıza hiç farkında olmadan edinir ancak iş işten geçince çare aramaya başlarsınız. Tabi o zaman akıl şuurunda bir noksanlık yaşamazsanız şükrediniz!!! Bu kitap ancak hakiki imana sahip olupta bu ilimlerden ders alan hüsn-ü insanlar etrafına bir ışık ve meyve verebilir. Yardıma ihtiyacınız varsa bir nebze olsa dolandırılmak veya yanlış işler yapmaktan ötürü gideceğiniz danışacağınız aklı selim insanlardan başka bir kapıya yönelmeyiniz. Sözlerimi sabır ve şuurla okuduğunuz için cümle cemiyetten Allah razı olsun. Önce tedbir sonra takdir. Allah'a emanetsiniz. Selam ve dua ile...

15
    2 Yorumla
    • Çılgınbedish34
      Çılgınbedish34
      +1 yıl

Siz okudunuzmu bu kitabı

Yorumla
    • Feyza0707
      Feyza0707
      +1 yıl

Merhaba benim bu durumdan ötürü sıkıntım büyük bana yardım edebilir misiniz. okuduğum kadarıyla bilginiz var rica etsem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sebep?niye aldın?

1
    2 Yorumla
    • VeterinerHekimMurat
      VeterinerHekimMurat
      +1 yıl

Cocuklugumdan beridir okuyorum ama hic zararini gormedim kitabin. Bana katkisi cok iyi el fali bakabiliyorum

Yorumla
    • Çılgınbedish34
      Çılgınbedish34
      +1 yıl

@VeterinerHekimMurat banada bakarmisin

Yorumla
  • Pembeasu
    Pembeasu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Arkadaşım o kitabı derhal imha etmeni tavsiye ederim nasıl imha edileceği konusunda internetten araştır ehli sünnet hocalardan öğren. Çünkü o kitap hakla batılın birbirine karıştırıldığı çok tehlikeli bir kitap o kitapta şeytanların büyü tarifleri var. Hüddam davetleri var onlara bulaşırsan kurtulamazsın. O kitaptakileri uygulayanlar geri dönülmez bir yola girmiştir ve kendilerine yazık etmiştir.

4
    3 Yorumla
    • Fato1967
      Fato1967
      +1 yıl

Bendede var bu kitap.. ve daha bircok buyü kitabı nasil satabilirim

Yorumla
    • Sekolar
      Sekolar
      +1 yıl

@Fato1967 eğer hala duruyorsa ben satın almak istiyorum

Yorumla
    • Dogannss
      Dogannss
      +1 yıl

@Fato1967 satmadıysanız almak istiyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

17

Cevap

• yawuz58
    yawuz58 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48
    +1 yıl

ben bir ara çok okudum aslında kitap elime geçmesi ilginç gibi babam define işi ile uğraşıyordu o yüzden almış yazları bazen köye giderim bir şey ararken eskiden camlı filan tv sehpaları vardı kapaklı filan, bir şey ararken bulmuştum gizli ilimler deyince ilgimi çekti define bulma tarifleri vardı bir kaç birşey denedik askerden önce olmadı tabi sonra gelince yine okumaya başladım büyü gibi şeyler vardı kulak daveti vardı onu çok okudum ilşk zamanlar çok faydasını gördüm işin erbabı olan kimse sesler duyar erbabı olmayan namaz kılmayanların ise hisleri artar yazıyordu benimde hislerim arttı bazı olayları hala rüyamda görüyorum ama şifreli gibi belki açık olabilir de ben anlamıyorum ne demek istediğini yani bazılarını çözdüm sonradan hala çözemediğim çok bana zararı da oldu evlenemedim biraz yakışıklı olmama rağmen evlenemedim kızlar beni görünce besmele duymuş şeytan gibi kaçtılar birde bu kitabı komşu köyümüzde hoca vardı imam değil bu işleri iyi bilen şu an İstanbul'da çocuklarının yanında kalıyor kilitli kapıları açabiliyor ve canlı şahitleri var köyündeki bir genci 2 metre havaya kaldırmış bırakmış bir iki kişi değil çok kişi görmüş ben bu hocaya sordum kitabı bana dediği uzak dur cinlerle uğraşırsın ölünceye kadar kurtulamazsın vede bu işi yapacak insanların hafız olması gerektiğini kitaptaki şeylerin hepsinin yanlış yazıldığını ancak bir hafızın doğrusunu bildiği için düzelterek okuduğunda sonuca ulaşabiliceğini söyledi tabi ben inanmadım araştırdım başka hoca da aynısını söyledi kitap taki bazı kelimeler bilerek yanlış yazılmış işin ehli olmayan kimse bir şeyler yapmasın diye

