Karım benden daha güzel ( güzel yakışıklı kavramlarına dalmayın ne demek istediğim belli ) ve daha eğitimli ve daha kariyerli. Konuşurken bile kültür seviyemizin farkı belli oluyor. Benimse sadece param var o da benim bile değil babamdan kaldı. Şimdiye kadar hiç bunu eşime belli etmedim onun yanında hep özgüvenli oldum o da benim her işi halletmemi (esnaf tavırlarımı) sevdiğini söylüyor. Ama bilmiyorum içimse hep bir eşime layık olamama hissiyatı var. Param olduğu için mi hak ettim ben bu kadını? Kaderim miydi? Çok merak ediyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kader bu asla kendinizi üzmeyin birde eşinizin kıymetini bilin oda sizinkini bilsin.
Ben elbette biliyorum onun hangi değerlere sahip olduğu çok ortada ama işte onun benimkini bilmesine gerek var mı ki? Cidden sadece param var gibi hissediyorum bazen.
Neyi bilmeli. bence yanlış düşünce neden sadece param var hissi var
Yani onun benim değerimi bilmesine gerek var mı ki? Yakışıklı desen değilim , okumuş desen değilim kariyer desen yok , sadece dükkanlar ve para.
Değer vermezsen ya da değer verilmezse bu evlilik yürümez tecrübe sabır.
Bnce değer vermeli esler
Ben veriyorum tüm imkanlarımla ama demek istediğim kendimi eksik hissediyorum ve değersiz görüyorum ona layık değilim. Bir eziklik hissiyatı var içimde
Seni bu halinle kabul etmiş evlenmiş bnce bomboş bir düşüncelere kapılmayın eşiniz mutlu huzurlu ise siz kendi kendine üzülüyorsunuz .
Sebebe takılma, elindekinin kıymetini bil aslan parçası.
İnsanların bazen bakışları rahatsız ediyor. Bazen karım beni korur gibi konuşuyor arkadaşlarıyla iken vesaire. Rahatsız oluyorum içimde şu an anonim olduğum için ilk defa söyleyeceğim bir eziklik komplesi var sanırım
Karının seni koruması kötü bir şey değil. Gurur duymalısın. İyi bir tərcih yapmışım diyə düşünerek. Yersiz kuruntu yapman həm sana həm ilişkinize zarar verir. Karından bunu hissettirecek bir hareket görmediğin sürece sorun yok.
Kıymetini biliyorsan onu el üstünde tutuyorsan muhtemelen kaderindi bunu eşit değilsiniz anlamında demiyorum böyle şeyler para pulla olmaz ama her kadın el üstünde tutulmayi hakeder ve eğer ona bunu hissettiriyorsan iyi bakıyorsan sen doğru kişisin onun için o yüzden çok takma kıymetini bilmeye bak
Hani derler ya güzel kadının yanında ki çirkin adam sanki insanlar bize bakarken öyle hissediyorum belki konuşmuyorlar ama gözlerinden bu ayı nasıl evlenmiş bu kadınla gibi şeyler okuyorum
Eğer senin yanında ki kadının gözleri parlıyorsa milletin ne dediğini umursamayacaksin çünkü insanlar kıskanç zaten herkesin dediğini takarsak işimiz var 🙂 sen her zaman nolursa olsun onun kıymetini bil gerçekten böyle şeyler parayla olmuyor ve bi kadına verebileceğin en güzel şey kıymettir el üstünde tutmandir
İnanın her şeyimi ömrümü ve varlığımı ona veririm ve veriyorum da ama ona layık olamama hissi ve sadece paramın olması başka bir yeterliliğimin olmama hissi beni boğuyor
Bence o mutluysa gerisini düşünme kendini de üzme Allah ayırmasın abi
Kaderinde vardır
Kendini bu kadar ezik hissetme önemli olan bir birinizi mutlu ediyor musunuz
Ediyoruz elbette mutluyuz ama ben bu eziklik kompleksine girince paramla bir şeyler yapmaya meylediyorum bunu engelliyorum tabi ki ama varoş tavırlarım var içinde dürtüsel bir şeyler dönüyor. Çözemedim gitti
Böyle davranirsan başka şeyler olabilir veya eşin soguyabilir
Dengeler :)
Ben kendimi parası dışında bir şeyi olmayan basit bir adam gibi görüyorum. Eziklik komplesi yapıyorum
Neden? Seni sen yapan hiç mi birşeyin yok?
şüphe tek gerçektir