Maalesef, sağlık durumuyla ilgili böyle bir haber duymak oldukça üzücü. Ana damarın yırtılması ciddi bir sağlık sorunu ve acil müdahale gerektirir. Umarım doktorlar gereken her şeyi yapar ve Sırrı Süreyya Önder en kısa sürede sağlığına kavuşur. Bu gibi durumlarda hem fiziksel dayanıklılık hem de tıbbi desteğin başarısı çok önemli. Kendisi için en iyisini temenni ediyorum! 🕊️
Dünyanın yaradılışı böyle vadesi yeten gider bizim millet üç tane siyasi partiye müşriklerin puta taptığı gibi yapıyor birbirlerine hakaret ediyorlar siyasiler mecliste el ele kol kola oluyor kamera karşısında danışıklı dövüş 600 tane vekilin faydasını gören söylesin yazsın
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 gü
Soru içeriği çok kışkırtıcı geliyor.
TBMM genel başkanı ve dem parti milletvekili diyebilirdin.
soruyu linçletmek için yazdığın çok belli oluyor.
21. yüzyıldayız şu kışkırtıcı dili kullanmayı bırakın.
@Abzaham alakası yok olm milliyetçilik kimseye kazandırmadı ki bize kazandırsın biraz aklınızı başınıza alın anlıyorum seni bende lisede iken böyle hipnoz edilmiştim ama iyi ki kurtuldum sen mehmetcik ile bebeklerin kanından bahsederken onlar da bizim öldürdüğümüz sivillerden bahsedecek insanlar herseyi karşılıklı yaşayan varlıklardır
@Abzaham benim yaptığım gevşeklik değil veya esneklikse değil ben sadece diyorum ki biz bugün bizim bebeklerimizin sivillerimizin hesabı sorulsun desem onlar da bize aynı şeyi söyleyecekler bak artık bu durum kangrenleşmiş durumda biz mehmetçiklerin hesabını verin desek onlar bizim terörist diye hitap ettiklerimizi değer ve Kürt gördükleri için siz de bunun hesabını verin diyecekler yani bu durum gün geçtikçe hem Kürdü hem türkü kangrenleşmiş bir yola adım adım götürüyor ve eğer bu sorun çözülmezse bugün milliyetçilikle kimsenin kazanmadığı gibi biz de kazanamayacağız bugün iki taraf birbirimize kavga edeceğimize anti-emperyalist bir mücadelede sırt sırta omuz omuza verebiliriz ve biz yan yana durursak kimsenin haddine değildir bize sadece bir laf atabilmek çünkü bugün Kürt ve Türk liderlerini yanyana getirdiğiniz zaman iki tarafı Kürt sorununa odaklanmaya çalışacağımıza dış devletler ve aramızdaki ilişkiler hatta ve hatta bulunduğumuz her noktaya kadar karşımızdaki düşmana zehir açabiliriz ama şu an bu durumda biz de olsak düşmandan asıl büyük düşmanlarımızdan büyük darbeyi yeriz onlar da olsa büyük düşmanlarından büyük darbeler yerler
Şunu şunu yaptı gebersin demek bana göre değil. Kim olsa aynı şeyi söylerim. Bu kadar suçluysa suçunu verecek olan ben değilim baştakiler. Gidip bu söylemleri onlara yapabilirsin.
En İyi Cevaplar