4
    14 Yorumla
    • yawuz58
      yawuz58
      +1 yıl

denemek isteyen varsa kuranı kerimi iyi okuyan birisine kitaptaki duaları filan okutsun yanlışları düzeltikten sonra bir şeyler yapılabilir

Yorumla
    • Babygirl23
      Babygirl23
      +1 yıl

Sizinle bı özelden konuşabilirsiniz bı konuda yardımını zaten ihtiyacım var

Yorumla
    • cgdem89
      cgdem89
      +1 yıl

yardımıcı olurmusnuz

Yorumla
    • yawuz58
      yawuz58
      +1 yıl

@Babygirl23 tabiki uzun zamandır siteye girmemiştim kusura bakmayın yeni gördüm

Yorumla
    • yawuz58
      yawuz58
      +1 yıl

@cgdem89 ne konuda yardımcı olmamı istiyorsunuz

Yorumla
    • cgdem89
      cgdem89
      +1 yıl

döndürme ya da birleştirme ile ilgili bişeyler yapabılıyomusunuz

Yorumla
    • yawuz58
      yawuz58
      +1 yıl

@cgdem89 buradan cevap veremem özel mesaj da atamıyorum yardımcı olmaya çalışırım siz gönderebiliyorsanız gönderin mesaj eşiniz filanmı

Yorumla
    • cgdem89
      cgdem89
      +1 yıl

mesaj ayarınızı acın sıze atılmıyor

Yorumla
    • cgdem89
      cgdem89
      +1 yıl

istek atın sızde mesaj kuutnuzu acın

Yorumla
    • cgdem89
      cgdem89
      +1 yıl

ordamınsız

Yorumla
    • yawuz58
      yawuz58
      +1 yıl

@Babygirl23 ben size mesaj atamıyorum siz bana atarsanız iyi olur

Yorumla
    • yasemin5461
      yasemin5461
      +1 yıl

yawuz bey merhb size nasıl ulasabilirim 05332595505 ya da siz ulasın

Yorumla
    • Rimecik
      Rimecik
      +1 yıl

@yasemin5461 denedinizmi

Yorumla
    • Destina00001
      Destina00001
      +1 yıl

Bana ulaşırmısınız

Yorumla
  • Arzırumi
    Arzırumi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

Arkadaşlar kitap bende var. Mustafa İloğlu hocamız tarafın güzel çevrilmiş ve derlenmiş. Şuna da değineyim kitabın sonunda baş ağrısı yapar falan yazmıyor. Baş ağrısı yapmasının sebebi ise maneviyatı ağır bir kitap olması abdestsiz ve yahut taharetsiz olarak okumak ele almaktır. Delirenler ve ölenler konusundada dediğim gibi kitap ağır maneviyat içeriyor abdestsiz namazsız sözde müslümanlar kaldıramaz. Ayrıca içerisindeki tarifler kesinlikle BÜYÜ DEĞİL. Biz Havas ilmi diyoruz belirli tariflerle dualarla yapılan ilim. Aslında münacatı Allah'tan istiyorsunuz bunları yaparak. Okumak istiyorsanız gerekli ehemmiyeti verirseniz ilginize bilgi ile karşılık verecek muhteşem bir kitap ama siz eğlence amaçlı cahilce kullanırsanız belası sizi bulur gerek musallat gerek delirme. Hayırlı Akşamlar

6
    1 Yorumla
    • Pembeasu
      Pembeasu
      +1 yıl

O kitap hakla batılın birbine karıştırıldığı asla caiz olmayan büyü kitabıdır. O kitaptakiler şeytani cinlerden gelen büyü öğretileridir Ordaki ritüelleri yaparak çok güçlü hüddamlara davet kuruyorsun. kafana göre konuşup bilmeyen insanların vebaline girme bence ve sanada tavsiyem asla uğraşma yoksa kendine yazık edersin.

Yorumla
  • SilentAngell
    SilentAngell Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 477 cevap paylaştı.

O kitabı evinden derhal çıkarmalisin o isin ehli bir medyumun yanında calistim inan bana bulaşmak istemezsin eğer eğlence veya diğer insanlar uzerinde kullanmak ise niyetin sonu kötü bitebilir senide geçtim bütün aileni sülaleni etkiler havas ilmini öğretir ve bu ilim büyü ile baskalarina kötülük yapan insanlara yardimci olmak maksadıyla öğrenmek gereken ve sadece bu kitapla sınırlı olmaması gereken yani dini olarakta aşırı bilgili olmani gerektiren bir kitap lütfen uzak dur niyetin bu değilde niyetin insanlara yardım etmek olsa bile goruceklerini ve duyucaklarini kaldiramayabilirsin cesaret ve eksiksiz iman gerektiren bir iştir havas ilmi zira göz perdelerin kaldırılacak ve eskiden gordugun dunyadan fazlasini gorecek fazlasini duyacaksin ve bir kere bu boyuta geçersen asla eskisi gibi olamayacaksin çok ariyacaksin ama olmaacak bu boyutda genelde insanlari delirme evresine sokuyor.

4
    1 Yorumla
    • cgdem89
      cgdem89
      +1 yıl

yardımc oolurmsunuz acaba

Yorumla
  • Braindejavu
    Braindejavu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Arkadaşım o kitap da okunmaması gereken yerler var. bak cin çağırma yöntemleri falan verilmiş bir kitap ve sana bir uyarıda bulunmak istiyorum. iblis çağırma yöntemi var. sıkıntılı bir kitap. evet arkadaşların bir çoğu yazmış o kitap iyilik içinde kötülük içinde kullanılabilinecek bir kitap. büyü muska tılsım benzeri şeyleri yapabiliyorsun. muska tılsım büyü gibi şeyleri yapmanın zamanları var ve çok sakıncalı havas ilminin ters etkilerinden korunmak için yöntemler var. sen o kitabı ilgilenmiş ilim sahibi birisi ile paylaş o sana bahsetsin. ama dediğim gibi aşırıya kaçma.

2
    0 Yorumla
  • aykırıbeyefendi
    aykırıbeyefendi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

İçinde ayetler olması onun büyü kitabı olmadığı anlamına gelmez... Aslı gizli ilimler ansikropedisidir ve o dualar sonradan eklenmiştir... Kitaba bir göz atarsanız neredeyse her meseleye bir rituel uydurulmuştur ve derleme olduğu açıkca bellidir... Ordaki uygulamalar büyünün ta kendisidir ve büyüde islamda şirkten sonraki en büyük günahtır seytanla ortaklıktır... Kitabı okumama ragmen içindeki hiç bir şeyi denemedim çünkü bunu denicek kadar aciz biri değilim...

6
    0 Yorumla
  • allahsızhollandalı2
    allahsızhollandalı2 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Gizli ilimler kitabı sayesinde x-rayli gözerim var artık. Herkesi çıplak görebiliyorum. İyi oluyor ama sıkıntıları yok değil. Erkekleri de çıplak görüyorum, hoş olmuyor. Hele bazen saat satan zencilere denk geliyorum, o zaman koşarak uzaklaşıyorum. Bi' güncelleme şart.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

beni sinirlendirme istersen

Yorumla
    • verpassen
      verpassen
      +1 yıl

ya o yolunu sasırmış zaten bırakın kendi haline onu .

Yorumla
  • 4kerrmp
    4kerrmp Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43 , eic 40%
    +1 yıl

Slam bencede tehlikeli eski kitap var gizli ilimler yaziyor tanidik hoca verdiydi o bile oldu

0
    0 Yorumla
  • spacecake
    spacecake Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

oww shit!kitapçılarda bestsellerde görmeliyiz bu kitabı.wodo bebeği tarifi varsa verir misin nolur?ama böyle ekstra özellikler eklenmiş olsun.

0
    0 Yorumla
  • tefekkürtatlandırıcı
    tefekkürtatlandırıcı Takip Et
    +1 yıl

internetten baktım da bulaşmayın diyor baş ağrısı yapabilirmiş.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

awlamun aleykum gızlı ılımjler kıtabımnın orjınalını yenı basımlardakı gıbı ılmayan eksızsız orjınal eskı ılk basımını ısteyen varsa arasın ınternette hıc bıyerde bmazsınız ısmım aydın 05545094033

1
    2 Yorumla
    • cgdem89
      cgdem89
      +1 yıl

kıtap nekadar

Yorumla
    • Sekolar
      Sekolar
      +1 yıl

Ben almak istiyorum hala satıyor musunuz

Yorumla
  • gizliligimdi
    gizliligimdi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

salaklık yapmayın büyü işi tekin degil bende mustafa iloglunn gizli ilimler kitabını alıcamda bakalm

0
    0 Yorumla
  • Tuzak
    Tuzak Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Aman güzeLim çok tehlikeLi :( sakın buLaşma

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

deneyen gördün mü ... başına bişey geldi mi içinde büyü mü var .

Yorumla
    • Tuzak
      Tuzak
      +1 yıl

Büyü var deneyen gördüm .. Kaldıramadı ve öLdü.. Çok ciddiym musalLat oLduLar..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu kitabı mı kullandı

Yorumla
    • Tuzak
      Tuzak
      +1 yıl

Evet ondan bitane var zaten :D

Yorumla
    • angustakus
      angustakus
      +1 yıl

ciddimisiniz siz?

Yorumla
    • Tuzak
      Tuzak
      +1 yıl

Çok ciddiyim..

Yorumla
    • boran68
      boran68
      +1 yıl

amcam da vardı okunulmayacak yerleri okudu ve başı beladan hiç kurtulmadı şimdi evden uzaklaştırdı o kitabi birisi bende diğeri bir hocada ama hiç açmadım yüzünü

Yorumla
  • angustakus
    angustakus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

nasıl bir kitap o ilk defa duydum.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

içinde herşey var iki cilt bi kitap ama alın demem çünkü büyü kitabı olabilir ... bilmiyorum ben de deneyecegim de büyü ise günah ya

Yorumla
    • angustakus
      angustakus
      +1 yıl

kitabı almışsın nasıl büyü olup olmadığını bilmiyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

büyü kitabı yazmıyo şekerim . hep kurandan dualarla yapılıyo . ama birkaçı degişik büyüye benziyo

Yorumla
    • angustakus
      angustakus
      +1 yıl

hadi ya

Yorumla
  • ragazzo35
    ragazzo35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

nerden aldın bizde alalım?

0
    0 Yorumla
  • merimeri
    merimeri Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Uzak dur :) pek bulasma o ıslere ..

0
    0 Yorumla
  • verpassen
    verpassen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Bu kız büyüyle kafayı bozmus. Sakata gelcen bak

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hepsinin büyü olup olmadıgını bilmiyorum o yüzden soruyorum

Yorumla
  • fergiee
    fergiee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

büyü kitabı filan mı?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şüpheliyim işte o yüzden soruyorum

Yorumla
    • fergiee
      fergiee
      +1 yıl

içeriği okumamışım pardon zaten yazmışsın bilmiyorum diye :)

Yorumla
  • monalisa_overdrive
    monalisa_overdrive Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    +1 yıl

cine şeytana karışacaksın, etme eyleme.

1
    0 Yorumla
  • tefekkürtatlandırıcı
    tefekkürtatlandırıcı Takip Et
    +1 yıl

yazarı kim?nerden aldın?

0
    0 Yorumla
  • gezgin76
    gezgin76 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

bendede var aynısı

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

etiikili mi yaptın mı uygulamaları .. kulak daveti düşünüyorum

Yorumla
    • gezgin76
      gezgin76
      +1 yıl

ben sağlıkla ilgili olan bir şey yaptım oluyor ama daha derinlere inmeyi düşünüyorum birde düşünmüyorum.bende o tür kitaptan 4 çeşit var hepsinde değişik değişik konular oku oku doymuyor insan ama rüyendada seni alıp duvvardan duvara vurdukları oluyor bazen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

diğerleri ne kamus kitabı varmı sende isimlerini yazarlarılyla birlikte söyler misin

Yorumla
    • gezgin76
      gezgin76
      +1 yıl

yazarlarını bilmem ama sana kitab ismi vereyim onu bul yalnız farsca yazıyor aşağı yukarı anlarsın ŞAKKUL ARZ dire bir kitap

Yorumla
  • nisanhakan
    nisanhakan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Dindar degilim denesem ne olur acaba

0
    1 Yorumla
    • yawuz58
      yawuz58
      +1 yıl

dindar derken. birincisi müslüman olmak gerekiyor ibadetleri tam olarak yapmanız gerekiyor

Yorumla
  • Lacerbe
    Lacerbe Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

nasıl alabilirim o kitaptan

0
    0 Yorumla
  • juqqesl
    juqqesl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

Merak ettim

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Gizli ilimler hazinesi kitabı
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gizli ilimler hazinesi kitabı? 6 cevap verildi
Gizli yazı kime ayit? 10 cevap verildi
300 senelik. Bi kitap var gizli ilimler mis. Bilgisi. Olan. var mı ? 5 cevap verildi
Ilginç ve esrarengiz bir yazı 22 cevap verildi
Sır Kapısı - Sırlar Dünyası? 19 cevap verildi
Yakıcı Sır onerir misiniz nasil bir kitap? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güzelliğinizin bir gün bozulacağını bilmek sizi üzer mi?
  • Eşim bana karşı çok ilgisiz, konuşmuyoruz bile; bu evlilikte ne yapmam lazım?
  • Hangi yörenin şivesini seviyorsunuz?
  • Buz gibi olan hangi içeceği seviyorsunuz?
  • Kendinizde en sevmediğiniz , ya güncelleme bekliyorum gelsin değiştireceğim dediğiniz huyunuz nedir?
  • Duygularınızı belli eder misiniz?
  • Otoriter misiniz?
  • Dağınık saç mı düzgün saç mı daha çekici?
  • Seven insan bekler mi?
  • Burnunuz tıkanır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